Author Topic: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja II.  (Read 96015 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maša

• Novinec
  • *
Re: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja II.
« Reply #150 on: December 01, 2008, 07:12:05 AM »
Hvala vsem za čestitke :-* Je res dober filing ko je takšen izpit za mano... :D :D :D

Objem ang:
Theta Practitioner/Masaže/Alternativno svetovanje za prehrano/Organizacija delavnic/Ridingi z orakeljskimi kartami

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #151 on: December 02, 2008, 08:36:24 PM »
Tako je, REM je znak, da si v theti. V tem stanju si povezana direktno s kreatorjem, zato se ego tukaj ne more oglašati, ga ni. Poteka le komunikacija med tabo in kreatorjem. Če ti seka ego, pomeni, da si se zataknila na kakšni od spodnjih ravni obstoja in nisi v theti ali pa skačeš iz thete v alfa ali kakšno drugo stanje. V theti postaneš del vsega, kar je in so tvoje misli polne ljubezni.

ang: Goga

In kako se utiša ego?
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #152 on: December 03, 2008, 07:48:38 AM »
Tako je, REM je znak, da si v theti. V tem stanju si povezana direktno s kreatorjem, zato se ego tukaj ne more oglašati, ga ni. Poteka le komunikacija med tabo in kreatorjem. Če ti seka ego, pomeni, da si se zataknila na kakšni od spodnjih ravni obstoja in nisi v theti ali pa skačeš iz thete v alfa ali kakšno drugo stanje. V theti postaneš del vsega, kar je in so tvoje misli polne ljubezni.

In kako se utiša ego?

tako da greš v theta stanje zavesti
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #153 on: December 03, 2008, 12:28:09 PM »
Ugotavljam, da imam kar precej teh "finančnih" prepričanj in se nikakor ne dokopljem do bistvenega. Testiram pozitivno recimo na: "za denar moram garati", izpulim pošljem v božjo luč, nadomestim,..., testiram negativno in čez dan ali dva spet pozitivno. Takih in podobnih prepričanj imam res kar veliko. Sem študirala, da bi šla na "hiter postopek", samo si enostavno ne zapomnem kaj vse moram kreatorju naročit .
Se mi pa dogaja tudi (zdaj več ali manj neprestano), da vem da sem v Theta (sploh če se našpricam z Gabrijelom :)), čutim da sem, vendar nič ne vidim in nič ne slišim (kar prej sem). Se mi dozdeva, da sem si "pridelala" kakšno prepričanje, pa sploh ne vem kje začeti s "kopanjem".
Kakšna ideja za tale moja prepričanja (finance in "gluhoslepost")?
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #154 on: December 03, 2008, 01:38:28 PM »
Tejka

da nič "ne vidiš in slišiš" je najbrž res posledica naprezanja, da bi nekaj morala in se ne prepustiš. Gotovo ob tem čutiš, ali pa vonjaš ....

Ker ........ če si narediš čiščenje si s tem odpreš tudi čakre. Te pa so odgovorne za empatične čute. Torej ne more biti, da se nič ne dogaja. Nekaj se ...... ne dogaja pa se najbrž v smer ki jo ti pričakuješ. Zdaj moraš samo prepustiti energijo in počakati kakšen je tebi svojstven način pogovarjanja s kreatorjem.

Če imaš prepričanja glede denarja, lahko narediš čisto preprosto brez posebnih litanij:
Kreator poišči izvoren občutek negativnega odnosa do denarja in ga nadomesti s popolno zamenjavo. Hvala ...

Lahko pa narediš tudi takole:
prej si pripravi papir z tekstom, greš v theta, se spustiš v alfa, prebereš in se vrneš v theta da opazuješ proces.

Še nekaj

Zavedati se moramo, da se Kreatorjeve zamenjave lahko dogajajo v sekundi. Lahko je možno tudi to, da gre v tej sekundi samo toplota skozi tvoje telo brez posebnega "videnja" .... da se ne boš spraševala zakaj se nič ne dogaja.  ;)

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #155 on: December 03, 2008, 02:12:30 PM »
Jaz enostavno vem da sem tam. Zaprem oči vdihnem in sem gor. Me pa v sekundi prežame vročina po celem telesu. Kot bi šlo za vročinski val.
www.Astro-Star.net

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #156 on: December 03, 2008, 02:50:51 PM »
Mave, vsak čuti različne stvari, eni pravijo, da jim piska v ušesih, drugi to enostavno čutijo. Jaz samo zaprem oči in sem že obkrožena z občutkom ljubezni in popolne mirnosti.

