Author Topic: Vsi govorijo o simbolih  (Read 213115 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Vsi govorijo o simbolih
« Reply #195 on: May 28, 2007, 10:42:06 AM »

Naslednji dan (v budnem svetu) pa je moja najljubša sodelavka nepričakovano, kot strela z jasnega, dala odpoved...

so moje sanje povezane s tem dogodkom?

Lahko, če sta si bili zelo blizu.

Pozdravčke tudi tebi, Amfitrita in... žal mi je, prejšnji teden mi čas ni znesel. Se oglasim drugi teden. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #196 on: May 28, 2007, 05:13:12 PM »
Zivijo, Regina!!

jaz bi ti tudi opisala moje sanje, ampak imam kar obcutek, da bodo spet isto govorile >:(

pred dvema dnevoma sem sanjala: Sla sem na neko srecanje. ce se ne motim, je bilo neko poslovno srecanje in ko se je zakljucilo so me pospremili v mojo sobo. Pricakovala sem, da bo v hotelu, ampak so me peljali cez neko dvorisce v kar veliko staro hiso, kjer pa ni bilo nikogar. rekli so mi, da je to moje prenocisce. Sem si mislila, ok ne bom komplicirala, ceprav je bila hisa znotraj komaj se spodobna. Vse je bilo leseno in zapraseno. Ko se je spustila noc, pa pride pred hiso motorist in krozi z motorjem pred vhodom (videla sem soj luci, ko je krozil), tako da sem se malo ustrasila, kaj je sedaj to. Zelela sem ven iz hise, pa ne toliko zaradi strahu, ampak, ker sem bila malo razocarana v kaksno podrtijo so me dali, kjer se povrhu se nekdo izzivlja z motorjem. Sem odprla ena vrata in iz njih se zakotali stara preproga, ki se lepo pogrne po tleh.
Potem sem sla cez dvorisce v hotel in si nekako izborila, da sem sla v sejno sobo.

Kako jaz razumem:
ker so itak moje sanje vedno o eni in isti stvari in si ti zadnjic pri eni razlagi napisala, da je prislo do zastoja v razvoju- in sem se fuuuul zasekirala >:(, v glavi delam plane, kako bom spet "zalaufala" stroje-beri mozgane.
Bi lahko ta podrtija predstavljala kako sem se zapustila? da sem se pac zadovoljila s tem kar sem postala, ceprav sem vedela, da sem vredna vec?
Preseneca me, da v sanjah, nisem skusala zbezati oz. se skriti, ampak sem zaobsla problem z motoristom, in se direktno pritozila na vir problema. In nisem sla v sobo spat, ampak direktno v sejno sobo.

kako pa ti razumes te sanje?

pozdravcek apemaya

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #197 on: May 29, 2007, 11:14:29 AM »
Zelo mi je žal apemaya, da si se zaradi moje razlage zasekirala. To res ni bil moj namen, ampak...  odkrito priznam, ob tem tvojem zadnjem sanjskem scenariju sem se kar malo nasmehnila, saj ugotavljam, da so se te vse prejšnje vsebine končno dotaknile. In to prav tam, kjer si najbolj občutljiva in na način, kot bi naj sanje dejansko razumeli - ne kot kritiko, ampak kot spodbudo.
Res bi lahko stare podrtije razumeli približno tako, kot si opisala sama, ampak to še zdaleč ne pomeni, da je takšna tvoja samopodoba zate sprejemljiva. Da si začela o tem razmišljat, kaže motor, ki je "zmotil" tvojo ležernost, s preprogo pa bi lahko že v kratkem razgrnila svoje načrte. Tokrat te sanje še toliko močneje kot sicer pozivajo, da razširi krila in spusti svojo dušo iz spon, ki so povsem nepotrebne, preizkusi svoje sposobnosti in se odpravi na novo pot.
Torej "zalaufaj". ;)
« Last Edit: May 29, 2007, 12:13:49 PM by Regina »
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #198 on: May 29, 2007, 12:18:20 PM »

Pa sem spet tu!  :) Malo gužve za maturo, te pa ni toliko časa.... :(
Regina, imam eno vprašanje zate! Upam, da boš znala razvozlati, kar vem, da boš. ;D Sanjal sem pred  meseci sanje, ki jih nikakor ne morem pozabiti! Bile pa os take: sanjal sem, da sem bil v tujem središču mesta in sam sebe videl na balkonu z ostalimi tremi ljudmi. Govoril sem množici, ti so me poslušali. Nad menoj pa sem zagledal veliko uro, bila je zlate barve in odbila uro! Dalje pa sem ponovno videl, kako drugje stojim na odru in govorim množici! Ne vem, kaj bi to pomenilo. Upam, da boš mi lahko kakorkoli  pomagala ???
 Zdaj pa grem malo šalčke gledat :)

lp

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #199 on: May 29, 2007, 04:00:18 PM »
Živio, Patrik!
Že ko si se prvič oglasil, sem te dojela kot zelo ambicioznega človeka, ki vidi pred seboj kljub svoji mladosti  zelo velike in jasno začrtane cilje. Tuja mesta, govorniški oder, balkon,  množica ljudi, ki te posluša...z nekaj detajli v sanjah, ki si jih opisal, si to moje mnenje samo potrdil, saj so tovrstne sanjske vsebine prav značilne za ljudi, ki so polni načrtov in hočejo od svojega življenja nekaj več, kot zgolj sivo povprečje vsakdana. Kako boš svoje želje uresničeval, bo pokazal čas. Ura je povezana s srcem in čustvi, udarec na gong pa opominja, da je znotraj tvojega sveta sanj še en svet. Ne zanemari ga.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #200 on: May 29, 2007, 09:34:34 PM »
Zelo mi je žal apemaya, da si se zaradi moje razlage zasekirala. To res ni bil moj namen, ampak...  odkrito priznam, ob tem tvojem zadnjem sanjskem scenariju sem se kar malo nasmehnila, saj ugotavljam, da so se te vse prejšnje vsebine končno dotaknile. In to prav tam, kjer si najbolj občutljiva in na način, kot bi naj sanje dejansko razumeli - ne kot kritiko, ampak kot spodbudo.

Torej "zalaufaj". ;)

Regina, naj ti ne bo zal, da sem se sekirala!!! V koncni fazi je to razlaga mojih misli :) Ko ti jaz opisem sanje, mi ti s svojo razlago, ki je vedno podana na prijazen nacin, poves kaj se plete v moji glavi. Tudi ce si jaz pred cim zakrivam oci.
Zaradi tistega kar si napisala, sem se res vprasala, kako sem se v zadnjih parih letih intelektualno hranila. Lahko bi rekla v prenesenem pomenu, da sem postala anoreksicna ;D toliko stvari bi se rada lotila, a imam v podzavesti vedno zvonec, ki me opozarja na moj "dolg".

jaz se ne vidim ravno kot podrtijo :D, samo podstreho je treba sanirat ;D

Me veseli, da so koncno te sanje malo bolj pozitivno obarvane!

Hvala, Regina! :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #201 on: May 30, 2007, 12:34:01 AM »
jaz se ne vidim ravno kot podrtijo :D, samo podstreho je treba sanirat ;D

;D
Asociacije imajo to prelepo lastnost, da "predmet svojega raziskovanja" nekako ovijejo, ga vzamejo pod okrilje in se s tem naravno približajo svojemu bistvu. Tudi pri razlagi sanj so misli, ki se spontano pojavijo ob spominu na sanje, veliko več vredne, kot vsaka poglobljena analiza na podlagi teorije.
Mirno noč in prijetne sanje ti želim. ;)
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #202 on: May 30, 2007, 02:24:39 PM »

Hej, hej Regina :)

Najprej ti full hvala za razlago. Res je, da imam v sebi mogoče malo "večje" cilje, a ne znam si razlagati zakaj! ::) Osebno se nimam za tako ambicioznega pa sem vseeno, čeprav si tega ne želim! ??? V meni bije bitka med tema dvemav idealoma in to me včasi zelo moti!
A je vse res, kot si povedala! :) Bom začel bolje poslušati mojo notranjost in moj- jaz! ;)

lp

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #203 on: May 30, 2007, 02:43:10 PM »
Kar prav, da imaš v sebi večje cilje. V nasprotnem bi bil sposoben podleči komur koli in temu sledijo padci v življenju. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Patrik

• Guest
« Reply #204 on: May 30, 2007, 02:52:48 PM »

Hej, Andres! :)

Hvala ti za podporo in dobro misel. Res je, da moraš imeti v sebi cilje- morda tudi večje, a kaj ko se jim ne morem zoperstaviti! >:( Full čuden filing!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #205 on: May 30, 2007, 02:59:14 PM »
Patrik, od viška glava ne boli.  ;D

Uživaj v svojih svetovih in lep dan ti želim ;)
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #206 on: May 30, 2007, 03:14:24 PM »

:) :) :) Če nočem biti v višavah.... pa sem kljub temu v višavah! >:( Pravo protislovje je v meni!!! :)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #207 on: June 27, 2007, 03:57:07 PM »
No, Regina,

vem da si zelo vesela povratnih informacij.
Najprej lahko recem- Hvala Bogu, da te imam :) Da si mi povedala, kaj mi sanje govorijo in res so me spodbudile oz. vcasih sem se zaradi njih zasekirala. Prvi trud je obrodil sadove, sedaj lahko samo upam, da bom tako nadaljevala. En izpit je mimo, huh  :P

Hvala!

Lp apemaya

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #208 on: June 27, 2007, 07:43:42 PM »
No, Regina,

vem da si zelo vesela povratnih informacij.
Najprej lahko recem- Hvala Bogu, da te imam :) Da si mi povedala, kaj mi sanje govorijo in res so me spodbudile oz. vcasih sem se zaradi njih zasekirala. Prvi trud je obrodil sadove, sedaj lahko samo upam, da bom tako nadaljevala. En izpit je mimo, huh  :P

Hvala!

Lp apemaya

Tako se dela, punca, tako.  ;D
Čestitke in veselo naprej.
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #209 on: June 28, 2007, 12:31:53 AM »
Imam eno vprasanje: Vceraj smo sli na pijaco in sem razmisljala o sanjah. Ko clovek spije malo vec alkohola in ni vec trezen, ali so lahko tudi sanje popacene? Pac si predstavljam, da ko nisi trezen, vecina normalnih funkcij odpove: ne razmisljas "trezno", slika, ki se ti prikaze pred ocmi, je popacena, izgubis ravnotezje in koordinacijo gibov, tudi prag bolecine se povisa....zato se mi zdi logicno, da bodo tudi sanje popacene. A se motim?

[/quote]

Jaz, ko sem pijana - ne sanjam nicesar. Zaspim kot klada  ;D upam, da ne smrcim  :D
Najverjetneje, ce si res mocno pijan - se tezje spomnis, drugace pac sanjas kot obicajno. Le, da kje ne zamesas realnost in sanj v vinjenem stanju  ;)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.