Author Topic: Tarot VII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 56382 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mesecina

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Tarot VII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #30 on: December 11, 2008, 07:31:45 PM »
tar_mar,

z partnerjem žeilva iti v tujino, na silvestrovanje, pa se nikakor ne moreva odločiti..ali nama bodo zvezde naklonjene? ali misliš, da je najina neodločnost povezana s čim drugim?

prosim, za hiter odgovor!

hvalaaaaa! ;D

Offline mesecina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #31 on: December 11, 2008, 09:31:34 PM »
Hvala za zelo hiter odgovor, tar_mar ;D

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #32 on: December 13, 2008, 05:53:22 PM »
kako se pa kaj pri meni dogaja po tvojih kartah?
hvala in lepo bodi  :)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #33 on: December 13, 2008, 07:03:18 PM »
Hej, Tar_Mar!
Kako si?

Mi pogleaš prosim, kaj je bil razlog, da so me za nekaj časa odstavil is službe in zakaj so me klicali nazaj?

Pozdrav!
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #34 on: December 13, 2008, 07:42:48 PM »
Hvala, Tar_Mar, za tako hiter odgovor. Za moškega mi je jasno, kdo bi lahko bil. Ženski osumljenki imam pa zaenkrat dve.
To delo mi je všeč, dolgo sem že tu in upam, da ne bo ponovno prihajalo do tega. Že zato ne bi smelo, ker vedno naredim vse, kar je potrebno in ne zahtevam nič.

Lep večer ti želim. :*
9ZK 656

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #35 on: December 14, 2008, 10:28:37 AM »
Hvala Tar_Mar, si mi pa tako lepo napisal, da se sigurno še kdaj oglasim.
Uživaj v koncu vikenda.  :-*

Offline ariadna

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #36 on: December 15, 2008, 04:51:21 PM »
Prav lep pozdrav Tar_Mar!

Bolj se bliža konec leta, bolj prihaja vse k vrelišču...Res. V službi neznosno, zato te lepo prosim, če mi pogledaš v karte, kaj pravijo.
Druga zadeva pa je ljubezen; z nekom sem že precej časa, zdaj pa se je vrinil v moje življenje še nekdo. Kakšne so napovedi na tem področju?

Hvala in upam, "na boljše čase".
A :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #37 on: December 15, 2008, 05:02:25 PM »
Prav lep pozdrav Tar_Mar!

Bolj se bliža konec leta, bolj prihaja vse k vrelišču...Res. V službi neznosno, zato te lepo prosim, če mi pogledaš v karte, kaj pravijo.
Druga zadeva pa je ljubezen; z nekom sem že precej časa, zdaj pa se je vrinil v moje življenje še nekdo. Kakšne so napovedi na tem področju?

Hvala in upam, "na boljše čase".
A :-*

Pozdravljena Ariadna

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,879.0.html

Vabim te, da si ogledaš tudi druge sobe na našem forumu

Lep dan ti želim
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline ariadna

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #38 on: December 16, 2008, 06:17:11 PM »
Hala, Tar_Mar!

Žal nič vzpodbudnega nisi napisal :'(.
Ali je sploh potem kaj na vidiku v bližnji prihodnosti glede službe, da se mi čisto ne "zmeša".
Ljubezen....hm....koliko časa pa bo trajala agonija....nobene srečne zveze na vidiku?

Lepo se imej, A.

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #39 on: December 24, 2008, 02:51:18 PM »
tar_mar, tudi tebi en prelep božič, v letu 2009 pa naj se ti zgodi čim več čudovitih stvari!  :-* :-* :-*
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #40 on: January 01, 2009, 03:13:04 PM »
jaz že tarot karte uporabljam dolgo časa in so mi v veliko pomoč , ampak le , če pravilno razbereš simbole . Ampak nekaj mi ni  jasno . Ko vprašam za ljubezen , se mi prikaže slika temnolasega fanta , ki pa naj bi biu tudi kao južnjaške polti in modrih ok . Naj bi deloval na področju ekonomije , trgovstva ali financ . Zanima me draga Tar - mar , ače vi vidite enako , ter kdaj bi lahko po vašem mnenju srečala tako osebo ? trenutno sem na faksu in mi karte kažejo tudi na to , da se ta človek trenutno psoveča sebi in sicer bolj na izobraževalnem področju . vidim nekako področje kao šola - faks ali služba . Zanima me vaše mnenje , če je to res taka oseba in kdaj jo bom srečala ( gre namreč za kao pravo ljubezen življenja ) in sem pač radoveda ;) Hvala za odgovor ;D in moram pohvaliti to temo , ki sem jo po naključju odkrila ;) prosim vas torej , da mi pogledate če imam prav ali ne - oziroma moje karte če imajo prav ali ne in kdaj bom srečala opisanega moškega . Fala in srečno novo leto 2009 polno uspeha in zdravja .

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #41 on: January 01, 2009, 04:22:12 PM »
jaz že tarot karte uporabljam dolgo časa in so mi v veliko pomoč , ampak le , če pravilno razbereš simbole . Ampak nekaj mi ni  jasno . Ko vprašam za ljubezen , se mi prikaže slika temnolasega fanta , ki pa naj bi biu tudi kao južnjaške polti in modrih ok . Naj bi deloval na področju ekonomije , trgovstva ali financ . Zanima me draga Tar - mar , ače vi vidite enako , ter kdaj bi lahko po vašem mnenju srečala tako osebo ? trenutno sem na faksu in mi karte kažejo tudi na to , da se ta človek trenutno psoveča sebi in sicer bolj na izobraževalnem področju . vidim nekako področje kao šola - faks ali služba . Zanima me vaše mnenje , če je to res taka oseba in kdaj jo bom srečala ( gre namreč za kao pravo ljubezen življenja ) in sem pač radoveda  Hvala za odgovor  in moram pohvaliti to temo , ki sem jo po naključju odkrila  prosim vas torej , da mi pogledate če imam prav ali ne - oziroma moje karte če imajo prav ali ne in kdaj bom srečala opisanega moškega . Fala in srečno novo leto 2009 polno uspeha in zdravja .

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #42 on: January 02, 2009, 03:15:57 PM »
pozdravljen tar mar .srečnega pa zdravga ti želim v novem letu.zdaj pa vprašanje,kaj mi 2009 prinaša?bo sladka lai grenka čaša?

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #43 on: January 05, 2009, 09:54:28 AM »
Živijo Tar_Mar....že delaš s polno paro v letošnjem letu. ang:

Zame ob priliki samo en hiter vpogled kaj mi prinaša letošnje leto, prosim. Čist tko na kratko, ko te bo volja :-* ang:

Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #44 on: January 05, 2009, 10:40:44 AM »
Tar _ Mar hvala za odgovor . Zanima pa me , če lahko bolje pogledaš , kakšen bo naslednji fant - ne mislim prava ljubezen ampak tko . In če lahko pogledaš ali ga že poznam ter približno od kod ;) kakšen bo mislim po videzu ;) in v približno kolikem času se bo to zgodilo ;)
Hvala , pa oprosti če sem tečna ;D ampak me zanima