Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII  (Read 159820 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
« Reply #330 on: February 18, 2009, 12:36:54 AM »
Sampone in eno kozmetiko sem stran metala ...  :P v sanjah.  :)

Lp
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #331 on: February 18, 2009, 01:55:23 AM »
Jaz pa sem imela ekstremno dolge lase (skoraj do gležnjev) in sploh se jih nisem zavedala dokler me ni nekdo opozoril nanje. Potem sem jih bila pa blazno vesela :D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #332 on: February 18, 2009, 09:15:57 AM »
Pa je spet prišel čas spominjanja mojih sanj. Danes ponoči pa sem se vozila v letalu. Bila sem še z dvema prijateljicama. Me se lepo sproščeno sprehajamo po letalu in ga kar naenkart začne tresti. V paniki bi ponavadi iskala sedež, da se pripnem, tokrat pa sem bila čisto mirna. Sploh ne vem, če sem se dejansko usedla in se pripela. Imam občutek, da se stala in opazovala dogajanje skozi okno pri pilotu. Letalo se je začelo naglo spuščati in bilo še tako nizko, da je odbijalo vrhove stolpnic, javne razsvetljave ipd….Vem, da sem nekaj govorila, čemu sploh letala in kakšno škoda se je naredila nedolžnim ljudem. Nekako sem se čutila krivo, ker sem bila v letalu. Kakorkoli, mi smo varno pristali na enem travniku, konec dober, vse dobro….Nato pa sem se znašla v naši ulici…

Kakšno sporočilo zame danes, Reginca??? 8) ;) ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #333 on: February 18, 2009, 09:34:54 AM »

Lp

Z užitkom ali nejevoljo?
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #334 on: February 18, 2009, 09:36:15 AM »
Jaz pa sem imela ekstremno dolge lase (skoraj do gležnjev) in sploh se jih nisem zavedala dokler me ni nekdo opozoril nanje. Potem sem jih bila pa blazno vesela :D

To pa še bo zadovoljstva s samo seboj, kaj?  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #335 on: February 18, 2009, 09:41:00 AM »
Meni se je pa danes sanjalo ,da sem bila na gori...bilo je zelo lepo,videlo se je zelo daleč...počasi so se pa pričeli od nekod bližati oblaki iz katerih je bilo videti prav zavese dežja...spodaj je pa začela kar naraščati voda...tako,da smo morali kaj hitro zapustit tisti kraj...zginili so mi pa planinski čevlji...nikjer jih ni bilo...nakar sem se zbudila...mislim pa ,da je bila tam na gori tudi ena cerkev ali nekaj takega... ??? ::)

Lep dan in veliko sončka ,

Darja :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #336 on: February 18, 2009, 09:59:17 AM »
Pa je spet prišel čas spominjanja mojih sanj. Danes ponoči pa sem se vozila v letalu. Bila sem še z dvema prijateljicama. Me se lepo sproščeno sprehajamo po letalu in ga kar naenkart začne tresti. V paniki bi ponavadi iskala sedež, da se pripnem, tokrat pa sem bila čisto mirna. Sploh ne vem, če sem se dejansko usedla in se pripela. Imam občutek, da se stala in opazovala dogajanje skozi okno pri pilotu. Letalo se je začelo naglo spuščati in bilo še tako nizko, da je odbijalo vrhove stolpnic, javne razsvetljave ipd….Vem, da sem nekaj govorila, čemu sploh letala in kakšno škoda se je naredila nedolžnim ljudem. Nekako sem se čutila krivo, ker sem bila v letalu. Kakorkoli, mi smo varno pristali na enem travniku, konec dober, vse dobro….Nato pa sem se znašla v naši ulici…

Kakšno sporočilo zame danes, Reginca??? 8) ;) ang:

S pomočjo podzavesti si se hotela osvoboditi pritiskov, odložiti bremena ali se rešiti nekih težav , za katere se ti zdi, da si v prelomnih trenutkih ne zaupaš najbolj, vendar si se raje vrnila na "trdna tla", ker lahko samo tako, da podzavest vključiš v realno življenje, dobiš tisti pravi občutek, kako uresničiti svoje načrte. Konec dober, vse dobro,...  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #337 on: February 18, 2009, 10:03:23 AM »
Meni se je pa danes sanjalo ,da sem bila na gori...bilo je zelo lepo,videlo se je zelo daleč...počasi so se pa pričeli od nekod bližati oblaki iz katerih je bilo videti prav zavese dežja...spodaj je pa začela kar naraščati voda...tako,da smo morali kaj hitro zapustit tisti kraj...zginili so mi pa planinski čevlji...nikjer jih ni bilo...nakar sem se zbudila...mislim pa ,da je bila tam na gori tudi ena cerkev ali nekaj takega... ??? ::)

Čeprav okoliščine niso najlažje, si našla pravi način, da rešiš, kar te mori. Vsaj za zdaj... v bodoče pa se boš morala znajti na kakšen drugačen način  ;)

Lep dan tudi tebi  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #338 on: February 18, 2009, 10:08:29 AM »

S pomočjo podzavesti si se hotela osvoboditi pritiskov, odložiti bremena ali se rešiti nekih težav , za katere se ti zdi, da si v prelomnih trenutkih ne zaupaš najbolj, vendar si se raje vrnila na "trdna tla", ker lahko samo tako, da podzavest vključiš v realno življenje, dobiš tisti pravi občutek, kako uresničiti svoje načrte. Konec dober, vse dobro,...  ;)

Hvala Reginca. :-* :-* BINGO ;D Res sem se znašala v enem šmornu, ki mi je precej zameglil pogled ??? :o
Ampak po tvoji razlagi sodeč....naj bi te sanje kazale na pozitiven razplet??? 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #339 on: February 18, 2009, 10:19:05 AM »
Ampak po tvoji razlagi sodeč....naj bi te sanje kazale na pozitiven razplet??? 8)

Mislim, da ja. Podzavest ti je pokazala, kaj se zgodi, če imaš do neke situacije prenagljen in površen pregled, ko pa vključiš svoj um, je pa to že čisto nekaj drugega.
Imej se, Nenčika  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #340 on: February 18, 2009, 11:44:55 AM »

Čeprav okoliščine niso najlažje, si našla pravi način, da rešiš, kar te mori. Vsaj za zdaj... v bodoče pa se boš morala znajti na kakšen drugačen način  ;)

Lep dan tudi tebi  :-*

Hvala Regina :-*

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #341 on: February 18, 2009, 12:15:31 PM »
Pa še moje spominjanje sanj iz pred nekaj dni!
Hodila po gori, ozka pot, samo kamenje, potem pustila moža ne vem kje, ali se je izgubil, glavno jaz korakala naprej in naprej, bilo je zelo visoko. Jasen lep dan, nakar sem se znašla v mali hiški kakor postojanka. A ja še prej sem iskala moža a njega od nikoder. V hiški pa pogradi in na njih spali otroci, pa še zraven bila sošolka in najboljša prijateljica iz mladih dni!
Malo čudne in raztresene sanje.

pozdrav by luana  :D :D :D :D
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #342 on: February 18, 2009, 01:43:44 PM »

haha odlicne sanje  :D
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #343 on: February 18, 2009, 01:44:44 PM »

Lp

Z užitkom ali nejevoljo?

Se ne spomnim. Ampak obcutek v sanjah je bil, kot da je vsega prevec in je treba naredit red.
A tako bo tudi v mojem zivlj v nadaljne?
 ::)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #344 on: February 18, 2009, 01:48:21 PM »

To pa še bo zadovoljstva s samo seboj, kaj?  ;D

Verjetno res ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna