Danasnje druge sanje so bile malce grozne, vsaj zame. Prve pa se mi zdi, da so jasne:
Najprej sem sanjala, da sem se pripeljala domov s fantom. In pogledava na trato ob hisi in na enem majhnem delu (kot mini vrticek) gledajo ven listi korenja in malce korena. Moj fant gre in potegne ven eno veliko korenje (za vse se je videlo, da so velika) in eno cebulo, da bom lahko kaj skuhala.
- to verjetno predstavlja sadove mojega dela. Ta mesec sem res zelo veliko delala in ze 3 dni racunam, koliko bom dobila.

Veliko korenje je pomoje, velik zasluzek. No vsaj zame

Imata cebula pa korenje se kaksen pomen?
Druge pa: Sanje so bile v takih temacnih barvah, kot pred nevihto. V blizini moje hise je blokovsko naselje. Sanjala sem, da sem sla k enemu moskemu na obisk. Gledala sem skozi okno in mu rekla, da sploh se nisem videla tega hriba (ki je res v blizini blokov) s te strani. In gledam v hrib in tam gor je ena stavba z ogromno antenami. si mislim, koliko sevanja.

Gledam naprej, vidim se eno stavbo in mu recem: nisem vedela, da imamo v nasem kraju tudi bolnisnico (je res nimamo). Pa on rece, da je bila prej grascina ali neka pomembna stavba. POtem pa sem kar naenkrat bila na neki gugalnici nad tem hribom in sem se guncala visoko gor in visoko nazaj, tako da sem se morala ze mocno drzat, da nisem padla z gugalnice. Ker mi ni bilo vec prijetno, sem rekla, da bi sla rada dol.
Kar naenkrat sem se znasla spet v njegovem stanovanju. Tam je bila neka punca- verjetno njegova punca- in me je jokajoce gledala. Ko sem pogledala naokoli sem videla, da fant lezi na postelji mrtev. ??? Pa nisem nic obcutila- ne zalosti, ne presenecenja...nic.
Za gugalnico sem brala, da spet lahko pomeni nesigurnost. Je pa tudi res, da v sanjah nisem padla z gugalnice, ker sem se mocno drzala. Se borim in upiram nesigurnosti? Sem pa rekla, da bi rada sla z gugalnice dol in sem tudi sla.
Za antene na prvi stavbi sem vedela, da so skodljive, po drugi starni pa sem vedela, da jih potrebujemo. Pa tudi ta druga stavba, je delovala skoraj zapusceno. Kot da bi se hotela necesa znebiti, pa mi ne uspeva, ker je se vedno neka korist. Morda kaj zanemarjam? Smrt pa tudi pomeni konec necesa in nov zacetek. Pa barva sanj je bila grozna, temacna.
Spet se mi zdi, da nekaj razumem (prve sanje), druge sanje pa ne.