Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

PLANETARNI VPLIVI V LETU 2009 /mrki, retrogradnosti, prehodi v nova znamenja/

<< < (22/26) > >>

nensi:
Hvala ti da si rožo obudil v spomin, meni ena najljubših Andrejevih pesmi  :-*

Gaia:
Bom upoštevala tvoja navodila Andres. ;)

Tejka:
Hmmm danes sem prišla do zanimive ugotovitve. Vedno se 2 osebi pojavita v mojem življenju (tako na hitro, bolj srečanje) v retro Merkurju. In sicer gre za znanca iz paralelke v OŠ, katerega oče je bil na prejšnji OŠ (prešolana ;)) podravnatelj, ki smo se ga vsi bali, druga oseba je pa hčerka učiteljice za matematiko, s katero se takrat nikakor nisva ujeli.

Andres:

--- Quote from: nensi on September 19, 2009, 05:48:24 PM ---Hvala ti da si rožo obudil v spomin, meni ena najljubših Andrejevih pesmi  :-*

--- End quote ---

--- Quote from: Gaja on September 19, 2009, 09:42:33 PM ---Bom upoštevala tvoja navodila Andres. ;)

--- End quote ---

Roža je kar preveč zaspala in ne sodi ravno v nek arhiv pesmi. Takšna kot je bi se morala pogosteje predvajati. 
Gaja. Ti kar upoštevaj navodila.  Boš videla, da se takšne pesmi čisto drugače sliši v Londonu kot doma. 

Andres

Andres:

--- Quote from: Tejka on September 19, 2009, 10:55:58 PM ---Hmmm danes sem prišla do zanimive ugotovitve. Vedno se 2 osebi pojavita v mojem življenju (tako na hitro, bolj srečanje) v retro Merkurju. In sicer gre za znanca iz paralelke v OŠ, katerega oče je bil na prejšnji OŠ (prešolana ;)) podravnatelj, ki smo se ga vsi bali, druga oseba je pa hčerka učiteljice za matematiko, s katero se takrat nikakor nisva ujeli.

--- End quote ---

To je zanimiva ugotovitev Tejka. Sem hotel potegniti vzporednico z mojim življenjem v času R Merkurja, toda tega ne morem trditi. Verjetno gre pri tebi zaradi drugačnih okoliščin.

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version