Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

PLANETARNI VPLIVI V LETU 2009 /mrki, retrogradnosti, prehodi v nova znamenja/

<< < (23/26) > >>

Maja:
Hmmm, tudi meni se oglašajo tisti, ki se ž dolgo niso ... Ali pa srečam koga, ki ga nisem videla že dolgo.

Mojzes:
hja, pa ti je všeč tole; si lahko misliš, če prej nič, potem pa kar neki", torej a boš pobudnik,da se se srecuje ali ,da se preprosto zbriše,

cvetka:

--- Quote from: Andres on September 20, 2009, 01:45:24 AM ---
--- Quote from: nensi on September 19, 2009, 05:48:24 PM ---Hvala ti da si rožo obudil v spomin, meni ena najljubših Andrejevih pesmi  :-*

--- End quote ---

--- Quote from: Gaja on September 19, 2009, 09:42:33 PM ---Bom upoštevala tvoja navodila Andres. ;)

--- End quote ---
  Boš videla, da se takšne pesmi čisto drugače sliši v Londonu kot doma. 

Andres

--- End quote ---

In to je vsekakor razlaga za to, da naši narodno zabavni ansambli čez lužo žanjejo takšne ovacije,

Andres:

--- Quote from: cvetka on September 20, 2009, 06:45:08 PM ---
--- Quote from: Andres on September 20, 2009, 01:45:24 AM ---
--- Quote from: nensi on September 19, 2009, 05:48:24 PM ---Hvala ti da si rožo obudil v spomin, meni ena najljubših Andrejevih pesmi  :-*

--- End quote ---

--- Quote from: Gaja on September 19, 2009, 09:42:33 PM ---Bom upoštevala tvoja navodila Andres. ;)

--- End quote ---
  Boš videla, da se takšne pesmi čisto drugače sliši v Londonu kot doma. 

Andres

--- End quote ---

In to je vsekakor razlaga za to, da naši narodno zabavni ansambli čez lužo žanjejo takšne ovacije,

--- End quote ---

Seveda je to zasluga. Take ansamble bi morala država sponzorirati in ji plačevati vse stroške transportov in bivanja. Nenazadnje gre za promocijo Slovenije.

Andres

apemaya:
Nimam pojma, kje naj postavim vprasanje ???

bom kar tukaj: Prosim za nasvet, punce. :)

Ali je sedaj primeren cas za kupovanje nepremicnin? Mene nekaj odbija /poleg mojega financnega stanja/, imam obcutek, da to ni ok. Samo si pa moj zeli, pa ne vem kaj poslusat-notranji glas ali ...ali ne vem kaj  :-\

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version