Author Topic: Vsi govorijo o simbolih  (Read 213119 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Vsi govorijo o simbolih
« Reply #180 on: April 26, 2007, 12:15:49 PM »
Punca, zresni se.  ;D

Regina, kaksne pa imas??? Celo zivljenje sem bila resna- dolgcas :'( Nikoli vec!!! Sem presenecena, da sem sploh prezivela to obdobje.

Sedaj pa akcija- a poznas tisto pesem od Big Foot Mame- ne vem tocno naslova gre pa nekako takole: Rola, rola se mi zdej, sanjam, sanjamo naprej....

No, ta pesem me opisuje ;D

Ja jaz nimam nič s tem, če te sestra ne razume.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #181 on: April 26, 2007, 12:19:57 PM »
ja, kaj mores, ce imam same cudake okoli sebe ???

Mi recejo: ti si cisto zmesana ::).
jaz pa njim: A res??? super. To bom vzela kot kompliment ;D
oni pa: ???

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #182 on: April 26, 2007, 12:52:23 PM »
Regina,

hvala ti...bom posredovala tvoj odgovor prijateljici...tebi za informacijo pa povem, da ta prijateljica obožuje jesti meso...pravi, da " je  meso njena zelenjava" ;D

Hvala Regina in uživaj v mariborskem sončku! ;) :D

Taja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #183 on: April 26, 2007, 08:15:16 PM »
prijateljica obožuje jesti meso...pravi, da " je  meso njena zelenjava" ;D

Torej si ga naj kar privošči, sploh če je bila v sanjah kakšna sočna govedina. ;D

Tudi tebi sončka taja in prijetne praznike. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #184 on: May 14, 2007, 06:09:42 PM »
pozdravljena Regina!

Zadnje case si sanje zelo tezko zapomnim. Sem pa pred tednom sanjala take sanje, ki mi ne kako ne grejo iz glave, mogoce zaradi simbola drevesa.

Sle so nekako tako.
Bil je vecer in sem se sprehajala v domacem kraju po ulici, ki gre od pokopalisca, mimo vrtca, proti centru, kjer je cerkev. Medtem ko hodim s fantom pridejo mimo gasilci in gredo proti mogocnemu drevesu (kot hrast) do katerega je vodilo par stopnic. Imela sem obcutek da je to mogocno drevo v neki stavbi. S fantom greva do drevesa, kjer zagledam sosedo, ki mi nekaj kaze v krosnji drevesa. Sem si mislila, da bo tezila zaradi macka (v resnici ne mara nasega macka in ga krivi za vsak drekec v peskovniku in na vrtu :-[). Prideva zraven in pogledam kaj mi kaze in zagledam kolo. Ni mi bilo nic jasno in sem se zbudila.

V knjigi, ki jo imam, sem prebrala, da naj bi drevo predstavljalo duhovni razvoj, prijatlje, zadovoljstvo v seksualnem zivljenju. In glede na to, da sem pricakovala, da me bo soseda nadrla zaradi macka, bi morda to res predstavljajo moj duhovni razvoj. Ali lahko predstavlja mocno osebnost?

Kolo pa bi lahko predstavljalo potek zivljenja ali razvoja. Ali ima to kaj veze, ce je bilo v krosnji? Saj bi lahko krosnja predstavljala glavo (moji lasje so res kot ena krosnja :D)
Pa gasilci so verjetno prisli z namenom odstraniti kolo iz krosnje.

Mi lahko malo pomagas razumeti?

Najlepsa hvala!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #185 on: May 14, 2007, 08:50:47 PM »
Drevo je tako širok pojem, kot bi recimo rekla, da si brala enciklopedijo. Tako kot je v njej opisanih na stotine pojmov, tako ima tudi drevo pestro simboliko. Ne samo v zvezi z vrsto, v katero spada, ampak tudi glede na to, kje se nahaja in kaj se z njim dogaja. To je samo en del, o katerem se da napisat cel roman, drugi del pa je ta, da z vsemi svojimi drevesnimi deli ne predstavlja samo vseh delov človeškega telesa, ampak lahko iz njega v celoti prepoznaš človekovo duševno in čustveno stanje. Tušakova knjiga Risanje v psihodiagnostiki. Krasno branje ti rečem, seveda, če te zanima. Nekaj malega o povezavi med deli drevesa in človeškega telesa pa bo tudi v naslednji Vivi. Članek sicer govori o zdravilni energiji dreves, ampak shemo teh primerjav se pa splača skopirat. 

