Author Topic: Natalne karte članov foruma  (Read 141822 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tatjani

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Natalne karte članov foruma
« Reply #45 on: October 10, 2006, 02:02:53 PM »
Hudo je!

::)Veš Tatjani, zdaj sem opazila, da je tranzit saturna v znaku pred znakom, kjer je luna natalno, to pove, da si v času sade satija, zato bo saturn zahteval precej discipline in vztrajnosti v novem položaju, vendar ti zagotavljam, da na koncu tega preverjanja, saturn tudi nagradi, seveda, če človek vztraja na tak način, kot saturn zahteva.

O tem sade satiju pa nisem slišala nič good....
Ko bi vedela, kaj ta saturn zahteva od mene ???

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #46 on: October 10, 2006, 07:38:39 PM »
Tatjani. Tebi so se začele zadeve zapletati že mnogo prej, ko ti T Saturna oponiral Sonce, Merkur in Mars. To šolo si dala skoz in mislim, da je glavni razlog izgube službe tudi T saturna v opoziciji na Venero v tvojo 2 hišo /venera vladar 6/. Obenem je tudi T Jupitra nagajal iz 12 v kvadratu na to ubogo Venero.
Vedeti moramo, da je T Saturn le vladar tvoje 2 bajte in kot tak odloča o tvoji finančni stabilnosti.

Sedaj bo z finančnimi preglavicami mir, samo še P Luna naj zapusti Urana /1 mesec/ pa bo.

T Plutona ti je res kvadriral MC, vendar so bile te spremembe zate pozitivne, kajti delal je obenem tudi sektil na P Sonce in Marsa v tvojo 3. Pluton kot tak, ti kakšne velike škode v tranzitih ne more prinesti, ker natalno ni izpostavljen, ni kotni, ni vladar, ima pa lepe aspekte.
Mislim, da je odpravljal le tvoj strah pred korakanjem naprej. MC kaže bolj na spremembo statusa /kot pa na probleme z financami/.
In če izhajamo iz dispozitorja /Merkur/ potem je T Saturn v opoziciji na P Merkurja zadevo zagnal v tek že avgusta 2005, in maja je bil na 5° tudi zadnjič.
In seveda ne pozabimo: imaš Saturnov polovični povratek.
Zelo se boš razbremenila vsega že decembra, kajti Jupiter ti prihaja na AS.
Verjemi mi, to bo srečno obdobje. Sicer imaš v natalu kvadrat z Merkurjem in Soncem, pa nič hudega.
V januarju bo T Jupirta /vladar tvoje karte/ naredil sekstil na Venero. Malo pred tem T. Uran sekstil na Sonce, pa progresirana luna sekstil na Merkurja. Torej služba ti tukaj ne uide, pa ne slaba! Kajti tudi T mars bo zakoračil po tvoji 2 bajti in povozil vse tele planete. Jupi! Dogajalo se bo.

Saturn ti bo Luno povozil šele septembra 2007, vendar brez vsake panike, saj bo gor le teden dni. Je pa luna vladar tvoje 8 in lahko boš takrat rešila skupne nepremičnine in premičnine in finance. Torej zelo pozitivno, glede na to, da bo T Jupiter takrat tudi v sektilu na Venero.
Tako da od zdaj naprej lahko čisto mirno spiš. Še tale oktober zvoziš, potem pa ti gre vse po maslu.

Če pogledava tud T Urana ki bo potem šel v sekstile na tvojo drugo, pa P Luna v tvojo 4 bajto, da ne rečem, kaj bo ko bo prišla v Ovna. Po gasu punca, gremo... vse je še pred tabo.

In pričakuj nekoga, ki ti bo zelo pomagal. Prav kmalu bo prišel v tvoje življenje.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #47 on: October 10, 2006, 07:49:04 PM »
Pozdravljeni, astrologi!  :)

Torej... Imam problem na poslovnem področju, pa bi vas prosil, če lahko malo v mojo karto pokukate in kaj pokomentirate...  :-\

Stvar je v tem, da se v firmi, kjer kot študent delam že dobri dve leti, dogovarjam za zaposlitev. Danes bi naj dobil nekakšen odgovor, pa se je uprava odločila vse skupaj preložit (to so vse informacije, ki sem jih lahko dobil; tudi glas sogovornika na drugi strani žice ni zvenel kaj dost obetavno...  ??? ).

Kaj pravite - je smiselno čakat nanje al naj raj začnem razmišljat o kaki zamenjavi..? :-\

Za pomoč se v naprej najlepše zahvaljujem.

Tale moment je na nebu tako, da ni pametno podpisat nič, razen če ni zadeva kratkoročnega značaja.

Glede menjave službe, ali pa dobiti službo, ali  pa imeti službo je pa tako, da T Plutona hodi po tvojem Neptunu v 6 bajti. Obenem dela tudi sektil na natalni položaj in prav kmalu tudi sektil na tvoje Sonce, ki je tvoj cilj v življenju. Po/klic
torej tisto kar te kliče, v kar se moraš razvijat in kjer je tvoja pot.
Ta proces te tekom leta 2007 čaka, zato hočeš nočeš se bodo dogajale spremembe na tem nivoju oz. boš spreminjal svoj pogled na to  kaj bi sploh rad. Kajti težava je v tem, da ti še tega ne veš. In dokler ne veš je vseeno pravzaprav kako in kaj ... si zaposlen, si študent ali pa kaj drugega.

