pozdravljena Regina!
Zadnje case si sanje zelo tezko zapomnim. Sem pa pred tednom sanjala take sanje, ki mi ne kako ne grejo iz glave, mogoce zaradi simbola drevesa.
Sle so nekako tako.
Bil je vecer in sem se sprehajala v domacem kraju po ulici, ki gre od pokopalisca, mimo vrtca, proti centru, kjer je cerkev. Medtem ko hodim s fantom pridejo mimo gasilci in gredo proti mogocnemu drevesu (kot hrast) do katerega je vodilo par stopnic. Imela sem obcutek da je to mogocno drevo v neki stavbi. S fantom greva do drevesa, kjer zagledam sosedo, ki mi nekaj kaze v krosnji drevesa. Sem si mislila, da bo tezila zaradi macka (v resnici ne mara nasega macka in ga krivi za vsak drekec v peskovniku in na vrtu :-[). Prideva zraven in pogledam kaj mi kaze in zagledam kolo. Ni mi bilo nic jasno in sem se zbudila.
V knjigi, ki jo imam, sem prebrala, da naj bi drevo predstavljalo duhovni razvoj, prijatlje, zadovoljstvo v seksualnem zivljenju. In glede na to, da sem pricakovala, da me bo soseda nadrla zaradi macka, bi morda to res predstavljajo moj duhovni razvoj. Ali lahko predstavlja mocno osebnost?
Kolo pa bi lahko predstavljalo potek zivljenja ali razvoja. Ali ima to kaj veze, ce je bilo v krosnji? Saj bi lahko krosnja predstavljala glavo (moji lasje so res kot ena krosnja

)
Pa gasilci so verjetno prisli z namenom odstraniti kolo iz krosnje.
Mi lahko malo pomagas razumeti?
Najlepsa hvala!