Author Topic: Theta healing-izkušnje, vprašanja tretji del  (Read 102091 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Re: Theta healing-izkušnje, vprašanja III
« Reply #75 on: January 30, 2009, 10:39:17 AM »
No eccola sonck, pa sva že dve. :o Baje tudi meni Saturn štrene meša..ampak se ne dam...jutri se bova lepo pogučala in naredila en tak lep kompromis, da bo za obe strani ok. Potem pa gi muri...no limits :D :-* ::)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #76 on: January 30, 2009, 10:51:12 AM »
 ;) Hvala za povabilo Teja, ampak se mi zdi da je Iza dobro izvedla svoj program tečaja...mislim, da tukaj ni problem...
Sprašujem predvsem zato, ker imate prakso...več glav več ve... ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #77 on: January 30, 2009, 11:00:59 AM »
;) Hvala za povabilo Teja, ampak se mi zdi da je Iza dobro izvedla svoj program tečaja...mislim, da tukaj ni problem...
Sprašujem predvsem zato, ker imate prakso...več glav več ve... ;D

Aa, nisem te vabila

Sem ti povedala samo kako deluje ali ne deluje .......in zakaj

O Izinih sposobnostih pa kapo dol. Nisi dobro razumela
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #78 on: January 30, 2009, 11:11:55 AM »
 ;) no to vem, da lahko ne deluje zaradi vzorcev...ampak saj tiste ta glavne kar se tiče samega delovanja Thete smo spucali na delavnici...zato, da lahko potem sam naprej svoje rešuješ...pa spet rabiš Theto...sej če sam hočeš narest spremembe...ti Saturn stoji ob strani...problem je ko jih ne želiš...in kar zakrivaš oči. Pri meni pa ni več tako...jaz že točno vem kaj morm narest  :D. Bi bila pa še bolj prepričana da je to prava pot, če bi Theta pokazala svoje učinke...samo to...
Zato sem spraševala če je mogoče kaj narobe v samem poteku...če bi sama mogoče lahko kaj narobe delala...

Lp, S

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #79 on: January 30, 2009, 11:14:41 AM »
Kako prepričat prepričanega ....... pa smo spet pri Saturnu ...

Iz tvojega sestavka kar butajo ven njegovi ustrezniki

Zdaj pa daj to kamor hočeš ....
www.Astro-Star.net

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #80 on: January 30, 2009, 01:53:53 PM »
Dragi moji  :)

jaz se sprašujem če slučajno delam kaj narobe  :-\. Dajem zelo preproste ukaze npr. včeraj zvečer, sem ukazala, da se zjutraj zbudim vsa polna energije, vesela in da sem čez dan kos vsem nalogam, ki mi pridejo čez dan naproti.
Rezultat: komaj sem vstala, še celo nisem bila ne vem kako dobre volje...sedaj je že bolje  ;).
Vsak večer delam tako rekoč "nočni program" to nam ga je Iza dala oz je bila tako prijazna, da smo si vzeli njen primer, pa smo si ga napisali po svoje...tam je kar nekaj ukazov in da jih ne ponavljaš vsak večer toliko, se temu reče nočni program...in zato vsak večer ukažem, da se izvrši nočni program...
V tem programu je tudi ukaz, da sanjam lepe sanje in da se vseh sanj zjutraj spomnim...to delam cca. 12 dni, pa sem se samo enkrat spomnila kaj sem sanjala  ::). Res je da se jaz zelo malokdaj spomnim kaj sanjam...sem vedno rekla, da jaz itak ne sanjam...no ampak sem si nekako upala verjet da zdej bo pa to drugače, ker sem tako ukazala  :).
Potem pa seveda vztrajno ponavljam, da se mi naj odprejo vsi jasnovidni, jasnočutni in jasnoslušni kanali..pa zaenkrat še nič...ali pa jaz nisem pozorna, ne vem...res ne...
Še en teden imam do odhoda na Florido...pa bi res rada Theto tam pridno uporabljala, ampak seveda tako, da bo to kar ukažem tudi izvršeno  ;D.
Ali bi lahko bil problem, da Theto izvajam v ležečem položaju? Predno zaspim? Se pa vedno tudi prizemljim na koncu in seveda naredim energetsko prekinitev...

