jaz že tarot karte uporabljam dolgo časa in so mi v veliko pomoč , ampak le , če pravilno razbereš simbole . Ampak nekaj mi ni jasno . Ko vprašam za ljubezen , se mi prikaže slika temnolasega fanta , ki pa naj bi biu tudi kao južnjaške polti in modrih ok . Naj bi deloval na področju ekonomije , trgovstva ali financ . Zanima me draga Tar - mar , ače vi vidite enako , ter kdaj bi lahko po vašem mnenju srečala tako osebo ? trenutno sem na faksu in mi karte kažejo tudi na to , da se ta človek trenutno psoveča sebi in sicer bolj na izobraževalnem področju . vidim nekako področje kao šola - faks ali služba . Zanima me vaše mnenje , če je to res taka oseba in kdaj jo bom srečala ( gre namreč za kao pravo ljubezen življenja ) in sem pač radoveda Hvala za odgovor in moram pohvaliti to temo , ki sem jo po naključju odkrila prosim vas torej , da mi pogledate če imam prav ali ne - oziroma moje karte če imajo prav ali ne in kdaj bom srečala opisanega moškega . Fala in srečno novo leto 2009 polno uspeha in zdravja .