Author Topic: Tarot karta za 2021  (Read 22591 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot karta za 2021
« Reply #75 on: January 07, 2021, 09:22:10 PM »
Ooo, Rena, bi jaz tudi. Bi pa Mojstrstvo ljubezni.

Saša, zate ista karta kot za Piko:

Ljubezen je odgovorna za svoja dejanja.

Vse kar misliš in počneš, ima posledice, in izkusila jih boš tako ali drugače. Vsi ljudje so popolnoma odgovorni za svoja
dejanja, pa čeprav nočejo biti.

In dodatna še iz Oraklja Oko:

Združitev - Vzdržljivost - Modrost & Intuicija - Napredek - Kreacija

Prehajaš na nov nivo razumevanja bivanja. Zdrži samo še trenutek in verjemi, kajti vrata se že odpirajo. Poslušaj svojo notranjo modrost, ki je tvoje nezmotljivo in vedno dosegljivo orodje za napredek, razvoj in osebno ter duhovno rast.

Hvala!!! Zelo lepo sporočilo.  :-* :-* :-* :-*
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #76 on: January 07, 2021, 09:51:17 PM »
Lepo prosim za še en vpogled, lahko iz kart po občutku.
Je potrebno ukrepanje? Obstaja večja težava ali delam slona iz muhe? Hvala že vnaprej.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #77 on: January 08, 2021, 02:58:04 PM »
Rena, lahko še meni pogledaš, prosim? Hvala. :)

Iz kart Osebna sporočila: PREVEČ. Mnogi dogodki v vašem življenju se bližajo svojemu vrhuncu. Preveč stvari, ki zahtevajo veliko vaše moči, se dogaja naenkrat. Ocenite situacijo. Postavite si prioritete. V sebi poiščite moč, ki vam bo omogočila, da boste uspešno prebrodili to obdobje.

In še Angelsko sporočilo: ANGEL ODPUŠČANJA. Sprosti napetost v fizičnem telesu. Pojdi na masažo. Telovadi. Začni vaditi jogo ali qi gong. Opusti vse, kar več ne služi tvojemu najvišjemu namenu. Dovoli si, da odidejo vse tvoje skrbi ter negativni miselni in čustveni vzorci. Živi za  ta trenutek. Ne živi v preteklosti. Naj te prihodnost ne skrbi preveč. Tukaj sem s tabo,da ti pomagam.

Se mi zdi, da se karti kar pokrivata...

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #78 on: January 08, 2021, 03:10:30 PM »
Je potrebno ukrepanje? Obstaja večja težava ali delam slona iz muhe? Hvala že vnaprej.  :-*

Sanjski tarot. Kraljica palic. Kako močna in samozavestna deluje. Ne, ona že ne bi kar tako prepustila stvari, da se same uredijo ali pač ne. Tako deluje. Hkrati se pa tudi vidi, da je kljub močni energiji v notranjosti kar nekaj čustev, ki jih ne pokaže zlepa. Kaj nam torej karta sporoča. Po eni strani, jaz sem močna in energična, ne boste me nosili žejno čez vodo... V razlagi pa pravi, da je njen plamen na sliki v ozadju manjši, torej obvladljiv. Vseeno ni toliko energična in divja, da bi se v bitke spuščala za vsako ceno. Zdaj sem ti dala malo ja, pa malo ne. Jz bi rekla, kot bi rekla sebi: kako se počutiš. Če boš ukrepala tako, da stojiš za tem 100 % in boš naredila, povedala tako, da bodo videli, da ni odstopanja, potem daj.

Al je muha ali slon? Prej slon kot muha :/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #79 on: January 08, 2021, 03:40:06 PM »

Sanjski tarot. Kraljica palic. Kako močna in samozavestna deluje. Ne, ona že ne bi kar tako prepustila stvari, da se same uredijo ali pač ne. Tako deluje. Hkrati se pa tudi vidi, da je kljub močni energiji v notranjosti kar nekaj čustev, ki jih ne pokaže zlepa. Kaj nam torej karta sporoča. Po eni strani, jaz sem močna in energična, ne boste me nosili žejno čez vodo... V razlagi pa pravi, da je njen plamen na sliki v ozadju manjši, torej obvladljiv. Vseeno ni toliko energična in divja, da bi se v bitke spuščala za vsako ceno. Zdaj sem ti dala malo ja, pa malo ne. Jz bi rekla, kot bi rekla sebi: kako se počutiš. Če boš ukrepala tako, da stojiš za tem 100 % in boš naredila, povedala tako, da bodo videli, da ni odstopanja, potem daj.