Kaj pa ti govori ta glas. Namreč glede na vsebino sporočila bi lahko ugotovila ali je ego ali kreator. Če so ta sporočila ljubeča, brez obsojanj ali pomilovanj, potem je kreator. Če pa te ta glas dela za nekaj več ali manj od drugih pa imaš opravka z egom.

Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline maša

• Novinec
  • *
« Reply #157 on: December 03, 2008, 02:54:02 PM »
Pozdravljeni,

a je še kak drug znak, da veš da si v theti (razen ščemenja na vrhu glave in premikanja oči) ? Jaz tega ne čutim.  Slišim samo moški glas, ki se pogovarja z menoj. Pa ne vem, ali je to moj ego ali Kreator  ???

Jaz vidim mavrično svetlobo ter občutim mir in milino :)
Theta Practitioner/Masaže/Alternativno svetovanje za prehrano/Organizacija delavnic/Ridingi z orakeljskimi kartami

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #158 on: December 03, 2008, 02:56:02 PM »
Jaz tudi čutim tako, da sem preplavljena z energijo ljubezni,topline in miline. Čisto v enem drugem svetu.
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #159 on: December 04, 2008, 06:59:18 PM »

Zadnje čase sem postala pozorna na svoje "opazovanje", ko sem v theta stanju. Namreč vse se dogaja na izrazito desni strani. Tudi svetloba prihaja odzgoraj iz desne strani in dogajanje, ki ga po ukazu opazujem tudi.
Zanima me, kako vidite ve.
Glede na to kako delujeta obe polovički možgan je to sicer logično, a vseeno me zanima kako se to dogaja drugim.

Hvala ang:

ThetaHealing Practitioner™

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #160 on: December 04, 2008, 07:53:39 PM »

Zadnje čase sem postala pozorna na svoje "opazovanje", ko sem v theta stanju. Namreč vse se dogaja na izrazito desni strani. Tudi svetloba prihaja odzgoraj iz desne strani in dogajanje, ki ga po ukazu opazujem tudi.
Zanima me, kako vidite ve.
Glede na to kako delujeta obe polovički možgan je to sicer logično, a vseeno me zanima kako se to dogaja drugim.

Hvala ang:

Strela,
tudi meni se je na začetku dogajalo, da se vsi prizori odvijajo nekako na desni strani, glas Kreatorja pa je prihajal bolj z leve :-\.
Sedaj pa se vse pred mano dogaja, tudi če se moja zavest "obrača" oziroma "sprehaja" po tej brezčasnosti na sedmi ravni... ang: :-*
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #161 on: December 04, 2008, 08:18:58 PM »
Mislim, da sem na enem od seminarjev slišala, da je prav, če vse prihaja iz desne.
Glede na kineziologijo pa se mi zdi povsem logično: desna stran je tista, ki informacije sprejema, leva pa jih potem obedela - v vseh primerih - no, za Theto ne vem  ;)

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #162 on: December 05, 2008, 05:10:38 PM »

No, potem je pa tako vse vredu. Tudi moja slika se počasi premika malo bolj v levo, še malo pa bo na sredi  ;D

Hvala vama Neska in Iza  ang:

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #163 on: December 05, 2008, 05:27:51 PM »
Je kar prav, da se dogaja na desni, vsaj tako je bilo na Tajinem seminarju rečeno. Pa tudi ko s kom drugim delaš, greš skozi njegovo kronsko čakro in se usmeriš na njegovo desno stran.
Mene kar samo tja odnese.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #164 on: December 05, 2008, 11:10:23 PM »
Brskam po internetu, kar nekaj klikam (ker itak samo še čakam, da mulca zakomirata in naštimam Miklavža ;) ) pa mi je tole padlo v oko...:
Imagination should be used, not to escape reality, but to create it.

- Collin Wilson

lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna