Author Topic: Theta healing-izkušnje, vprašanja tretji del  (Read 102129 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Re: Theta healing-izkušnje, vprašanja III
« Reply #105 on: February 06, 2009, 11:36:13 PM »
Tokrat poročam o dobrih izkušnjah :-)

ker smo imeli sedaj resne probleme s telim potovanjem na Florido ( smo morali odpovedat stare karte, naročit nove...in prilagoit vse ostale stvari...hotel, avto...itd...)...sem v 2 dneh dobila vse tisto kar sem ukazala...tako, da se je vse zelooooooo dobro končalo :-)

A pa še ena noviča...se splača bit vztrajen...sicer še nič konkretnega ne vidim...vidim pa obrise svetolobe...tako, da zelo močno začutim ko pridem tja gor :-)

Lp, S

Vaja dela mojstra, a ne??!! :-* :-* :D
Čestitam :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #106 on: February 09, 2009, 01:19:49 AM »
Če zapremo oči, postanemo pozorni na področje med svojima fizičnima očesoma, začnemo opažati ali čutiti, da ob njunih kotičkih leži predmet ovalne oblike. To je naše tretje oko, ki gleda naravnost v nas.

Je pri tem REM normalen pojav?
9ZK 656

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #107 on: February 09, 2009, 08:55:10 AM »
Če zapremo oči, postanemo pozorni na področje med svojima fizičnima očesoma, začnemo opažati ali čutiti, da ob njunih kotičkih leži predmet ovalne oblike. To je naše tretje oko, ki gleda naravnost v nas.

Je pri tem REM normalen pojav?

REM je normalen pojav, kadar si v theti. Kdo občutka še ne pozna in zapre oči ter se osredotoči na tretje oko ni nujno v theti, lahko pa tudi. Odvisno od posameznika.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #108 on: February 18, 2009, 10:43:28 AM »
Spet imam problem.
Nalaganje znanja. Nikakor mi ne uspe izpulit prepričanj: Dvomim v uspeh Thete. To ni dovolj. Treba se je trdo učit. Treba je presedeti ure za knjigami.
Theta je premalo. Ni mogoče naložiti znanja in potem kar narediti izpit. Ni si mogoče zamislit oceno in jo dejansko dobit. Za moj študij ni bližnjice.

In seveda potem ne gre nalaganje znanja, če je tole vse pozitivno.

Huuuh....kak nasvet?
V petek je izpit,ja.
 :(

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #109 on: February 18, 2009, 10:52:29 AM »
Vprašanje je tudi

Zakaj ti služi, da izpita ne narediš. Kaj potegne za sabo, da ga narediš. Ali te kaj na tem nivoju nezavedno straši.
Potem bo šlo mogoče tudi puljenje vzorcev lažje

Sedaj sploh nimaš razloga za paniko. Tako lep Jupitrov sekstil .......
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #110 on: February 18, 2009, 10:59:33 AM »
To je tudi mogoče, ker (ne se smejat,prosim) imam ful čuden občutek. Kot da mi ni namenjeno še tole dokončat in ni v redu, da se vpišem v 4. letnik.
ja,kako ne?!? Malo me že postrani gledajo,koliko časa že pacam tale faks,no.
Normalno, da moram narediti.
A kar neka blokada je v meni, nek občutek, da ni to to. Pa ne,da ni pravi faks, ampak nekaj se ne ujema. Kot da bi morala še nevemkaj spoznati prej, se naučiti, ipd.

Kakšen sekstil kje? Kaj to pomeni?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #111 on: February 18, 2009, 11:04:42 AM »
Ja, pejdi ata vprašat in se pogovori z njim, poskušaj se spravit v položaj in ga videt, kako si že v 4 letniku .... itd.

Ja fajn za študij .....  ;D
www.Astro-Star.net

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #112 on: February 18, 2009, 11:06:23 AM »
Hja, če se mi bo kaj prikazalo pred očmi, če ne bo sama tema spet.

Hvala Tea.

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #113 on: February 18, 2009, 01:05:21 PM »
 :D
Če vzorca nikakor ne moreš spucati, je zadaj kak drug vzorec ali travma - najpogosteje pride iz kakih čudnih situacij v šoli (najpogosteje nižja stopnja OŠ) ali pa kak vzorec od staršev.
Držim pest, da najdeš.
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Princes

• Mojster
« Reply #114 on: February 18, 2009, 01:37:56 PM »
To je tudi mogoče, ker (ne se smejat,prosim) imam ful čuden občutek. Kot da mi ni namenjeno še tole dokončat in ni v redu, da se vpišem v 4. letnik.
ja,kako ne?!? Malo me že postrani gledajo,koliko časa že pacam tale faks,no.
Normalno, da moram narediti.
A kar neka blokada je v meni, nek občutek, da ni to to. Pa ne,da ni pravi faks, ampak nekaj se ne ujema. Kot da bi morala še nevemkaj spoznati prej, se naučiti, ipd.

Kakšen sekstil kje? Kaj to pomeni?

Po natalni karti bi študij res malenkost povlekla (saturn), in ker govoriš o spoznanju, učenju pred dokončanjem študija, ti to kar verjamem (saturn konj. pluton).....Po mojem, ko boš razčistila in počistila vse predalčke (napotilo Ize), se bo konec sam od sebe pojavil in boš brez kakršnih koli problemov stopila na poslovno področje.........Učitelj zahteva svoje (na saturna mislim :).
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #115 on: February 18, 2009, 01:46:32 PM »
Princeska  ang:

Ker si astrolog in tudi thetiraš, bi te pobarala za tvoje izkušnje.

Meni je do sedaj Saturnov aspekt vedno mešal štrene. Mala malca za generacijske populit. Ampak pri Saturnu je pa taka štala, da se vedno znova in znova pojavlja v obliki različnih bušk na glavi.
Si kaj podobnega opazila tudi ti mogoče.

www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #116 on: February 18, 2009, 02:17:41 PM »
Princeska  ang:

Ker si astrolog in tudi thetiraš, bi te pobarala za tvoje izkušnje.

Meni je do sedaj Saturnov aspekt vedno mešal štrene. Mala malca za generacijske populit. Ampak pri Saturnu je pa taka štala, da se vedno znova in znova pojavlja v obliki različnih bušk na glavi.
Si kaj podobnega opazila tudi ti mogoče.

Tea, ne vem sicer kakšen odgovor pričakuješ, vendar Saturn je "big boss". Kjer koli v horoskopu tranzitira je kot ti temu rečeš "štala". Zahteva svoje. Področje ne zadiha in ne zadiha, dokler na tem področju ne čistiš in prečistiš, kaj na posameznem področju hočeš. Če se narediš malo neumnega in naukov ne sprejmeš tudi prav, ampak posledice so prehude in od tu dalje samo še bredeš in bredeš......

Ko smo že pri primeru 9. hiše tu so pomembna vprašanja, na katera je treba imeti precizne odgovore nanje, da nam je Saturn v oporo in pomoč k realizaciji (Tea to obširno pišem, da vsi razumejo :)):
- zakaj sem sploh izbrala ta študij
- me sploh veseli
- kaj mi prinaša
- ali ni bil mogoče študij beg pred rutino življenja.....(tu mislim na povprečje dom, delo, dom....fakultetni študij je le obdobje, vsaj za večino študentov, čas, ko se vse vrti okrog študij- počitek-žur...)
- kako bom vrednotila vsa ta moja znanja, ki jih nabiram
- kako bom to uporabila
- ali sem sploh pripravljena stopiti na oder javnosti (10.hiša) in pokazati svoje sposobnosti.......

To sem napisala kot vzorec...

Mogoče Saturna doživljam bolj globoko, ker je vladar mojega ASC, vendar pri interpretaciji horoskopa vedno pogledam, kje se ta "šef" nahaja. In verjela ali ne, vedno zadenem v črno, ker so tu največje lekcije.

Če strnem. Tam kjer je, je treba skozi Theto iti v globine, kot je rekla Iza, od fakultete do os.šole...in biti pošten do sebe. Če pa že thete ne obvlada, mora seči v dno duše in odkrito odgovoriti na postavljena vprašanja. Pa čeprav boli, sprejeti zatrto bolečino, jo osvoboditi in se odločiti kako od te točke naprej. Kje je prava pot, kaj sem se iz tega naučil, česa ne smem več ponoviti na poti razvoja in modrosti.

Če nisem zadela bistva, me popravi :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #117 on: February 18, 2009, 02:32:14 PM »
Super si to napisala Princes, hvala  :-*

Torej Princip Saturna je princip identifikcaije z okoljem in družbo. Ni več simbol jaza, temveč je pavšalni jaz, če se lahko tako izrazim.
"čovek naj bo to, kar mora biti" da odgovarja družbenim normam časa.

Pravila se večinoma obrnejo priti lastni naravi, človeka pa določajo drugi. Ne živi več, živijo ga drugi.

Kjer je Saturn, tam je človek okaran, kaznovan preko nadjaza /starši, učitelji, avtoritete, zakon/

Kjer je Saturn si stvari ne moremo olajšati, tu nam ni nič prihranjenega, prazaprav smo na tem področju izvorno zavrti in dvomimo v lastne sposobnosti.

Ampak Saturn tudi pravi

Življenjski cilj naj ne bo volja, da bi obvladal materijo, ampak srečanje z božjim v nas samih.
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #118 on: February 18, 2009, 02:42:47 PM »

Ampak Saturn tudi pravi

Življenjski cilj naj ne bo volja, da bi obvladal materijo, ampak srečanje z božjim v nas samih.

Tea zlata si :-*, ta rek je super.....to je moje vodilo in to že dalj časa. Hvala ti :-*

Drugače je pa zgoraj napisana čista resnica in vsak bi se je moral zavedati. Ampak je hudo, hudo težko to dojeti in sprejeti, še posebej za saturnovske tipe. In potrebna so leta in leta, da pride do točke, ko reče DOVOLJ. Sem vse nekaj drugega in to tudi bom.

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #119 on: February 18, 2009, 02:59:11 PM »
Princes, tudi sama se srečujem s Saturnovimi lekcijami. Kot tradicionalni vladar mojega horoskopa me je v zrelejših letih še kako pošlatal in me šlata.  ;)

Lepo se imej  :-*
www.Astro-Star.net