Author Topic: Progresivna karta članov foruma  (Read 131624 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Progresivna karta članov foruma
« Reply #240 on: November 22, 2010, 08:10:42 AM »
torej, če  P  :Sa prehaja 12. hišo natalne karte, se tudi dogaja čiščenje enako kot pri T  :Sa

drži ali ne, Tea  ::)

V sekundarnih progresijah se Saturn skoraj da ne premakne. Seveda je pomembno kadar se premakne iz 11 v 12 hišo. Sicer Saturn v progresijah ni tako pomemben, predvsem pa ne toliko kot tranzitni, ki je okvir dogajanja za tekoči čas

najlepša hvala za pojasnilo  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #241 on: November 22, 2010, 09:17:41 AM »
Ja, pri tebi definitivno, ker si imela v enem času vse P v Levu / :So :Me :Ve in verjetno  :Ma/

Če bi pa hotela natančno vedet delovaje venere, potem bi morala proučit njene natančne aspekte z ostalimi deli karte.

Najbolj pomembno je tisto leto, ko je Venera menjala znamenje.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #242 on: November 22, 2010, 12:14:51 PM »
Ja, pri tebi definitivno, ker si imela v enem času vse P v Levu / :So :Me :Ve in verjetno  :Ma/

Če bi pa hotela natančno vedet delovaje venere, potem bi morala proučit njene natančne aspekte z ostalimi deli karte.

Najbolj pomembno je tisto leto, ko je Venera menjala znamenje.

Ko je P :Ve menjala znamenje je bilo davnega leta 1979, takrat sem imela tudi precej drugih pomembnih prehodov, P :Ma na N :Ve,P ASC na N :PL, T :Sa na N :U,T  :PL malo pred N :Lu (3stopinje),T :U na N :NE (3stopinje),P :Lu na N :ki, tako da so takrat prevladali predvsem drugi prehodi,so bili kar težki časi zame,precej preobrazbe notranje; je pa res, da sem v tistem času začenjala postajati zanimiva za nasprotni spol in da mi je to godilo-no bilo je seveda vse še čisto nedolžno,saj sem imela komaj dobrih 11 let :D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #243 on: November 22, 2010, 12:58:41 PM »
Hvala ta zvoje informacije, bodo mojim učenkam prav prišle. Ravno se učimo o pomembnosti prehodov P planetov.

najbrž je bilo zelo dejavno leto, ko je P Venera delala trigon na N Saturna in N Luno.
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #244 on: November 22, 2010, 02:52:32 PM »
Hvala ta zvoje informacije, bodo mojim učenkam prav prišle. Ravno se učimo o pomembnosti prehodov P planetov.

najbrž je bilo zelo dejavno leto, ko je P Venera delala trigon na N Saturna in N Luno.

Hm, zanimivo, prav takrat ko mi je delala P :Ve natančen trigon z N :Sa, sva s sedanjim partnerjem sedela 7 ur, pila pivo in opazovala sončni mrk :o, no takrat se ni dogajalo nič konkretnega, vendar nisva in nisva znala iti narazen tistega dne ::)
klepetala, se smejala, klepetala... :D no in minilo je še nadalnjih 6 let, ko se je zgodba začela odvijati bolj konkretno ;D
Nasplošno sem bila v obdobju, ko mi je P  :Ve delala trigon z N :Lu in N  :Sa zelo dovzetna za moške čare :P >:D :D
Ko že gledamo prehode, mi je bil veliko manj všeč prehod  :Ve v  :de, uf sedaj sem pa bolj resna, tečna, moški me ne zanimajo več toliko, ni več tiste lahkotnosti, škoda, da tale zodiak ne morem zavrteti še malo nazaj :D :D
Ne vem kako bi tole  :de malo ublažila, da ne bi bila tako zahtevna in tako prekleto resna ???
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #245 on: November 22, 2010, 11:57:33 PM »
Oki, če sem prav naštudirala me bo tale P  :Lu na :NE "zadela" v sredini januarja (točen aspekt) oziroma če bo kako stopinjo prej začelo delat že konec decembra :o. Je imela pa ravnokar (je eno stopinjo čez)  :kv na  :Ve, sklepam da bo tale  :kv :Me ta problem s otroci in takoj za tem sledi še :kv :Ma. Madona pa še  :PL mi ga kvadrira >:(
Takrat mi tudi T  :Sa prvič pohodi natalnega  :PL. No  :Lu tokrat spusti, jo pa za  :PL potaca oktobra.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #246 on: November 23, 2010, 07:12:14 AM »
Ej Tejka ... v enem letu ti ne bo kvadrirala Marsa.
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #247 on: November 23, 2010, 02:05:31 PM »
Imaš res... Bo v januarju 2012 točen :kv ;D Se malo tolažim, da ko  :kv minejo pridejo  :sek ;)

Še vedno pa študiram kako se izognit tejle zaljubljenosti. Najboljše, da se zaprem v kopalnico in čakam, da aspekti minejo ;D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #248 on: November 23, 2010, 02:06:38 PM »
Imaš res... Bo v januarju 2012 točen :kv ;D Se malo tolažim, da ko  :kv minejo pridejo  :sek ;)

Še vedno pa študiram kako se izognit tejle zaljubljenosti. Najboljše, da se zaprem v kopalnico in čakam, da aspekti minejo ;D

Ne vem ne vem če boš zadovoljna da bosta skoz v kopalnici seksala, kljub tvoji vodi v horoskopu  ;D
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #249 on: November 23, 2010, 02:12:00 PM »

Ne vem ne vem če boš zadovoljna da bosta skoz v kopalnici seksala, kljub tvoji vodi v horoskopu  ;D

hahaha  :D

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #250 on: November 23, 2010, 02:15:48 PM »

Ne, ne kopalnica za sex pa res odpade. Ni romantike ob wc školjki ;D :D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #251 on: November 23, 2010, 02:56:40 PM »

Ne, ne kopalnica za sex pa res odpade. Ni romantike ob wc školjki ;D :D

Razen če si mrtvo pijan  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #252 on: November 23, 2010, 09:03:05 PM »
Ali pa ko ti Pluton kvadrira Marsa  ::)
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #253 on: November 24, 2010, 07:54:48 AM »
Jžš a bi mi rada povedala, da me čaka sex na wc-ju :o . Ne, ne mislim, da ostajam pri bolj romantičnih scenah, v wc-ju pa se bom skrivala, da me lunca ne zadane ;D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #254 on: November 24, 2010, 08:08:16 AM »
Hehehe, kakorkoli, boš povedala potem ko bo tozadevni aspekt aktualen, koliko romantike boš še premogla  ;D Čakam poročilo  :P
www.Astro-Star.net