Al je muha ali slon? Prej slon kot muha :/

Hvala, Rena. :-*
Spraševala sem za hčer. Ker je malo "zabluzila" v tem obdobju. Ne deluje dobro nanjo. No, pa saj na nobenega.
V bistvu je karta zadetek. Ker sem res začutila ta strah oz. občutek "nemoči", skrbi jo, da ne bo zmogla, odnaša jo, ne počuti se dobro.
Bom se morala angažirati in ji pomagati. Skratka, ukrepati. Že delam v to smer, sem mama levinja in tigrica. :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #80 on: January 08, 2021, 03:49:34 PM »
Pikca. A je že malo puberteta? Zabluzila v šoli ali pri instrumentu ali oboje? Sem bila danes presenečena, ko je odrasla ženska, pa še samska, bila čisto obupana ob tem delu od doma, zaprtosti in omejenosti gibanja. Kupila si je kužka in pravi, da še sreča, da ga ima.
Jz pa nekak prav fajn prenašam. Hvaležna sem vsak dan, ker je količina dela celo malo manjša, ker ni treba tako dosledno upoštevati ure za prihod in odhod, namreč, večinoma še vedno delam v službenih prostorih, ker nas je malo.

Otroke pa seveda omejitev druženja, zaprtost na določene prostora, gotovo veliko bolj prizadene. Pa še če je vse normalno, pride obdobje, ko se otrok razvija in se naveliča nekaterih rednih obveznosti, hoče razpreti krila, biti svoboden, brez omejitev...

Ja nej lahku, nej lahku... A v kino še lahko gremo? Vsaj nekam, da gresta in si privoščita kakšne popestritve vsakdana... Kaj pa ind.trening, moj sin je treniral pri šaolinih? Kakšen del slikce kung fuja... Risanje mandal? Deluje terapevtsko. Slikanje s prsti? Nekaj... nekaj... da se bosta smejali :D.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #81 on: January 08, 2021, 03:58:57 PM »
Riše kar veliko in to zelo dobro.  :D Tako da to terapijo ima.
Fokus ji odnaša. Bluzi pa povsod. Oz. pač ni dovolj pri stvari, ne glede na to, česa se loti. No, zdajle pred mojimi očmi dela za šolo, zaplenila sem ji telefon. Ni kakšnih izgredov ali česarkoli, samo čutiti je, da ji vse skupaj jemlje voljo.
Je kar na mestu. Popestritev vsakdana. Zdaj bom lažje, ker se meni zaključuje semester in nisem več zabubljena v delo od jutra do večera.
Bolj pestro bom težila.  ;D
Hvala ti! :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #82 on: January 08, 2021, 04:06:32 PM »
Riše kar veliko in to zelo dobro.  :D Tako da to terapijo ima.
Fokus ji odnaša. Bluzi pa povsod. Oz. pač ni dovolj pri stvari, ne glede na to, česa se loti. No, zdajle pred mojimi očmi dela za šolo, zaplenila sem ji telefon. Ni kakšnih izgredov ali česarkoli, samo čutiti je, da ji vse skupaj jemlje voljo.
Je kar na mestu. Popestritev vsakdana. Zdaj bom lažje, ker se meni zaključuje semester in nisem več zabubljena v delo od jutra do večera.
Bolj pestro bom težila.  ;D
Hvala ti! :-*

Moja dva se itak nikoli nista učila. Ker so se moja pričakovanja uskladila z njunim free pristopom, sem jima običajno rekla:
"Pojdi v sobo in se delaj, da se učiš". ;D Sem itak vedela, da je bitka vnaprej izgubljena :D. Če pa malo pogledaš, kako je potem v življenju, so pa ti "znajdisemuloti" in "prešvercamsemuloti" kar uspešni v življenju.