TPlutna se s sonca skida decembra 2007. Potem bodo stvari zelo jasne.
Takrat pa imaš tudi T Jupitra v 6 hiši in ponudbe za službe bodo kar deževale.
Pa še T Saturn se ti bo že skidal iz 2 hiše, kar pomeni, da te ne bo več strah al boš imel al ne /denar mislim/.

Srečno  ;D
=============================================

Bi pa prosila vse, ki mislite, da vam povem kaj za naprej pišete v
Tranziti in Progresije, pa prosim, da jih tudi na kartah v priponki označite.
Ker tako moram itak karto na novo delat.
Hvala.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #48 on: October 10, 2006, 08:08:44 PM »
Laomin je spraševal:

Draga Tea

Sta pa od sile,tole predavanje je res prava mala šola.

Jaz bi tud rabu odgovor na vprašanje na katerem področuju naj izkoristim danosti,da še kaj koristnega naredim,pa tudi kje sebi ša lahko izboljšam fin.situacijo ali pa  je že dosežen limit.Saj je  že Tar_mar nekaj namignil,pa je zame kar naenkrat to kržišče preširoko.

hvala

=============================================

Limit nikoli ni dosežen, ali pač. Stvar vsakega posameznika za kaj se odloči. To astrolog ne more vedet ali je dosežen ali ne.
Lahko pa prebere s čim je najbolj ustrezno zaslužiti denar, torej kje se zadeve lotiti, da prihaja denar neobremenjeno v denarnico.  ;D

Torej: vladar tvoje 2 hiše je venera, ki je v levu v 6
na kratko:
Za tako Venero je značilno, da želi zaslužiti toliko denarja, da lahko uživa v vsem lepem, kar ponuja življenje. Služenje denarja mora biti povezano z lepoto, umetnostjo itd. ...
Zaradi pozicije Pltutona in Marsa bi šlo lahko za to, da operiraš z denarjem drugih, nepremičninami, zavarovalništvom itd..... delnice, skladi itd.
Dobra pozicija je tudi kreirati erotično modo in dodatke.

www.Astro-Star.net

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #49 on: October 10, 2006, 08:17:53 PM »
Tale moment je na nebu tako, da ni pametno podpisat nič, razen če ni zadeva kratkoročnega značaja.

Glede menjave službe, ali pa dobiti službo, ali  pa imeti službo je pa tako, da T Plutona hodi po tvojem Neptunu v 6 bajti. Obenem dela tudi sektil na natalni položaj in prav kmalu tudi sektil na tvoje Sonce, ki je tvoj cilj v življenju. Po/klic
torej tisto kar te kliče, v kar se moraš razvijat in kjer je tvoja pot.
Ta proces te tekom leta 2007 čaka, zato hočeš nočeš se bodo dogajale spremembe na tem nivoju oz. boš spreminjal svoj pogled na to  kaj bi sploh rad. Kajti težava je v tem, da ti še tega ne veš. In dokler ne veš je vseeno pravzaprav kako in kaj ... si zaposlen, si študent ali pa kaj drugega.

TPlutna se s sonca skida decembra 2007. Potem bodo stvari zelo jasne.
Takrat pa imaš tudi T Jupitra v 6 hiši in ponudbe za službe bodo kar deževale.
Pa še T Saturn se ti bo že skidal iz 2 hiše, kar pomeni, da te ne bo več strah al boš imel al ne /denar mislim/.

Srečno  ;D

Tea, hvala za odgovor.  :) Bom videl, kako se bojo stvari odvijale do decembra '07...  :-\

Pa prijeten večer. ;D
Share A Dream... Visit DreamScape.   Natalna    Progresivna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #50 on: October 10, 2006, 08:26:05 PM »
Bom vesela povratne informacije  :D
www.Astro-Star.net

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #51 on: October 10, 2006, 08:35:45 PM »
Se bom vsekakor oglasil, obljubim!  ::) Mel bi pa še eno prošnjo... Sem v podpis dodal še progresivno karto, pa me zanima, če je vredu?

Hvala še enkrat!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #52 on: October 10, 2006, 08:37:21 PM »
Ne, tole ne bo dobro. Pojdi na:

Radix, tranzit, progresije

Zelo si prijazen
www.Astro-Star.net

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #53 on: October 10, 2006, 08:46:41 PM »
Hmm...  ??? Očitno sem tud jaz bolj trde glave za astrologijo... :-\ Pa tale?

