Pozdravljeni!
Da se vam najprej vsem lepo predstavim

Sem prijetni novi član tegale spletnega foruma. Že od nekdaj sem bila zelo spiritualno bitje, odraščala v krščanski družini, hodila redno k maši itd. Za nekaj let je moje udejstvovanje popolnoma poniknilo, vse do pred pol leta, ko se mi je odkrila knjiga Skrivnost. Takrat sem intenzivno začela delati na sebi in ugotovila, da sem super bitje, ki si zasluži le najboljše.
Po novem letu sem naletela na bioenergetika, ki mi je povedal, da imam izredno visok biopotencial. Takrat sem začela odkrivati svet čaker in angelov. Odkrila pa sem tudi, da imam posebno lastnost. Namreč, lahko čutim druge ljudi. Lahko čutim njihova prava čustva, njihov izvor in pa njihove probleme. Tudi njihovo prihodnost lahko začutim oz kar enostavno vem, kaj se bo zgodilo. Priznam, da sem morala ogromno se poglobiti vase, da sem odkrila ves svoj potencial. Sedaj intenzivno delam na angelih in pogovorih z njimi. Sem človek, ki me zanima marsikaj, tako vem nekaj malega o astrologiji, o angelskem svetu, bioenergiji in pa seveda theti. S svojo sposobnostjo, pa čeprav je šele v povojih, sem pomagala svojim prijateljem, vendar čutim, da sem sposobna še veliko več. Najbolj me je šokiralo dejstvo, ko sem svojega partnerja videla v pogovoru z Jezusom, še predno sem ga sploh spoznala. In veste kaj, ko sem mu to povedala, me je enostavno pogledal in rekel, da mi verjame.
S pomočjo angelov sem tudi pred enim tednom govorila s svojim starim atom, da katerega sem bila zelo navezana. Prejšnji teden je bilo štiri leta, od kar je umrl in moram reči, da je moja rana končno zaceljena.
Ta forum in pa vsi njim podobni, so mi res super, kajti tukaj najdem sebi enake, ljudi, ki me lahko še veliko naučijo. Sama se še zelo lovim, vendar vem, da mi bo tudi z vašo pomočjo uspelo.
Hvala vam vsem že vnaprej! Se že veselim sodelovanja z vami vsemi.

Evo, če ima pa še kdo kakšno vprašanje, pa