Author Topic: Live. Člani se predstavijo članom.  (Read 152409 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: Live. Člani se predstavijo članom.
« Reply #135 on: February 17, 2009, 02:04:40 PM »
Draga Rita, ta predstavitev me je pa ganila :). Vidim oz. čutim, da si globoko bitje, ki čaka na svoj dan, ko bo trdno stopilo na novo pot....pot samorazvoja.
Veš, menim, da veliko veš oz. nekje v tvoji podzavesti je marsikaj skrito in še neobdelano. Prepusti se novim znanjem. Na youtube imaš prispevkov kolikor hočeš o temah, ki te zanimajo. Vzemi si čas in pobrskaj....o ameriških indijancih...planetih...pa o skrivnostih takih in drugačnih. Sicer pa lahko odpreš kako temo, pa bomo skušali vsak po svojih močeh pomagati...Le korajžno.

Kot je Taja rekla, "naša si" :-*

Z ljubeznijo zate,
Princes
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #136 on: February 17, 2009, 02:34:36 PM »
r1ta

lepo je izvedeti nekaj več o tebi, me veseli da si se opogumila in komaj čakam tvoje nadaljnje prispevke

:) objem, nensi

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #137 on: February 18, 2009, 04:51:00 AM »
Pozdravljeni vsi tukaj zbrani!
Kljub temu da nisem na novo vpisana na ta portal (član od sept. 2007), do sedaj nisem čutila neke potrebe, da se podrobneje predstavljam, danes pa sem nehote naletela na te predstavitve in začutila, da je čas, da nekaj napišem o sebi.
Pravzaprav nič posebnega, na zunaj običajna ženska: zakon, otroci, služba,...znotraj pa - zmeda  ??? . Starejša ko sem, bolj me muči nekaj, ne znam pravzaprav opisati, kaj točno je to nekaj, vendar čutim, da mora biti še nekaj in da to kar vidim in slišim z očmi in ušesi enostavno ne more biti vse kar obstaja.
-Vzgojena sem v krščanski veri, ampak že zelo zgodaj nisem mogla več verjeti kar so me očili v Cerkvi. Zadnje čase pa pogosto, nehote, premišljujem o Angelih.
-Ko sem bila še zelo mlada, sem imela obdobje, ko sem bila trdno prepričana da sem v nekem drugem življenju bila članica enega od plemen Ameriških Indijancev. V tem obdobju sem prebrala o njih vse, kar sem lahko kje našla.
-Večino svojega življenja sem tudi prepričana, da obstaja življenje na drugih daljnih planetih.
-Trenutno me zanima vse, kar je nenavadno, neobičajno.... ;D
-Pri svojem iskanju vsega tega, sem naletela na vaš (in malo tudi že moj) portal nenavadno.com/forum. Morda se res ne oglašam (pišem) prav pogosto, ampak redno in z zanimanjem preberem prav vse prispevke. Zelo mi je všeč vaša strpnost, prijaznost in spodbuden odnos do vseh. Opažam, da se tukaj spoštuje različnost in unikatnost vsakega posameznika in to mi je izredno všeč. Všeč mi je tudi pripravljenost članov, da delijo svoje znanje z ostalimi. Tudi sama bi z veseljem delila svoje znanje z vami, če bi le vedela, da znam kaj takega, da bi bilo v korist komu drugemu. Toda do sedaj še nisem odkrila, kaj bi to bilo. Zato  zaenkrat še berem in se učim, morda kdaj kasneje le odkrijem kaj uporabnega za druge.
No tako, tole sem približno jaz. Če bi me srečali na ulici me ne bi prepoznali, ampak pomembno je, da se prepoznamo v duhu. 
Angelski  ang: pozdrav vsem in veliko uspeha
R1ta  :-* :-* :-*

R1ta. 

Četudi si že nekaj časa pri nas, sem že včeraj opazil, da si napisala zelo lepo predstavitev. Nekateri tega ne želijo, drugim ne gre ravno izpod tipkovnice, tretji pač najraje tule berejo, zato o nekaj stavkih, kaj šele videu ni govora. :) 
Želim ti veliko prijetnega druženja tu med nami, pa naj boš r1ta ali indijanka. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline r1ta

• Novinec
  • *
  • Nikoli ne reci nikoli
« Reply #138 on: February 20, 2009, 08:20:43 AM »
Hvala vsem  ;D  ang:

Offline bojanp

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #139 on: February 22, 2009, 09:58:32 PM »
Pozdravljeni!