Andrej drugač je bil, med drugimi, tudi učitelj kung fuja od mojga sina. Fejst in šikan pjeb, tudi potrpežljiv za deco. Al pa naj gre kam boksarsko vrečo tolčt. Aja, to ne sme, zaradi rok...

http://www.shaolintemple.si/u269itelji.html

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #83 on: January 08, 2021, 04:07:50 PM »
Aja, meditacija ne bi bila slaba... Ali pa Qi gong vaje, usklajujejo desno in levo polovico ..

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #84 on: January 08, 2021, 04:28:33 PM »
 :D :D Zelo fajn ideje, boksu se bomo pa izognili, ja.
Treba roke šparat. Pa ni neke jeze čutit, ali pa nakopičene energije.
Desno in levo polovico usklajuje inštrument.
Relaksacija bodo sprehodi.
Meditacija bi bila pa vseeno fajn. To pa res. Ali pa joga.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #85 on: January 08, 2021, 04:30:04 PM »
O kul, zdajle sem šele link dojela.  :o

Offline Manja

• Veteran
« Reply #86 on: January 08, 2021, 05:17:29 PM »
Rena, lahko še meni pogledaš, prosim? Hvala. :)

Iz kart Osebna sporočila: PREVEČ. Mnogi dogodki v vašem življenju se bližajo svojemu vrhuncu. Preveč stvari, ki zahtevajo veliko vaše moči, se dogaja naenkrat. Ocenite situacijo. Postavite si prioritete. V sebi poiščite moč, ki vam bo omogočila, da boste uspešno prebrodili to obdobje.

In še Angelsko sporočilo: ANGEL ODPUŠČANJA. Sprosti napetost v fizičnem telesu. Pojdi na masažo. Telovadi. Začni vaditi jogo ali qi gong. Opusti vse, kar več ne služi tvojemu najvišjemu namenu. Dovoli si, da odidejo vse tvoje skrbi ter negativni miselni in čustveni vzorci. Živi za  ta trenutek. Ne živi v preteklosti. Naj te prihodnost ne skrbi preveč. Tukaj sem s tabo,da ti pomagam.

Se mi zdi, da se karti kar pokrivata...
O, hvala, draga Rena.  🤗 Se mi zdi, da sem točno to potrebovala. In je še kako zelo res. Hvala tebi in karticam in seveda angelčkom. ❤️

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #87 on: January 09, 2021, 08:46:22 AM »
O, hvala, draga Rena.  🤗 Se mi zdi, da sem točno to potrebovala. In je še kako zelo res. Hvala tebi in karticam in seveda angelčkom. ❤️
Prosim ❤️

(ps, od kod si prekopirala te "smeške"? Jaz sem srčka prekopirala kar iz tvojega besedila... )

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #88 on: January 09, 2021, 04:41:24 PM »
Rena še jaz prosim, izberi ti. hvala  :-*

Ker imaš stike s svetovi, sporočilo iz Sanjskega tarota: Uf, uf, samozavestna ženska, ki je Kraljica v svojem svetu. Tam si doma in tam obvladaš. Urejena, mirna, v harmoniji. Sprašujem se le, ali si tam doma, pa recimo temu yin,  in z lahkoto obvladaš tudi drugo polovico - yang, ali pa si tam malo preveč in malo premalo tu...

In zate prav tako še Orakelj Oko:

Okno - Načelo skupnega življenja - Sprememba - Čiščenje - Voda (a bejž, a spet voda, tudi prej čaše...)

V tvoje življenje prihaja sprememba, ki je sprva morda ne boš videla tako jasno, vendar je bistvenega pomena za tvojo nadaljno osebnostno in duhovno rast. Vera in zaupanje v proces sta ključa, s katerima lahko odkleneš vsa vrata.

Hvala Rena :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Manja

• Veteran
« Reply #89 on: January 09, 2021, 07:09:22 PM »
Prosim ❤️

(ps, od kod si prekopirala te "smeške"? Jaz sem srčka prekopirala kar iz tvojega besedila... )
Smeske sem naredila s telefonom, ker sem pisala prek telefona. 😉