Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII  (Read 159821 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
« Reply #300 on: February 12, 2009, 12:45:30 PM »
Je kaj v teh knjigah, Regina…ali je samo premlevanje dnevnih dogodkov?? ??? 8)

Primerjava z budnostjo bi že kazala na to, sicer pa je v knjigah veliko modrosti. Možno, da ti posredujejo kakšno pomembno informacijo ali nasvet, ki ga že dalj časa iščeš.  ;)

Hvala Regina :-*

Bom danes vseeno kupila tisto knjigo, verjetno bo nekaj uporabnega zame tam notri :D :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #301 on: February 12, 2009, 03:07:56 PM »
Čudno me je pogledal in rekel, 'A to?' Sej to ni nič, če ti manjka nekaj las.'

Glede na to, da imaš tudi v resnici dolge in bujne lase, sanje simbolično osvetljujejo spremembe v načinu razmišljanja in vrednotenja nekih stvari, ki te obdajajo. S tega stališča ima mož kar prav. Nič ni narobe, če kdaj drugače razmišljaš, kot je v skladu s tvojo notranjo naravo in če si se pač znašla v neki neprijetni situaciji, z nekim zadržavanjem in premlevanjem samo pri sebi in zgolj zaradi ljubega miru, ne bi nič naredila, temveč bi vse skupaj samo še otežila. Zdaj je "nevarnost" mimo.  ;)

Uživaj  :-*

O, hvala bom. Cool. Jaz sem že premlevala vse druge scenarije, transformacijo moškega principa, čiščenje, čudeži itd.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #302 on: February 12, 2009, 10:40:29 PM »
Pozdravljeni!

Pred dnevi se mi je sanjalo:
Vozila sem se z avtobusom, nakar šofer ni uspel izpeljati ostrega ovinka, opazila sem da padamo v prepad, nad nami gost gozd, v daljavi pa jezero. Voda je bila  umazano zelene barve!
Ko opazim padanje, sem v trenutku pričela prositi angelčke za pomoč, tako intenzivno sem jih klicala da je kar bolelo. Čuden občutek lebdenja v zraku, no na srečo smo pristali na tleh, niso bila najbolj trda tako da je delovalo kakor da so se omehčala pod težo in hotela omiliti padec.
Potem pa se dobimo v uti in nam delijo hrano ta mi je pa iz krožnika dol padala.
Joj joj kaj vse ne doživiš v svetu sanj.
Je pa res, da zadnje čase se mi kar naprej pojavlja voda, vedno pa je zajezena nikoli ni morja, do sedaj se ve!
Kaj mogoče je kdo tako usmiljem, pa mi malo obrazloži, imam sanjsko knjigo a ta je bolj tako na levo usmerjena in ne dosti razumljiva za mojo malo glavico!

Lp by luana  ;)

No, najprej o vodi. O tem simbolu lahko kar precej najdeš na moji spletni strani, mimogrede pa ... bolj ko je omejena voda, bolj so omejena čustva, bolj ko je voda čista, bolj čista so čustva, itd.. No, ne čisto dobesedno, ampak samo toliko, da vidiva na katero področje so posegle sanje, sicer pa se boš sčasoma tudi navadila te besedne igre  ;D
Podzavestno si se torej lahko osvobodila  ali oddaljila od nekih obremenjujočih čustvenih problemov in težav, ampak še vedno se zadržujejo "na tleh", zato bo treba malo pljunit v roke in stvari razčistiit. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #303 on: February 12, 2009, 10:41:51 PM »
Bom danes vseeno kupila tisto knjigo, verjetno bo nekaj uporabnega zame tam notri :D :-*

Dobra odločitev  ;D  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #304 on: February 12, 2009, 10:43:33 PM »
O, hvala bom. Cool. Jaz sem že premlevala vse druge scenarije, transformacijo moškega principa, čiščenje, čudeži itd.

Ehh, včasih je lahko zelo preprosto, pa je čudež v čudežu  ;D

Lepo se imej  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #305 on: February 13, 2009, 07:47:50 AM »
Kaj pomeni če sanjaš škrbast zob? Sem sanjala da imam luknjo v zobu, da sem lahko jezik noter porinila, skozi ni šel. Zob se je tudi majal, bolelo pa ni.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #306 on: February 13, 2009, 07:53:03 AM »
Pozdravljeni!