Sem čisto novi član na vašem forumu in kot vidim po vaših prispevkih bo veliko zanimivega branja.Sem praktik reiki 2.st. in novopečeni Thetahealing praktik(od danes).V bodoče se pa mislim zbližati še z vilami in devami,pa tudi škratovsko pomoč bom rabil na zeliščnem vrtu.

Bojan
ThetaHealing Practitioner™

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #140 on: February 22, 2009, 10:35:46 PM »
Bojan, dobrodošel med nami. Novega znanja, sodelovanja smo veseli in verjamem, da boš na našem forumu našel veliko uporabnega in zanimivega tudi zase in za svojo rast.  ;) Pa rast svojh zelišč tudi.  :D

Taja

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #141 on: February 22, 2009, 11:32:25 PM »
Bojan.  Vsakdo se pri nas ni predstavil, zato mnogi toliko bolj cenimo, če novi, ali tudi ne tako novi uporabnik pristavi svoj post semle v to temo.  Želim ti, da med nami prebiješ veliko lepih ur, da nas kaj naučiš, ter da od tu odneseš tudi kaj uporabnega zase.

Tvoj portir.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #142 on: February 23, 2009, 07:28:46 AM »
Lepo pozdravljen in dobrodošel na forumu, bojanp  :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #143 on: February 23, 2009, 07:31:27 AM »
Pozdravljeni!

Sem čisto novi član na vašem forumu in kot vidim po vaših prispevkih bo veliko zanimivega branja.Sem praktik reiki 2.st. in novopečeni Thetahealing praktik(od danes).V bodoče se pa mislim zbližati še z vilami in devami,pa tudi škratovsko pomoč bom rabil na zeliščnem vrtu.

Bojan

Dobrodošel na forumu bojanp

ang:

Tvoja runa Wyn v avatarčku mi je všeč. Bom napisala za druge, ki mogoče še ne vedo kaj pomeni:

Pomen rune je sreča in je runa povezovanja in harmonije. Želi povezati vse sile narave v kozmično celoto.Runa Wyn predstavlja človeka, ki je v harmoniji sam s seboj.

Torej med nas s svojim simbolom prinašaš: veselje, srečo, užitek, izpolnitev, upanje, harmonijo, prijateljstvo, odritost, resnico, svetlobo, vedrino, sončni žarek ................

hvala ti
« Last Edit: February 23, 2009, 07:37:16 AM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #144 on: February 23, 2009, 09:01:17 AM »
Pozdravljeni!
Ko prebiram, kako se novo pečeni člani predstavljajo, me peče vest.
Ne vem zakaj, a naj se predstavim?
Ne vem, nimam dosti za dodat o sebi.
Svetona popotnica, mati, žena in trenutno izgubljena v svetu dogodkov, kateri so mi spremenili notranji svet.
V tisti rutini sem se počutila omejeno, ne vem. Nikoli nisem razmišljala o temu, vem pa da notranji nemir mi je prirastel k srcu zadnje dni, nekako hrepenim in čutim da se bo nekaj spremenilo, ali se mi samo dozdeva? Živeli in videli!
Vem le eno,  zašla v svoj svet, tam mi je lepo, premišljujem, prebiram knjige o angelih in se spravljam v red. Na trenutke mislim da rabim pomoč, a ne vem čigavo in kako, vem le da bi določene občutke in čustva prerezala, dobila nazaj svoje in pristala spet doma pri osebi katera mi je domača, ne pa nova jaz, ki ima tudi nekaj notranje agresije trenutno na vdaru, moram jo bremzat, take se ne poznam in tudi se nočem take, ni v mojem stilu in tudi ni moj slogan!
Da ne pozabim, med drugim moram dokončati začeto, še malo pa bo(1 izpit in naloga) in to je to!
Že kakor otroka, so me pritegnili otroci in starejši ljudje, nekako se mi je zdelo, da so mi naklonjeni in jaz njim.
Ne da drugih ne maram, a  ti so nebogljeni in najbolj rabijo pomoči, sem z leti prišla do spoznanja!
Ja nepravičnosti pa ne požrem, tako da se vedno dam v bran, če vidim da s dogaja krivica,  se je že dogodilo, da sem sprejela krivdo na sebe, kakor ščit sem se postavila v prvo vrsto!