Res ne vem...ali imate kakšen nasvet zame...so me sama ušesa  :-*

Hvala in Lp, S

Oila Sonček!
Vesela sem, da delaš in to je najbolj pomembno. :)
Zavedati se moraš dveh stvari:
- ko, daš ukaz, Krator dela na tem, da ga izpolni, izpolni pa ga takrat, ko so izpolnjeni vse predpogoji (vse kar je ovira, mora biti popucano)
- vsi ukazi naj bi se izvedli v tvoje in najvišje dobro in če ni v tvoje in najvišje dobro, se pač ne zgodi/izvede

Ko si dala npr. ukaz, da se zbudiš polna energije, je bilo mogoče to najboljše mogoče kar je vtistem trenutku lahko bilo. Kako bi bilo, če tega ukaza ne bi dala, ne veš.  ;) Bog si ga vedi, kaj vse se je dogajalo v spanju, kaj vse si pucala in sanjala... Na dobro pučutje in energijo vpliva toliko faktorjev, da bolje, da sploh ne vemo (eterične vezi, tudi planeti,....)
Kar se tiče sanj in potem spomini na te sanje, je tudi odvisno od veliko stvari. Mogoče v sanjah tako močno delaš (čistiš), da je enostavno bolje, da se ne zjutraj ne spomniš - vsaj jaz imam ukaz zammišljen tako, da se spomnim samo prijetnih sanj  ;). In se jih tudi ne spomnim vsako jutro (če spim npr. samo 4 ure, še za prvi 2 uri  zjutraj ne vem, kaj sem delala zbujena  ;D). Ugotoviti moraš tudi način, kako se sanj spomniti. Mene včasih mož vpraša kaj sem sanjala, ko še napol spim in mu lahko razlagam 5 min, ko pa se popolnoma zbudim, ne vem nič in mi on potem pove kaj sem povedala  ;D (jao meni, da povem kaj "čudnega"  ;D).
Jajsno zaznavni kanali. Bog ne daj, da bi se ti  kar vsi do konca odprli. Po mojem te še v istem dnevu odpeljejo "ta beli". Se spomniš Milene z našega tečaja. No, tako jasnovidna kot je ona, si jaz v tem trenutku ne želim biti - so se mi pa v enem letu dela s Theto in odpiranja jasno zazanavnih kanalov z vajami (knjiga Božje vodstvo), nekateri kanali toliko odprli, da sem večinoma zadovoljna. Jasnozaznavnost veliko laže testiraš v zgonjih jutranjih urah (po polnoči), ko je astral bolj miren in lahko "ujameš" informacije. In spet, mogoče (mogoče!!!) je v tem trenutku res bolje tako kot je. Treba pa bi bilo pogledati tudi vzorce, traume... Sem delala z eno gospo, ki si je zaradi travme v otroštvu (majhni otroci imajo namreč te kanale navadno odprte in potem vidijo razne grozote na energetskih nivojih) zaprla vse in ni šlo, dokler tega ni počistila in zamenjala. Ovira je lahko tudi hotenje (na vsak način) in potrpežljivost ;)
Tile ukazi, ki si jih napisala so zelo "mehki" in bi se dalo še na dolgo in na široko filozofirati. In hitro lahko omajajo zaupanje v Theto.
Delaj poleg takih ukazov tudi čisto preproste, realne, zemeljske, da dobiš zaupanje (odstraniš bolečino, nathetaš parkirišče, ...).
Primer: Moj mali je včeraj padel v en hud konflikt - je rekel, da bi lahko ubijal ;), kar ne srečo ni izrazil v tisti situaciji. Ko je dodobra opisal vsa občutke (in zraven togotno in neutolažljivo jokal), sva zvečer naredila Theto (prej je traumiral 8 ur) in čez dve minute je bil popolnoma OK - vse je bilo v redu, nobenih zamer, nobenih traum.
Jaz bi težko rekla, da se mi v času thetiranja ni izvedlo popolnoma vse, kar sem ukazala, z lahkoto pa rečem, da ni vse tako, kot sem si v začetku želela ali pa da je vse že v 100% realizaciji. Tu rabiš predvsem potrpežljivost in zaupanje.
Opazila sem, da ko daš kak ukaz in ga Kreator ne more izvršiti, lahko priplavajo na površje vzorci/programi/prepričanja, ki jih je treba popucati, je pa treba napeti vse receptorje, da to zaznamo in potem voljo, da to res zamenjamo - to pa je izziv  ;D
Theto lahko delaš kakor želiš - tudi obrnjena na galvo  ;)

