Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma II  (Read 194466 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma II
« Reply #285 on: September 18, 2007, 05:26:26 PM »
Me veseli, da se strinjas z mano! Ti, ti, misteriozna teta!! ;D

;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #286 on: September 18, 2007, 07:12:06 PM »
 sem upala, na pohvalo, ker sem se potrudila in se pozanimala za pomen simbolov.

« Last Edit: September 18, 2007, 07:17:00 PM by apemaya »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #287 on: September 18, 2007, 08:43:52 PM »
Se opravičujem, apemaya. Pričakovanje je umestno, v opravičilo pa - bila sem na nepravem mestu in ob nepravem času na hitro odgovorila.
Bom pa zdaj rekla.... Pridna  , drugič pa se bom potrudila, da bom bolj nazorna. Obljubim. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #288 on: September 19, 2007, 11:34:11 AM »
Regina pozdravček...kaj bi pomenilo ,če se ti sanja o jastrebu?

Lep dan ,

Darja ;) :)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #289 on: September 19, 2007, 12:16:01 PM »
Se opravičujem, apemaya. Pričakovanje je umestno, v opravičilo pa - bila sem na nepravem mestu in ob nepravem času na hitro odgovorila.
Bom pa zdaj rekla.... Pridna  , drugič pa se bom potrudila, da bom bolj nazorna. Obljubim. ;)

no, hvala, je ze malo boljse

hm, tale adrenalinski park moram se postudirat 8) Zakaj se Regina ravno nad tem najbolj navdusuje?  ::) Hmmmmm...adrenalinski park= akcija, hitrost, strah...torej dogajanje+ voda=custva...a sem se spravila v tek? :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #290 on: September 19, 2007, 04:09:02 PM »
a sem se spravila v tek? :D

Če se še nisi, pa se še boš. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #291 on: September 20, 2007, 12:00:13 PM »
danes sem imela spet (po moji oceni :)) lepe sanje.

Porocila sem se (cemur se v resnici izogibam) :)

V visokih petkah (ki sem jih obula samo enkrat v zivljenju) sem se spuscala navzdol po zeleznih stopnicah in na koncu so me cakali svatje in zenin (moj fant).  Bili smo na odprtem velikem trgu v centru mesta. Bilo je ogromno svatov, midva sva bila oblecena kot vsak dan, stala sva pred ogromnim drevesom, kjer naj bi se porocila. Nisva bila nic vznemirjena. Ampak cloveka, ki naju bi moral porociti ni bilo od nikoder. Svatje so sedeli in stali za mizami. In smo cakali. Bil je lep soncen dan in poleg mene se pojavi, kolega, ki je Rus, in mi nekj govori, ampak ga zardi hrupa in naglasa takoj nisem razumela. Ko sem ga koncno razumela, je govoril o tem, kam bi sli na zabavo za rojstni dan njegove stare mame ( ???). Sem mu rekla, da se lahko zmenimo in kdaj bi naj to bilo. Na telefonu mi je kazal datum, kdaj ima stara mama RD- 15.9.08- naj bi imela 80 let. Sem mu rekla, ah do takrat bo pa ze tudi moja stara mama 80 (sem se pa v resnici zmotila za eno leto).
Kar naenkrat vidim na prstu prstan, kar pomeni, da sem porocena. Nisem tocno vedela, kaj moram narediti- nazdraviti s svati, kaj povedati...nic nisem vedela. Pa pride ena druzinica- meni nepoznana, ki mi da darilo- rocno izdelan pribor za pisanje, s svincnikom in enim listom notri. Se jim je mudilo, v roki je gospa imela se eno darilo. Ko sem obrnila darilo je zadaj bil datum 3.07.- sem vedela, da jih je izdelala mnogo prej, saj smo bili na eni poroki maja (casovno se pac ni ujemalo).

Potem sem bila v enem mestu s fantovim bratom in njegovo druzino, in sem najmlajso hcer s fajn okroglimi licki (sicer 5 mesecev), ki je ze stala (in bila je nagica) mocno objela in jo poljubckala po lickih. Ena mimoidoca gospa je rekla nekaj v smislu- a ni fajn take male poljubckat. Potem pa so sanje zamegljene oz. ne vem tocno kako grejo.

V knjigi pise, da poroka lahko predstavlja zdruzitev dveh nasprotnih področij osebnosti v eno. In prstan lahko pomeni uresnicitev.
Teli datumi me vedno zmedejo :(
Ali lahko cela zgodba pomeni, da se bom koncno lahko posvecala, tistemu cesar se veselim (kar predstavlja otrok)?

Meni se zdi, da vsake sanje potrjujeo predhodne analize.

Ps: sem pa res romanopisec
« Last Edit: September 20, 2007, 12:02:30 PM by apemaya »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #292 on: September 20, 2007, 02:59:17 PM »
V knjigi pise, da poroka lahko predstavlja zdruzitev dveh nasprotnih področij osebnosti v eno. In prstan lahko pomeni uresnicitev.
Teli datumi me vedno zmedejo :(
Ali lahko cela zgodba pomeni, da se bom koncno lahko posvecala, tistemu cesar se veselim (kar predstavlja otrok)?

Meni se zdi, da vsake sanje potrjujeo predhodne analize.

