Author Topic: Natalne karte članov foruma - osmi del  (Read 130692 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Natalne karte članov foruma - osmi del
« Reply #360 on: August 05, 2024, 10:30:50 PM »
Z velikim veseljem, ampak je shrani.si nehal operirati.
Kako lahko še drugače pripnemo karto?

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #361 on: August 06, 2024, 02:09:38 AM »
Ta odgovor sem našla na internetu, mogoče lahko služi kot zamenjava. Naj nekdo preveri če je v redu.                                                                                                                       
 Shrani.si je bil priljubljen slovenski spletni portal za shranjevanje datotek, vendar trenutno ni več aktiven. Če iščeš alternativo, lahko poskusiš z file.si, ki omogoča brezplačno in anonimno nalaganje datotek do velikosti 5000 MB.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #362 on: August 06, 2024, 02:43:47 AM »
ŠE NEKAJ NAPOTKOV O file.si >>>>
File.si je slovenska spletna platforma za deljenje datotek. Uporabnikom omogoča enostavno nalaganje, shranjevanje in deljenje datotek različnih vrst in velikosti. Tukaj je kratek pregled, kako deluje:

kako deluje file.si
File.si je slovenska spletna platforma za deljenje datotek. Uporabnikom omogoča enostavno nalaganje, shranjevanje in deljenje datotek različnih vrst in velikosti. Tukaj je nekaj ključnih funkcij in korakov, kako deluje:

1. **Registracija in prijava**: Uporabniki se morajo najprej registrirati in ustvariti račun. Po registraciji se lahko prijavijo v svoj račun.

2. **Nalaganje datotek**: Po prijavi lahko uporabniki naložijo datoteke s klikom na gumb "Naloži datoteko". Podprte so različne vrste datotek, kot so dokumenti, slike, videoposnetki in drugi.

3. **Shranjevanje in organizacija**: Naložene datoteke se shranijo v uporabnikov račun, kjer jih lahko organizirajo v mape za lažji dostop in upravljanje.

4. **Deljenje datotek**: Uporabniki lahko delijo datoteke z drugimi tako, da ustvarijo povezavo za deljenje. Povezavo lahko pošljejo po e-pošti ali jo delijo prek družbenih omrežij.

5. **Dostop in prenos**: Prejemniki povezave lahko dostopajo do datotek in jih prenesejo na svoje naprave.
Ali obstaja omejitev velikosti datoteke za nalaganje?
Da, File.si ima omejitev velikosti datoteke za nalaganje. Trenutno je največja dovoljena velikost posamezne datoteke 2 GB. Če imate večje datoteke, jih boste morali razdeliti na manjše dele ali uporabiti drugo storitev za deljenje datotek.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #363 on: August 06, 2024, 03:01:54 AM »
Dobro ti je dala Lumpi navodila.  Najbrž bo to dovolj kar je dodala.  V nasportnem poišči pri drugih ponudnikih.
https://medium.com/@howtological/10-best-free-image-hosting-websites-to-store-and-share-your-photos-cc8319f81df5

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #364 on: August 06, 2024, 07:41:57 AM »
Sama priporočam Koofr. Je enostavneje, slovensko, pa še z luštnim imenom. Vpišeš se lahko kar z gmailom.

https://app.koofr.net/app/storage/2229a8ba-d6fb-4410-76c6-375a42371eab

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #365 on: August 06, 2024, 07:52:44 AM »
Sama priporočam Koofr. Je enostavneje, slovensko, pa še z luštnim imenom. Vpišeš se lahko kar z gmailom.

https://app.koofr.net/app/storage/2229a8ba-d6fb-4410-76c6-375a42371eab

Edit: vidim, da je plačljivo delit datoteke z drugimi, kar na file ni, zato bom naložila na slednjega  ;D Edit 2: vidim pa, da na žalost nima previewa oz. opcije za to. Škoda.
« Last Edit: August 06, 2024, 08:04:23 AM by Vesta »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #366 on: August 06, 2024, 08:55:43 AM »
Vesta meni tvoje karte ne pokaže? A ostali vidite ali samo meni ne dela. Da si ne dajem dela pa nalagam, potem pa nič od tega.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #367 on: August 06, 2024, 09:41:02 AM »
Vesta meni tvoje karte ne pokaže? A ostali vidite ali samo meni ne dela. Da si ne dajem dela pa nalagam, potem pa nič od tega.

Jane, meni tudi ne - ne svojih ne drugih. Zakaj, ne vem.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #368 on: August 06, 2024, 01:05:43 PM »

Jane, meni tudi ne - ne svojih ne drugih. Zakaj, ne vem.

Shrani.si je bil ukinjen že nekaj let nazaj, tudi tu smo govorili o tem. Lahko se odločite za kakšnega drugega ponudnika, jih je kar nekaj na voljo: Google Photos, Imgur, Flickr, Photobucket, ImageShack ...
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #369 on: February 26, 2025, 01:35:21 AM »
Pri nas bomo spet pestovali.  Sin je dobil hčerko 22.2.  Imena deklica še nima, tako da zaenkrat imam še v glavi, da je vnukinja.  Sem pa začel raziskovati in primerjati v sinastriji karte vse od moje stare mame naprej, in vsakič znova me  rojstva četudi v razmiku 120 let, ali dve leti,  presentita.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #370 on: February 26, 2025, 02:42:58 PM »
Pri nas bomo spet pestovali.  Sin je dobil hčerko 22.2.  Imena deklica še nima, tako da zaenkrat imam še v glavi, da je vnukinja.  Sem pa začel raziskovati in primerjati v sinastriji karte vse od moje stare mame naprej, in vsakič znova me  rojstva četudi v razmiku 120 let, ali dve leti,  presentita.

Andres
Andres, prejmi čestitke, lep dogodek. Astro ribico imate🫶

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #371 on: February 26, 2025, 03:23:28 PM »
Andres, tebi in družini iskrene čestitke za - kolikor bi verjetno to sam imenoval, če se navežem na sosednjo temo Seksualnost v karti - pridelek vbadanja.  :laugh:
« Last Edit: February 26, 2025, 03:27:45 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #372 on: February 26, 2025, 06:56:28 PM »
Andres, se pridružujem vbadljivim čestitkam!  ;D
Mali Ribici in vsej družini želim vse dobro in veliko lepega!

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #373 on: February 26, 2025, 10:58:12 PM »
O čestitke dedek  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #374 on: February 27, 2025, 09:27:50 AM »
Čestitke, Andres!
9ZK 674