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #54 on: October 10, 2006, 08:55:30 PM »

Najlepša hvala,zdaj sem pa zaposlen in  imam kaj tuhtat.Se bo  opazilo v kuharski rubriki-dobesedno.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #55 on: October 10, 2006, 08:58:57 PM »
Tea.  Vedno se nam v življenju zgodi, da se kakšna stvar ponovi, ponovno zgodi, oziroma da jo ponavaljamo.  Kot vem se to kaže pri R planetih. Joj  sem si tega Rja še od prej dobro zapomnil.   
No, in pri meni se bo zgodilo isto ali podobno 19. decembra kot pa se je 16. ali 2.. junija 2002.  Katera vrsta astrologije pa to obravnava?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline tatjani

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #56 on: October 10, 2006, 09:01:05 PM »
Tatjani. Tebi so se začele zadeve zapletati že mnogo prej, ko ti T Saturna oponiral Sonce, Merkur in Mars. To šolo si dala skoz in mislim, da je glavni razlog izgube službe tudi T saturna v opoziciji na Venero v tvojo 2 hišo /venera vladar 6/. Obenem je tudi T Jupitra nagajal iz 12 v kvadratu na to ubogo Venero.
Vedeti moramo, da je T Saturn le vladar tvoje 2 bajte in kot tak odloča o tvoji finančni stabilnosti.

Sedaj bo z finančnimi preglavicami mir, samo še P Luna naj zapusti Urana /1 mesec/ pa bo.

T Plutona ti je res kvadriral MC, vendar so bile te spremembe zate pozitivne, kajti delal je obenem tudi sektil na P Sonce in Marsa v tvojo 3. Pluton kot tak, ti kakšne velike škode v tranzitih ne more prinesti, ker natalno ni izpostavljen, ni kotni, ni vladar, ima pa lepe aspekte.
Mislim, da je odpravljal le tvoj strah pred korakanjem naprej. MC kaže bolj na spremembo statusa /kot pa na probleme z financami/.
In če izhajamo iz dispozitorja /Merkur/ potem je T Saturn v opoziciji na P Merkurja zadevo zagnal v tek že avgusta 2005, in maja je bil na 5° tudi zadnjič.
In seveda ne pozabimo: imaš Saturnov polovični povratek.
Zelo se boš razbremenila vsega že decembra, kajti Jupiter ti prihaja na AS.
Verjemi mi, to bo srečno obdobje. Sicer imaš v natalu kvadrat z Merkurjem in Soncem, pa nič hudega.
V januarju bo T Jupirta /vladar tvoje karte/ naredil sekstil na Venero. Malo pred tem T. Uran sekstil na Sonce, pa progresirana luna sekstil na Merkurja. Torej služba ti tukaj ne uide, pa ne slaba! Kajti tudi T mars bo zakoračil po tvoji 2 bajti in povozil vse tele planete. Jupi! Dogajalo se bo.

Saturn ti bo Luno povozil šele septembra 2007, vendar brez vsake panike, saj bo gor le teden dni. Je pa luna vladar tvoje 8 in lahko boš takrat rešila skupne nepremičnine in premičnine in finance. Torej zelo pozitivno, glede na to, da bo T Jupiter takrat tudi v sektilu na Venero.
Tako da od zdaj naprej lahko čisto mirno spiš. Še tale oktober zvoziš, potem pa ti gre vse po maslu.

Če pogledava tud T Urana ki bo potem šel v sekstile na tvojo drugo, pa P Luna v tvojo 4 bajto, da ne rečem, kaj bo ko bo prišla v Ovna. Po gasu punca, gremo... vse je še pred tabo.

In pričakuj nekoga, ki ti bo zelo pomagal. Prav kmalu bo prišel v tvoje življenje.

Tea, tole je pa tako optimistično pisanje, da bom danes res lahko mirno spala. Bom poročala, kaj se bo dogajalo. Hvala, zlata si!!!!!! :)
Lep večer!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #57 on: October 11, 2006, 06:09:02 AM »
Hmm...  ??? Očitno sem tud jaz bolj trde glave za astrologijo... :-\ Pa tale?

Jaz uporabljam nemščino, zato sem ti malo narobe napisala. Pojdi pod izbor:

Natal, transits and progressions combined

Liz Greeen style

House system: placidus

In spodaj izberi:
Past fortune
Kiron
Lilith
Severni vozel /ne vem kako se reče angleško/ v glavnem prve 4 opcije.

Hvala ker se trudiš
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #58 on: October 11, 2006, 06:12:02 AM »
Tea.  Vedno se nam v življenju zgodi, da se kakšna stvar ponovi, ponovno zgodi, oziroma da jo ponavaljamo.  Kot vem se to kaže pri R planetih. Joj  sem si tega Rja še od prej dobro zapomnil.   
No, in pri meni se bo zgodilo isto ali podobno 19. decembra kot pa se je 16. ali 2.. junija 2002.  Katera vrsta astrologije pa to obravnava?

Andres

Retrogradne planete obravnava natalna astrologija.
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #59 on: October 11, 2006, 07:01:29 AM »

Bom zadihala ja. če se ne bom prej zadušila ???
Opazujem pa prijatelja, ki ima AC na 23.39 strelca, torej še ni dolgo, ko mu je pluton tranziral AC. Nič takega se ne dogaja, bolj se mi zdi, da mu gre vse na roko.  8)
[/quote]

Ja, pluton pozna samo dve barvi, črno ali belo, bež tonov pri njem ni. Lahko gre prijatelju vse na roko, prej je imel mogoče več težav, kot pred tem?