Pred dnevi se mi je sanjalo:
Vozila sem se z avtobusom, nakar šofer ni uspel izpeljati ostrega ovinka, opazila sem da padamo v prepad, nad nami gost gozd, v daljavi pa jezero. Voda je bila  umazano zelene barve!
Ko opazim padanje, sem v trenutku pričela prositi angelčke za pomoč, tako intenzivno sem jih klicala da je kar bolelo. Čuden občutek lebdenja v zraku, no na srečo smo pristali na tleh, niso bila najbolj trda tako da je delovalo kakor da so se omehčala pod težo in hotela omiliti padec.
Potem pa se dobimo v uti in nam delijo hrano ta mi je pa iz krožnika dol padala.
Joj joj kaj vse ne doživiš v svetu sanj.
Je pa res, da zadnje čase se mi kar naprej pojavlja voda, vedno pa je zajezena nikoli ni morja, do sedaj se ve!
Kaj mogoče je kdo tako usmiljem, pa mi malo obrazloži, imam sanjsko knjigo a ta je bolj tako na levo usmerjena in ne dosti razumljiva za mojo malo glavico!

Lp by luana  ;)

No, najprej o vodi. O tem simbolu lahko kar precej najdeš na moji spletni strani, mimogrede pa ... bolj ko je omejena voda, bolj so omejena čustva, bolj ko je voda čista, bolj čista so čustva, itd.. No, ne čisto dobesedno, ampak samo toliko, da vidiva na katero področje so posegle sanje, sicer pa se boš sčasoma tudi navadila te besedne igre  ;D
Podzavestno si se torej lahko osvobodila  ali oddaljila od nekih obremenjujočih čustvenih problemov in težav, ampak še vedno se zadržujejo "na tleh", zato bo treba malo pljunit v roke in stvari razčistiit. ;)

Regina hvala za razlago,  potrebno bo še malo muke, a mislim da bo, današnji občutki mi takole pravijo. Odvisno od dneva, a vedno bliže!
Bo, mora!
Lep pozdrav by luana :D :D ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #307 on: February 13, 2009, 08:27:35 AM »
Kaj pomeni če sanjaš škrbast zob? Sem sanjala da imam luknjo v zobu, da sem lahko jezik noter porinila, skozi ni šel. Zob se je tudi majal, bolelo pa ni.

Kakšno neprijetno razvado, navado, situacijo.... za katero gre nekaj sape in besed, v resnici pa se vanjo niti ne zagrizeš. Morda ti niti ni treba, ker ti lahko včasih dobro služi za običajni izgovor, da ubereš lažjo pot ali pa se ji celo povsem izogneš.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #308 on: February 13, 2009, 08:28:30 AM »
Regina hvala za razlago,  potrebno bo še malo muke, a mislim da bo, današnji občutki mi takole pravijo. Odvisno od dneva, a vedno bliže!
Bo, mora!

Če je odvisno od dneva, želim dober dan  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #309 on: February 13, 2009, 08:52:35 AM »
Bo, mora!

Hvala, hvala, danes ga resnično potrebujem, imam razgovor za novo sl. upam da se končno nekaj izcimi iz tega?
by luana :D :D
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #310 on: February 13, 2009, 08:58:14 AM »

Je že v mojih rokah. ;D ::) Mi jo je posodila prijateljica ;) Je pa res, da sva potem včeraj stikali po knjigarni....jao, jao...mi obssesion ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #311 on: February 13, 2009, 09:17:16 AM »
Bo, mora!

Hvala, hvala, danes ga resnično potrebujem, imam razgovor za novo sl. upam da se končno nekaj izcimi iz tega?
by luana :D :D

Ejj, potem pa držim še pesti.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #312 on: February 13, 2009, 09:18:23 AM »

Je že v mojih rokah. ;D ::) Mi jo je posodila prijateljica ;) Je pa res, da sva potem včeraj stikali po knjigarni....jao, jao...mi obssesion ;)

Super... zdaj pa veselo na delo  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #313 on: February 13, 2009, 09:33:41 AM »

Če ti črke K, H, kaj pomenijo. Meni so se prikazale, ko sem brala tole Nena. ::)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #314 on: February 13, 2009, 09:40:20 AM »
Hvala Tea :-*...sem vzela na znanje :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™