Author Topic: Tarot VII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 56474 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Tarot VII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #135 on: February 09, 2009, 09:56:23 AM »
Tudi ti se imej lepo. Vedi pa, da te obkrožajo angelčki, saj imaš 444 postov in si zadnjega oddal pod številko 144.

Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #136 on: February 09, 2009, 11:00:30 AM »
tar mar fajn bodi pa veliko sreče še naprej v življenju ti želim!!!!! ;)
čaw :)

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #137 on: February 09, 2009, 11:57:49 AM »
Tudi ti se imej lepo. Vedi pa, da te obkrožajo angelčki, saj imaš 444 postov in si zadnjega oddal pod številko 144.

Gaja

Gaja hvala!

Čisto na mehko in lepo ti bom neke zadeve napisal. Upam ,da boš razmuna.
Pred nedavnim,  sem eni osebi, napovedal "tebe" da boš prišla na forum. In si se nam lepo zgodila. Vsakomur na svoj način.

Zakon karme!.  ;D Upam da se boš strinjala. TAKOLE JE PRI TEBI:
Imaš svoje internet strani! Da ANGELINA. Spremenila si ime in prišla na to ime.
Imaš svoj forum. DA, Si kot GOGA

Si na drugem forumu: DA kot Gaja.

Nekdo je to naredil, načrtno na tvojem vrtičku, da je prišel pogledati en Samotar k tebi malo na obisk. iz sosednejga foruma. Saj nisem rabil niti dregniti. Samo "malo sem pihnil" pri tebi in je bilo vse narobe. Poglej lepo, da imaš učence. Dala si jim zahtevno nalogo. Se  trudijo. Ja sprevidela, si da ni vse v citatih, ki jih pišejo. Danes sem prebral. Si že bolje osmislila svoje delo z učenci. Sicer nerabim več niti priti na tvoj forum pa vem kaj se bo dogajalo. Torej delujem v tvoje dobro tudi jaz. Ja življenje je treba vnesti ljudem. Tvoja kolegica je po mojih dveh odgovorih "izgubila živce"  in me pustila na cedilu. Z visokim egom in z napisom, da jo brigam kot lanski sneg. Veš nič nikomur ne zamerim. Tvoje lice pa že sedaj nežno božam saj čutiš, vem da, da. Ok kar se tiče tebe imaš in si si vpeljala "svoj red". Na žalost ni v življnju tako, da samo nekaj nekomu napišeš. Tvoj učenec je napisal, da bi se "bilo se bilo potebno z menj ukvarjati" Ja tvoj učenec bi se moral z menoj ukavarjati leta in leta in tudi hkrati z drugimi. Saj za to gre pri tem.
Veš na tem forumu sem strpno delal z določenimi ljudmi tudi 3 leta! da so pripluli na cilj. Ni mi bilo lahko z njim. Karte so padale, včasih takšne, da sem si pomagal včasih kar s slovarem da sem našel podobno smiselno najbolj pozitivno besedo ozitoma, več pozirvnih besed za izpraševalca/ko. Mim grede Tea, kdo ima na forumu čudovito Astro kareto, Povej! PLaneti plešejo svoj ples za vsakogar! Vedi vso karmo sem predelal in jo bom. Saj jo tudi moram. Tudi meni včasih ponagaja Maja. Sedaj jih prepuščam drugim, ker sem svoje opraviil.
Na žalost je dugovnost tudi kruta.
Ti bom mim grede omenil, kaj se je zgodilo enemu učencu iz evroipe, ko je prišel, k svojemu duhovnemu učitelju. (Učitelju mojega učitelja) Pristopil je k njemu, se mu priklonil, z vsem kar je potrebno za ponižnost. Najbolj miriljubni duhovni Učitej je tega učenca tako silovito udaril, da je padel po telh. Nikomur ni bilo več nič jasno. Na kar je Učitelj rekel zaslužil si je, za karmo bom poskrbel. To je bilo srečanje Učitelja in Učenca prvič, pred leti, ki je postalo trajno, vzajmno in služno do danes in še traja.