Ps: sem pa res romanopisec

Kolikor lahko razberem iz tvojega opisa, do poroke v sanjah ni prišlo. Vsaj poročnega obreda, v katerem bi naj  sodelovala, videla sebe in partnerja iz neke perspektive, nisi v sanjah doživela. Kaj ti lahko to pove? Če prstan povezuješ z uresničitvijo, manjka tisti del, ki naj bi nakazoval konec nekega obdobja in te popeljal v novi začetek, da o vmesnih naporih za uresničitev nekega cilja niti ne gorovim. Greva od začetka?  ;)
« Last Edit: September 26, 2007, 04:27:49 PM by Regina »
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #293 on: September 20, 2007, 03:37:40 PM »
Ja, v bistvu ni bilo izrecenega DA. Jaz sem bila v svoji kozi in se spomnim, da sem med cakanjem osebe, ki bi naju poročila, neprestano pogledovala za svati- ce se imajo fajn, ali so ze nestrpni....in ker so bili dobre volje, sem bila pomirjena. Za poroko kot obred, mi ni bilo prevec mar.

A lahko gledam na tega kolega kot moteci faktor? Saj sem bila po koncanem pogovoru z njim v bistvu ze porocena in poroke kot obreda nisem dozivela, vseeno pa naj bi se zgodila.
Ampak ce sem ze bila tam, svatje so bili tam, vse je bilo pripravljeno in sem bila porocena, lahko to pomeni, da mi manjka, samo se tista povezava (v sanjah "DA")?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #294 on: September 20, 2007, 05:20:43 PM »
Saj ne gre samo za tisti DA, apemaya. Gre bolj za to, da se v svoje sanje rada poglabljaš in se mi zdi škoda, ko kaj spregledaš. Zato sem ti tudi namignila, da če se v sanjah nekaj ne zgodi in če česa ne vidiš, to še zdaleč ni vsebina sanj, ampak zgolj njene sestavine z dodatkom "budne" domišljije, predstav, asociacij itd.
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #295 on: September 21, 2007, 08:49:36 PM »
Zato sem ti tudi namignila, da če se v sanjah nekaj ne zgodi in če česa ne vidiš, to še zdaleč ni vsebina sanj, ampak zgolj njene sestavine z dodatkom "budne" domišljije, predstav, asociacij itd.

Ja, meni se tudi zdi, da nisem najbolje razumela namiga. Sedaj sem pa se bolj zmedena, da se tega stavka ne razumem. :-\

Torej, poroka ni simbol, za katerega bi iskala pomen, ker se ta v sanjah ni zgodil. Prstan, ki sem ga videla, je v redu simbol?
Iz mojih sanj so se mi zdele pomembne stvari- svatje, drevo, cakanje, prstan, in datumi, potem pa se otrok. Za te simbole sem tudi iskala pomen.

Razumem kaj hoces povedat, ampak v bistvu ne razumem popolnoma. A razumes? ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #296 on: September 22, 2007, 07:42:53 AM »

Ne razumem. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #297 on: September 22, 2007, 10:59:18 AM »

Ne razumem. ;D

tudi jaz ne razumem :D

Offline foreveryoung

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #298 on: September 23, 2007, 06:04:57 PM »
Upam da mi boste lahko razložili moje sanje.
Sanjala sem, da sva bila z mojo nedosegljivo ljubeznijo pred nekim drevesom, bila sva objeta, jaz sem mu hotela povedati, kaj čutim do njega, on pa me je samo miril in še bolj objemal. Kar naenkrat pa sta 2 zamaskirana človeka v naju metala kamenje, vendar naju niti eden ni zadel. Potem sva se hotela skriti za neko stavbo, na kar je on izginil, mene pa sta tista dva zamaskirana človeka ugrabila in na koncu sem izvedela, da sta bila to moj brat in njegov prijatelj.

Offline r1ta

• Novinec
  • *
  • Nikoli ne reci nikoli
« Reply #299 on: September 25, 2007, 08:59:38 AM »
Prav lep pozdrav vsem!
Tukaj sem čisto nova,  ;D že dalj časa iščem podobno spletno stran, poskusila sem že na "kofetku", pa nisem dobila odgovora. Morda mi uspe tukaj.
Vprašala bi rada, kaj pomenijo sanje, ki sem jih nedavno tega sanjala in mi ne dajo miru.
Sanjala sem tole:
S skupino nepoznanih ljudi, večinoma starejših, sem šla na izlet z avtobusom (pojma nimam kam). Oblečena sem bila v kratke hlače, na bosih nogah pa sem imela bolnišnične, plastične, rjave natikače. Slišala sem vodičko, ki je pojasnjevala vodji izleta, da imam bolezen, zaradi katere ne smem nositi plenic, torej bo potrebno pogosto ustavljati, da bom šla na WC. Nakar sem se znašla v avtobusu. Sedim na tleh oz. stopnički takoj za šoferjem. Ta je bil mlad, visok in imel je dolge, nekoliko kodraste, temne lase. Med vožnjo se je o nečem pogovarjal z mano, pa se ne spomnim o čem. Spomnim pa se, da je iz plastenke odpil nekaj čiste vode, jo takoj nato izbruhal v posodico in to polil pod svoje noge. Peljali smo se dolgo, pa nisem videla nič pokrajine, kljub temu, da je bilo zunaj svetlo. Ves čas pa sem čutila bolečino malo nad levim bokom.
Ne vem kako to, da se tako natančno spomnim, kaj sem sanjala, ponavadi se ne spomnim, ali pa le delcev, to pot pa vse natančno. Spomnim se celo kako groba je bila obloga na tleh avtobusa, kjer sem sedela, spomnim se tudi barve šoferjeve srajce (zelo svetlo siva) in barve obloge tal (zelo temno siva).
Že vnaprej se zahvaljujem za kakršnokoli razlago. LP r1ta