Torej ta tvoj hrast. Krošnja bi res lahko simbolizirala duhovni razvoj, ampak še to bolj tako-tako, ker predstavlja glavo z oprsjem in rameni, kar bolj vleče na možganski potencial, življenjske nazore, zavest, modrost, srčnost, trdnost, pogum, sposobnost zaščite itd., nikakor pa ne celo drevo.
Kaj pa dela kolo v tej krošnji? Povzroča zastoje v načrtih ali težave zaradi tvojih impulzivnih dejanj.  Dol torej z njim. ;)

www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #186 on: May 14, 2007, 09:18:26 PM »
ok, kar naprej se vrtim okoli tega, ocitno!

moram odkriti kaj to delam narobe!

hvala!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #187 on: May 14, 2007, 09:20:37 PM »
A si že naredila diplomo?
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #188 on: May 14, 2007, 09:38:52 PM »
 ;D dobro vprasanje

ampak to ni impulzivno dejanje, prej kontra :)

ne bom nic vec sprasevala!! :-[

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #189 on: May 14, 2007, 09:44:00 PM »
;D dobro vprasanje

ampak to ni impulzivno dejanje, prej kontra :)

ne bom nic vec sprasevala!! :-[

Hehe, lisica tudi reče, da je grozdje kislo, ko ne more do njega. Zakaj si se pa ravno na impulzivno dejanje oprla? Meni so bliže zastoji v načrtih.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #190 on: May 14, 2007, 09:56:36 PM »
hahha....deviacija od pomembnega podatka :D

ti pa tudi sploh ne upostevas gasilcev :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #191 on: May 14, 2007, 10:17:27 PM »
Ja, danes je bilo res vroče.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Hypnose

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #192 on: May 17, 2007, 12:42:06 AM »
Dobro jutro :)
Muci me ena stvar in to so sanje,ki mi ne dajo miru,ze cel cas s prijateljico isceva stran na kateri je razlaga sanj in ta se mi je zdela primerna da jih tudi delim z vami,ceprav so krute...
Pred kratkim sem sanjala fantovo pokojno mamo,njena slika se mi je pojavila na racunalniku,ko sem stopila pred ekran je zacela s sovrastvom govoriti,da bo naredila vse,da koncam zvezo z njenim sinom in da si ne zeli,da bi bila skupaj,ker si on mene ne zasluzi...
Vceraj sem jo spet sanjala ampak nic kaj pretresljivega,rekla je da mojim ocem ni za verjet in da si ne zeli da je njegov oce z zensko (s katero je sedaj skupaj)...
Prosim za iskren odgovor,ker ne vem kaj si naj razlagam,ali je to mogoce nek "signal",da se naj razideva.
Hvala za odgovor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #193 on: May 17, 2007, 11:00:28 AM »
Prosim za iskren odgovor,ker ne vem kaj si naj razlagam,ali je to mogoce nek "signal",da se naj razideva.

Dobro jutro in dober dan, Hypnose  :)
Sanjska sporočila so "delo" naših možganov, sanjska oseba, ki ga prinese iz naše podzavesti, pa predstavlja del naše osebnosti. Torej vse, kar se v sanjah dogaja, simbolično predstavlja naša razmišljanja, želje, potrebe, strahove, dvome, čustva.... itd, kar pomeni, da ti ne preostane drugega, kot da se odkrito pogovoriš sama s seboj in ugotoviš, če dejansko obstajajo kakšne ovire za takšen "signal". Samo tako boš prišla do iskrenega odgovora.
Lep dan in vse dobro.
Regina
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #194 on: May 28, 2007, 08:50:30 AM »
Evo mene spet po dolgem času na Spletnem simbolu....

Mogoče bi omenila četrtkove sanje: sanjala sem o morju, bilo je kristalno čisto....fantastičnih barv... vozili smo se ( z busom) proti obali, bilo je polno ljudi. ustavili smo se, da bi se kopali. Stala sem na ploski skali in strmela v kristalno čisto morje. Ob meni se je pojavila nekdanja sošolka (s katero pravzaprav niti nisva imele veliko stika) - ampak skočila je s skale v morje in se udarila (še na suhem) v skalo iz si poškodovala desno koleno (prav slišala sem, kako je počilo ob udarcu). Oblečena sem skočila za njo, skočila sem na glavo... elegantno kolikor se je le dalo. Ampak z glavo sem se dotaknila (prodnatega) dna... nisem se udarila, ampak sem se samo obrnila in zaplavala nazaj proti površju... nje pa ni bilo niti v vodi niti v sanjah....

Naslednji dan (v budnem svetu) pa je moja najljubša sodelavka nepričakovano, kot strela z jasnega, dala odpoved...

so moje sanje povezane s tem dogodkom?

hvala in pozdravček