Pozdravljeni!
Pred dnevi se mi je sanjalo:
Vozila sem se z avtobusom, nakar šofer ni uspel izpeljati ostrega ovinka, opazila sem da padamo v prepad, nad nami gost gozd, v daljavi pa jezero. Voda je bila umazano zelene barve!
Ko opazim padanje, sem v trenutku pričela prositi angelčke za pomoč, tako intenzivno sem jih klicala da je kar bolelo. Čuden občutek lebdenja v zraku, no na srečo smo pristali na tleh, niso bila najbolj trda tako da je delovalo kakor da so se omehčala pod težo in hotela omiliti padec.
Potem pa se dobimo v uti in nam delijo hrano ta mi je pa iz krožnika dol padala.
Joj joj kaj vse ne doživiš v svetu sanj.
Je pa res, da zadnje čase se mi kar naprej pojavlja voda, vedno pa je zajezena nikoli ni morja, do sedaj se ve!
Kaj mogoče je kdo tako usmiljem, pa mi malo obrazloži, imam sanjsko knjigo a ta je bolj tako na levo usmerjena in ne dosti razumljiva za mojo malo glavico!
Lp by luana 
No, najprej o vodi. O tem simbolu lahko kar precej najdeš na moji spletni strani, mimogrede pa ... bolj ko je omejena voda, bolj so omejena čustva, bolj ko je voda čista, bolj čista so čustva, itd.. No, ne čisto dobesedno, ampak samo toliko, da vidiva na katero področje so posegle sanje, sicer pa se boš sčasoma tudi navadila te besedne igre

Podzavestno si se torej lahko osvobodila ali oddaljila od nekih obremenjujočih čustvenih problemov in težav, ampak še vedno se zadržujejo "na tleh", zato bo treba malo pljunit v roke in stvari razčistiit.