Tukaj smo včeraj  forum čistil vsak na svoj način. Jaz sem ga s theto. A veš, da theta deluje? Seveda. Na meni je dokaz! Samo nihče ga ni "videl". Vam odprem oči. Ja ni problema. Tar_Marja NI VEČ. Obstajam jaz s svojim pravim imenom in priimokom. Poglej na prošnji sem se podpisal Tar_Mar torej njega je uničil kreator. Kretor SMORE VSE. TUDI UNIČUJE!
Tar_Mar je v noči umrl. Dela, dela dela, vse v astralu dela. Pred kratkim so padle "Tar_Marju" karte samouničenja, ker Tar_Mar je opravil svojo nalogo. Sadaj bo bil malo TO KAR JE S PRAVIM IMENOM Če vedno pa človek s svojim imenom in priimokom. To je v vibracijah, v imenih, kot vi govorite, ki jih privlačimo.

Naj se vrnem na začetek. Tudi tvoje vibracije so večplastne z imeni, kot vidiš. To je zate potrebno.  Tudi na Forumu so osebe, z niki, spremenjenimi imeni, priimki itd. Vse je to potrebno za nekaj ZA NAS.

Torej Angelina, Goga ali Gaja lepo si se vklopila v ta forum in lepo delaš in se trudiš. Kot vidim vsakomur v vsakem postu takoj pristopiš na pomoč. Lepo.

Karma je naredila svoje

Lepo se imej :) :-*

Martin
« Last Edit: February 09, 2009, 12:07:29 PM by tar_mar »

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #138 on: February 09, 2009, 12:00:09 PM »
tar mar fajn bodi pa veliko sreče še naprej v življenju ti želim!!!!! ;)
čaw :)

Tia sej ne grem nikamor, veš, da te ne bom zapustil.

:-*

Bodi pridkana

Martin
« Last Edit: February 09, 2009, 12:04:42 PM by tar_mar »

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #139 on: February 09, 2009, 12:23:24 PM »
Dragi Martin. Če sem odkrita me je kar stisnilo, ko sem včeraj zvečer prebrala tvoje poste. Kjerkoli že boš ti pošiljam velikanski objem in obilo pozitivnih misli, saj si mi s kartami nemalokrat nakazal pravo pot in prižgal luč v temi. Hvala za vse :-*
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #140 on: February 09, 2009, 01:49:42 PM »
Martin , tud jaz ti želim obilo dobre energije , da bi jo delil z vsemi , ki so okoli tebe .

LP

SomeoneGirly

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #141 on: February 09, 2009, 02:29:38 PM »

Gaja

Gaja hvala!

Čisto na mehko in lepo ti bom neke zadeve napisal. Upam ,da boš razmuna.
Pred nedavnim,  sem eni osebi, napovedal "tebe" da boš prišla na forum. In si se nam lepo zgodila. Vsakomur na svoj način.

Zakon karme!.  ;D Upam da se boš strinjala. TAKOLE JE PRI TEBI:
Imaš svoje internet strani! Da ANGELINA. Spremenila si ime in prišla na to ime.
Imaš svoj forum. DA, Si kot GOGA

Si na drugem forumu: DA kot Gaja.

