danes sem imela spet (po moji oceni

) lepe sanje.
Porocila sem se (cemur se v resnici izogibam)

V visokih petkah (ki sem jih obula samo enkrat v zivljenju) sem se spuscala navzdol po zeleznih stopnicah in na koncu so me cakali svatje in zenin (moj fant). Bili smo na odprtem velikem trgu v centru mesta. Bilo je ogromno svatov, midva sva bila oblecena kot vsak dan, stala sva pred ogromnim drevesom, kjer naj bi se porocila. Nisva bila nic vznemirjena. Ampak cloveka, ki naju bi moral porociti ni bilo od nikoder. Svatje so sedeli in stali za mizami. In smo cakali. Bil je lep soncen dan in poleg mene se pojavi, kolega, ki je Rus, in mi nekj govori, ampak ga zardi hrupa in naglasa takoj nisem razumela. Ko sem ga koncno razumela, je govoril o tem, kam bi sli na zabavo za rojstni dan njegove stare mame ( ???). Sem mu rekla, da se lahko zmenimo in kdaj bi naj to bilo. Na telefonu mi je kazal datum, kdaj ima stara mama RD- 15.9.08- naj bi imela 80 let. Sem mu rekla, ah do takrat bo pa ze tudi moja stara mama 80 (sem se pa v resnici zmotila za eno leto).
Kar naenkrat vidim na prstu prstan, kar pomeni, da sem porocena. Nisem tocno vedela, kaj moram narediti- nazdraviti s svati, kaj povedati...nic nisem vedela. Pa pride ena druzinica- meni nepoznana, ki mi da darilo- rocno izdelan pribor za pisanje, s svincnikom in enim listom notri. Se jim je mudilo, v roki je gospa imela se eno darilo. Ko sem obrnila darilo je zadaj bil datum 3.07.- sem vedela, da jih je izdelala mnogo prej, saj smo bili na eni poroki maja (casovno se pac ni ujemalo).
Potem sem bila v enem mestu s fantovim bratom in njegovo druzino, in sem najmlajso hcer s fajn okroglimi licki (sicer 5 mesecev), ki je ze stala (in bila je nagica) mocno objela in jo poljubckala po lickih. Ena mimoidoca gospa je rekla nekaj v smislu- a ni fajn take male poljubckat. Potem pa so sanje zamegljene oz. ne vem tocno kako grejo.
V knjigi pise, da poroka lahko predstavlja zdruzitev dveh nasprotnih področij osebnosti v eno. In prstan lahko pomeni uresnicitev.
Teli datumi me vedno zmedejo

Ali lahko cela zgodba pomeni, da se bom koncno lahko posvecala, tistemu cesar se veselim (kar predstavlja otrok)?
Meni se zdi, da vsake sanje potrjujeo predhodne analize.
Ps: sem pa res romanopisec