Zivijo, Regina!!
jaz bi ti tudi opisala moje sanje, ampak imam kar obcutek, da bodo spet isto govorile
pred dvema dnevoma sem sanjala: Sla sem na neko srecanje. ce se ne motim, je bilo neko poslovno srecanje in ko se je zakljucilo so me pospremili v mojo sobo. Pricakovala sem, da bo v hotelu, ampak so me peljali cez neko dvorisce v kar veliko staro hiso, kjer pa ni bilo nikogar. rekli so mi, da je to moje prenocisce. Sem si mislila, ok ne bom komplicirala, ceprav je bila hisa znotraj komaj se spodobna. Vse je bilo leseno in zapraseno. Ko se je spustila noc, pa pride pred hiso motorist in krozi z motorjem pred vhodom (videla sem soj luci, ko je krozil), tako da sem se malo ustrasila, kaj je sedaj to. Zelela sem ven iz hise, pa ne toliko zaradi strahu, ampak, ker sem bila malo razocarana v kaksno podrtijo so me dali, kjer se povrhu se nekdo izzivlja z motorjem. Sem odprla ena vrata in iz njih se zakotali stara preproga, ki se lepo pogrne po tleh.
Potem sem sla cez dvorisce v hotel in si nekako izborila, da sem sla v sejno sobo.
Kako jaz razumem:
ker so itak moje sanje vedno o eni in isti stvari in si ti zadnjic pri eni razlagi napisala, da je prislo do zastoja v razvoju- in sem se fuuuul zasekirala

, v glavi delam plane, kako bom spet "zalaufala" stroje-beri mozgane.
Bi lahko ta podrtija predstavljala kako sem se zapustila? da sem se pac zadovoljila s tem kar sem postala, ceprav sem vedela, da sem vredna vec?
Preseneca me, da v sanjah, nisem skusala zbezati oz. se skriti, ampak sem zaobsla problem z motoristom, in se direktno pritozila na vir problema. In nisem sla v sobo spat, ampak direktno v sejno sobo.
kako pa ti razumes te sanje?
pozdravcek apemaya