Nekdo je to naredil, načrtno na tvojem vrtičku, da je prišel pogledati en Samotar k tebi malo na obisk. iz sosednejga foruma. Saj nisem rabil niti dregniti. Samo "malo sem pihnil" pri tebi in je bilo vse narobe. Poglej lepo, da imaš učence. Dala si jim zahtevno nalogo. Se  trudijo. Ja sprevidela, si da ni vse v citatih, ki jih pišejo. Danes sem prebral. Si že bolje osmislila svoje delo z učenci. Sicer nerabim več niti priti na tvoj forum pa vem kaj se bo dogajalo. Torej delujem v tvoje dobro tudi jaz. Ja življenje je treba vnesti ljudem. Tvoja kolegica je po mojih dveh odgovorih "izgubila živce"  in me pustila na cedilu. Z visokim egom in z napisom, da jo brigam kot lanski sneg. Veš nič nikomur ne zamerim. Tvoje lice pa že sedaj nežno božam saj čutiš, vem da, da. Ok kar se tiče tebe imaš in si si vpeljala "svoj red". Na žalost ni v življnju tako, da samo nekaj nekomu napišeš. Tvoj učenec je napisal, da bi se "bilo se bilo potebno z menj ukvarjati" Ja tvoj učenec bi se moral z menoj ukavarjati leta in leta in tudi hkrati z drugimi. Saj za to gre pri tem.
Veš na tem forumu sem strpno delal z določenimi ljudmi tudi 3 leta! da so pripluli na cilj. Ni mi bilo lahko z njim. Karte so padale, včasih takšne, da sem si pomagal včasih kar s slovarem da sem našel podobno smiselno najbolj pozitivno besedo ozitoma, več pozirvnih besed za izpraševalca/ko. Mim grede Tea, kdo ima na forumu čudovito Astro kareto, Povej! PLaneti plešejo svoj ples za vsakogar! Vedi vso karmo sem predelal in jo bom. Saj jo tudi moram. Tudi meni včasih ponagaja Maja. Sedaj jih prepuščam drugim, ker sem svoje opraviil.
Na žalost je dugovnost tudi kruta.
Ti bom mim grede omenil, kaj se je zgodilo enemu učencu iz evroipe, ko je prišel, k svojemu duhovnemu učitelju. (Učitelju mojega učitelja) Pristopil je k njemu, se mu priklonil, z vsem kar je potrebno za ponižnost. Najbolj miriljubni duhovni Učitej je tega učenca tako silovito udaril, da je padel po telh. Nikomur ni bilo več nič jasno. Na kar je Učitelj rekel zaslužil si je, za karmo bom poskrbel. To je bilo srečanje Učitelja in Učenca prvič, pred leti, ki je postalo trajno, vzajmno in služno do danes in še traja.

Tukaj smo včeraj  forum čistil vsak na svoj način. Jaz sem ga s theto. A veš, da theta deluje? Seveda. Na meni je dokaz! Samo nihče ga ni "videl". Vam odprem oči. Ja ni problema. Tar_Marja NI VEČ. Obstajam jaz s svojim pravim imenom in priimokom. Poglej na prošnji sem se podpisal Tar_Mar torej njega je uničil kreator. Kretor SMORE VSE. TUDI UNIČUJE!
Tar_Mar je v noči umrl. Dela, dela dela, vse v astralu dela. Pred kratkim so padle "Tar_Marju" karte samouničenja, ker Tar_Mar je opravil svojo nalogo. Sadaj bo bil malo TO KAR JE S PRAVIM IMENOM Če vedno pa človek s svojim imenom in priimokom. To je v vibracijah, v imenih, kot vi govorite, ki jih privlačimo.

Naj se vrnem na začetek. Tudi tvoje vibracije so večplastne z imeni, kot vidiš. To je zate potrebno.  Tudi na Forumu so osebe, z niki, spremenjenimi imeni, priimki itd. Vse je to potrebno za nekaj ZA NAS.

Torej Angelina, Goga ali Gaja lepo si se vklopila v ta forum in lepo delaš in se trudiš. Kot vidim vsakomur v vsakem postu takoj pristopiš na pomoč. Lepo.

Karma je naredila svoje

Lepo se imej :) :-*

Martin

Dragi Martin,

Povedal si mi veliko lepega in tvoja energija se je resnično spremenila. Na začetku bi ti rada samo povedala, da se moje podjetje zaenkrat imenuje Angelina, vendar čutim, da že nekaj časa ni to to, ker je delo z angeli pri meni nadomestila theta, tako da razmišljam o spremembi. Najbrž bom samo delovala vnaprej z osebnim imenom in priimkom, ker je to moja lastna vibracija. Uradno sem Gordana, tako sta me v življenju klicala le mama in ata, za vse ostale sem bila Goga. S tem nickom sem dolgo časa delovala na tem forumu, dokler se nismo začeli ukvarjati z numerologijo in me je ime Gaja pritegnilo in mi sodeč po analizi odgovarjalo v vseh pogledih. In sem si dovolila to spremembo, zaradi katere sem postala bogatejša za eno izkušnjo več.

Osebo z mojega foruma, o kateri govoriš nisem nikoli učila dela s kartami. Je samouk in potrebuje še nekaj usmerjanja. Če si na moj forum prišel z razlogom, da bi se jaz kaj naučila, sem ti hvaležna za vsak premik v meni, saj vem, da s spremembami rastem. In upam, da je učenje bilo vzajemno. Za druge ne morem govoriti. Pri delu, ki si ga tukaj opravljal je pa treba potegniti mejo, kdaj delaš za duge in kdaj škodiš sebi. Meje je treba postaviti. Ljudje so ena zanimiva bitja. Kadar jim nekaj takega ponudiš, kot so vpogledi s kartami, trumoma priletijo, predvsem muhe enodnevnice, ki samo jemljejo in postanejo odvisni od tega. Imela sem tudi primere, ko se še nisem s temi stvarmi poslovno ukvarjala, da so mi pošiljali zasebna sporočila ali mejle. In sem vpoglede delala po tekočem traku. Potem se ti pa lahko zgodi tako, kot se je tebi, da ti pregorijo baterije in ne vidiš več izhoda.

Bi te pa želela kdaj srečati še v živo, ker moraš biti zelo zanimiva oseba. Ali pa sem te morda že? Me je že pred časom mikalo, da bi te prosila za tarot vpogled pa sem si rekla, da imaš preveč dela z drugimi, jaz si bom pa že sama pomagala. No in moja ponudba je še vedno odprta.

Veliko lepega :-*,
Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #142 on: March 01, 2009, 08:17:31 PM »
a Tarota več ne bo al kaku ?

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #143 on: March 02, 2009, 07:21:23 PM »
ko bog zapre vrata, pa na drugi strani odpre okno (nekaj takega je bilo rečeno v filmu Moje pesmi, moje sanje)  ang:

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #144 on: March 02, 2009, 08:17:40 PM »

Menim, da je bolje če ga ni, kot pa da se za  48 strani svojih postov pobriše. Ravno tako je bolje da ga ni kot pa da se kvari vzdušje in celo grozi.  Tudi je res, da uporabniki pričakujejo nekega vedeževalca, ki ni pristranski, ter se ne poslužuje dodatnim  uporabniškim imenom izključno za provokacijo.   Iz tega razloga je bolje da greš na Theto delavnico in si na ta način pošlogaš kar sama.  Termine dobiš pri Tei, Izi, Neni, Nensi, tudi Gaji in nenazadnje pri meni. :D :D

Andres
« Last Edit: March 02, 2009, 08:36:32 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #145 on: March 05, 2009, 02:07:11 PM »
ko bog zapre vrata, pa na drugi strani odpre okno (nekaj takega je bilo rečeno v filmu Moje pesmi, moje sanje)  ang:

Tole drži. ;)

Tarot je še, ampak tule: http://www.tarot.mojforum.si/
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #146 on: March 05, 2009, 03:05:20 PM »

Tole drži. ;)

Tarot je še, ampak tule: http://www.tarot.mojforum.si/

Zanimiv link. :) :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Simona

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #147 on: March 10, 2009, 04:19:39 PM »
Tar-mar, obračam se na vas ker sem v stiski!
V torek 03.03 popoldan mi je izginila brez sledu psička, ker ne vem, ali je živa ali ne, ali mi lahko PROSIM pogledaš v karte, če se mi bo psička vrnila nazaj v moje naročje in kdaj, ker ta teden preživljam pekel  :'( :'( :'(, res te prosim! Hvala pa lep dan

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #148 on: March 10, 2009, 04:33:05 PM »
Če ti kaj pomaga... : http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,1653.0.html   http://www.pesjanar.si/forum/index.php/topic,65.0.html  http://www.pesjanar.si/index.php/2006/242

Lahko pa napišeš še za kakšno psičko gre, če sem kje kaj slišala, da je bila najdena...
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Simona

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #149 on: March 10, 2009, 04:44:06 PM »
Gre ze za pasmo pekinezer tu je link http://www.odpmz-drustvo.si/slike.htm, klikneš prvo in greš za pogrešane živali, ona je na prvem mestu Judy, sem se obrnila tud na mojpes.net...