Pikca. A je že malo puberteta? Zabluzila v šoli ali pri instrumentu ali oboje? Sem bila danes presenečena, ko je odrasla ženska, pa še samska, bila čisto obupana ob tem delu od doma, zaprtosti in omejenosti gibanja. Kupila si je kužka in pravi, da še sreča, da ga ima.
Jz pa nekak prav fajn prenašam. Hvaležna sem vsak dan, ker je količina dela celo malo manjša, ker ni treba tako dosledno upoštevati ure za prihod in odhod, namreč, večinoma še vedno delam v službenih prostorih, ker nas je malo.
Otroke pa seveda omejitev druženja, zaprtost na določene prostora, gotovo veliko bolj prizadene. Pa še če je vse normalno, pride obdobje, ko se otrok razvija in se naveliča nekaterih rednih obveznosti, hoče razpreti krila, biti svoboden, brez omejitev...
Ja nej lahku, nej lahku... A v kino še lahko gremo? Vsaj nekam, da gresta in si privoščita kakšne popestritve vsakdana... Kaj pa ind.trening, moj sin je treniral pri šaolinih? Kakšen del slikce kung fuja... Risanje mandal? Deluje terapevtsko. Slikanje s prsti? Nekaj... nekaj... da se bosta smejali

.