Vseeno gojim ljubezen do vseh in vsega, kar me obkroža na tej prelepi zemljici.
Pa še mojo mislel: Vse se da, če se hoče!!!!
Mogoče sem pa le imela nekaj za povedat, ja napisala sem še kar!

by luana  :D :D :D :D ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #145 on: February 23, 2009, 09:10:50 AM »
Lepo, lepo ............. no pa dobrodošla še enkrat.

ang:
www.Astro-Star.net

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #146 on: February 23, 2009, 09:13:32 AM »
 Hvala!

:D :D ang:

by luana
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #147 on: February 23, 2009, 11:06:43 AM »
Pozdravljeni!

Bojan

Dragi Bojan, jaz sem ti dobrodošlico izrekla že pri receptih in naj jo ponovim. Dobrodošel med nami. Od včeraj si pa nadaljevalni theta praktik in mislim, da se boš tukaj zelo lepo vklopil.

:-* Gaja (Goga)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #148 on: February 23, 2009, 11:08:06 AM »
Pozdravljeni!
Ko prebiram, kako se novo pečeni člani predstavljajo, me peče vest.
Ne vem zakaj, a naj se predstavim?
Ne vem, nimam dosti za dodat o sebi.
Svetona popotnica, mati, žena in trenutno izgubljena v svetu dogodkov, kateri so mi spremenili notranji svet.
V tisti rutini sem se počutila omejeno, ne vem. Nikoli nisem razmišljala o temu, vem pa da notranji nemir mi je prirastel k srcu zadnje dni, nekako hrepenim in čutim da se bo nekaj spremenilo, ali se mi samo dozdeva? Živeli in videli!
Vem le eno,  zašla v svoj svet, tam mi je lepo, premišljujem, prebiram knjige o angelih in se spravljam v red. Na trenutke mislim da rabim pomoč, a ne vem čigavo in kako, vem le da bi določene občutke in čustva prerezala, dobila nazaj svoje in pristala spet doma pri osebi katera mi je domača, ne pa nova jaz, ki ima tudi nekaj notranje agresije trenutno na vdaru, moram jo bremzat, take se ne poznam in tudi se nočem take, ni v mojem stilu in tudi ni moj slogan!
Da ne pozabim, med drugim moram dokončati začeto, še malo pa bo(1 izpit in naloga) in to je to!
Že kakor otroka, so me pritegnili otroci in starejši ljudje, nekako se mi je zdelo, da so mi naklonjeni in jaz njim.
Ne da drugih ne maram, a  ti so nebogljeni in najbolj rabijo pomoči, sem z leti prišla do spoznanja!
Ja nepravičnosti pa ne požrem, tako da se vedno dam v bran, če vidim da s dogaja krivica,  se je že dogodilo, da sem sprejela krivdo na sebe, kakor ščit sem se postavila v prvo vrsto!

Vseeno gojim ljubezen do vseh in vsega, kar me obkroža na tej prelepi zemljici.
Pa še mojo mislel: Vse se da, če se hoče!!!!
Mogoče sem pa le imela nekaj za povedat, ja napisala sem še kar!

by luana  :D :D :D :D ;)

Draga Luana,

Lepo si se nam predstavila in naj ti bo še naprej lepo v naši družbi.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #149 on: February 23, 2009, 11:15:02 AM »
Pozdravljeni!

Bojan

Dragi Bojan, jaz sem ti dobrodošlico izrekla že pri receptih in naj jo ponovim. Dobrodošel med nami. Od včeraj si pa nadaljevalni theta praktik in mislim, da se boš tukaj zelo lepo vklopil.

:-* Gaja (Goga)

Aaa, to je "naš" bojan  ang:
www.Astro-Star.net