Kar se tiče jutrišnje Teine delavnice - tudi jaz grem  :D
Jaz, ko začutim, da me nekam potegne, to naredim, skočim v brezno  ;D tudi če ne vem zakaj. In včasih šele čez nekaj časa ozavestim zakaj, a ponavadi izvem kaj, kar bi morda lahko ujela v etru že kje prej, pa receptorji niso bili dovolj subtilni in mi mora kdo po zemeljsko povedat  ;D

Najbolj pomembno, draga Sončk je, da delaš, uživaš, se igraš in vse brezpogojno sprejemaš. Ko ti bo to uspelo (jao, kdaj bo meni  ??? ;D), Theta dela 100% in to v trenutku.  ;)

Lep dan!  :-*

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #81 on: January 30, 2009, 02:55:59 PM »
 ;) HVALA Iza, sem prou rabila tvoj post :-), sem ga nezavedno priklicala  ;D.
Komi čakam, da se vidmo...ta mesec sicer ne...marca pa že  ;) da malo predebatiramo z našo skupino  ;)

Lepo bodi,  :-* :-* :-*

S

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #82 on: January 30, 2009, 03:19:39 PM »
;) HVALA Iza, sem prou rabila tvoj post :-), sem ga nezavedno priklicala  ;D.
Komi čakam, da se vidmo...ta mesec sicer ne...marca pa že  ;) da malo predebatiramo z našo skupino  ;)

Lepo bodi,  :-* :-* :-*

S

Lepo potuj sončica.

Za forumske theta praktike pa kar tukaj kratka info in prijazno vabilo, da se nam pridružite, če vas zanima, ste blizu, imate čas:

na theta tečaju smo se dogovorili, da se bomo 1x mesečno srečevali theta praktiki in izmenjali izkušnje, skupaj kaj naredili ...
Srečanja bodo praviloma vsak 2. torek v mesecu od 20h dalje v mojem centru www.althea.si
Prvo srečanje bo tako 10.2. ob 20h.

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #83 on: January 30, 2009, 07:43:30 PM »
 ;) Hvala Nensi  :-* :-* :-*, sem sigurna da bom uživala...sem se že kar tako odločila  ;D ;).
Se vidimo marca,

Lp, S

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #84 on: January 30, 2009, 07:57:54 PM »
Sonck, lepo se imej :-* :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #85 on: February 03, 2009, 12:30:23 PM »
 :-* Hvala Nena...bom uživala :-) Je pa sedaj ta mala punčka, ki gre z nami včeraj dobila norice...upam, da bo do petka zvečer že kaj bolje, vsaj toliko, da lahko gremo...ne vem pa še kako je z nalezljivimi boleznimi in letalom  :-\. Sem se že odločila da si zapišem danes en ukaz...da bo tamali bolje do petka in da nam ne bodo komplicirali na letališču...

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #86 on: February 05, 2009, 08:38:59 AM »
Tea imam eno prošnjo...
Je kakšna možnost, da mi "preplonkaš" prepričanja za išas. Me tako leva ritnica in stegno zafrkavata, da komaj sedim/stojim/ležim. Včeraj sem delala zdravljenje pa mi hoče Kreator očitno nekaj dopovedat, ker je danes še slabše :-\...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #87 on: February 05, 2009, 08:40:17 AM »
Ti pošljem na mail  ;) javi, ko dobiš  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #88 on: February 05, 2009, 10:07:07 AM »
Dobila mail. Samo v priponki je rožica in nič drugega :D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #89 on: February 05, 2009, 11:08:22 AM »
Dobila mail. Samo v priponki je rožica in nič drugega :D

Si pač rožica, hehe. Kreator ima smisel za humor, kajne?

Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif