Author Topic: Vsi govorijo o simbolih  (Read 213073 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Vsi govorijo o simbolih
« Reply #15 on: December 18, 2006, 03:43:04 PM »
Pozdravljen, model!
Številke imajo svojo energijo, ki se nenehno spreminja in razvija, zato jih v svojem primeru lahko tako energetsko tudi razumeš. Čeprav se ti pojavljajo v sanjah, nimajo toliko skupnega s sanjsko simboliko, kot s tvojim izostrenim občutkom za predvidevanje, oziroma s šestim čutom, ki ga "opaziš" in mu znaš prisluhniti.
Kot je iz svojih izkušenj povedala že duan, mora bit takšna sposobnost videnja zelo fajn.  :)
Držimo pesti za kemijo.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #16 on: December 19, 2006, 04:01:25 PM »
Dojenček, več dojenčkov? ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #17 on: December 19, 2006, 05:05:53 PM »
Več kot jih je, več je novih idej, zamisli, projektov, možnosti ... pa tudi več težav pri odločitvah. Ampak ejj, to je tako splošno... ::)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Nika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #18 on: January 06, 2007, 10:51:09 AM »
Zdravo, prosila bi vas za odgovor: v zadnjem tednu sem dvakrat nenavadno živo sanjala - tako da mi tudi čez dan ne gre iz glave - da letim, nad lepo pokrajino, nad morjem (mirnim, krasnim), nad ovinkasto cesto. Obakrat je nekdo letel z mano, pa ne vem kdo, samo čutila sem da me nekdo spremlja (bil je dober občutek, ne kot da me preganja, temveč mi stoji ob strani). V prvih sanjah sem potem izbrala nek otoček za pristanek, bil je blizu kopnega, tako da sem potem zaplavala do obale, bila je čista bistra voda in zelo dober občutek. Na koncu sem kr stala v nizki vodi in ''čofotala''. V drugih sanjah pa sem med letenjem pristala na nakem pobočju hriba in se zopet dvignila, ter potem pristala zopet ob morju. Sedim na prodnati obali in skočim v vodo ter malo zaplavam, potem se vsedem nazaj na obalo in opazujem mirno morje, obsijano s soncem.

Jest mam neko svojo razlago o tem, samo bi prosila še za vaše mnenje. Hvala!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #19 on: January 07, 2007, 10:57:45 AM »
Kakšna pa je tvoja razlaga?
www.sepet-sanj.com

Offline Nika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #20 on: January 07, 2007, 11:26:12 AM »
Razlagam si, da to pomeni nek nov pogled na situacijo oz. da mi sanje sporočajo da moram spremeniti pogled...pa še to morje obakrat prisotno mi pomeni, da to predstavlja moja čustva... mirno, lepo, bistro morje = mirna čustva?? Zgleda se moram nečesa osvoboditi, da bom lahko mirno živela naprej. Obakrat kopanje v morju mi predstavlja kot da zdravim svoja čustva in se dejanko nečesa očistim. Samo ne vem - da si to samo želim ali da v resnici to zdaj že počnem?

Med letenjem sem imela odličen občutek, si predstavljam da je situacija v mojih rokah? Samo da tega trenutno še ne vidim. Sem si pa vedno razlagala, da sanje o letenju pomenijo izpolnitev ciljev...

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #21 on: January 07, 2007, 11:49:29 AM »
Ker vsak človek sam sebe najbolje pozna, je njegova razlaga vedno pravilna. Če si le prizna, kaj se je zalomilo in kje se je zataknilo, zato je tvoje vprašanje "si to samo želim ali v resnici to zdaj že počnem?" na mestu. Da bi si lažje nanj odgovorila, se bolj kot v kopanje, usmeri v letenje. Z njim lahko v sanjah presežeš svoje sposobnosti, sprostiš nakopičene energije in se osvobodiš, kar predstavlja najenostavnejši način, s katerim se lahko znebiš perečih težav. V nobenem primeru pa ne rešiš "zemeljskih" problemov.

www.sepet-sanj.com

Offline Nika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #22 on: January 07, 2007, 12:09:08 PM »
Aha, mislim da mi to daje podporo, da sem se prav odločila oz. končno nekaj sprejela. Po tem, ko sem zadeve razčistila sama pri sebi, sem imela te sanje. Upam na bolje. Hvala!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #23 on: January 07, 2007, 12:31:06 PM »
Torej veselo na delo in v "akcijo".  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #24 on: January 16, 2007, 07:53:02 PM »
Lepo pozdarvljeni!

Pred casom sem imela zelo lepe sanje, da sem v stolpnici v New Yorku v nekem stanovanju, ki sem ga ali podedovala ali nekako dobila. Bili smo v prostoru, ki naj bi bil kuhinja, vendar stanovanje se ni bilo opremljeno in ko sem pogledala ven sem videla precudovit soncni zahod. Ko pa sem pomislila, da vidim soncni zahod, sem se zavedla, da moramo biti zelo visoko in res bili smo v 78.nads. Jaz se bojim visine in bi v realnem zivljenju trikrat premislila, ce bi sla v tako visoko nadstropje. V tistem, pa si sama recem, bolje 78.nads. kot pa 87. Verjetno bi tam bil se lepsi razgled, ampak bi bil ze previsoko :-\

Sem pa o teh visokih nadstropjih se sanjala in sem sla vedno v visjega. Enkrat sem sanjala, da je moj zelo pridni tecajnik rekel, da bo nesel sop roz na najvisjo stavbo v mestu. Ko se je plazil na ze najvisji del, sem kar naekrat to bila jaz in ceprav mi je malo manjkalo, da sem prisla na vrh, sem se bala premaknit samo prstek, kaj sele da bi sla do vrha.

Od teh sanj naprej poskusam premlet sanje in jih analizirat, sedaj si jih tudi na kratko zapisujem. To o stolpnici sem brala, da pomeni moje ambicije, vendar me je morda prevec strah.
Morda se kaksna interpretacija?
Hvala

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #25 on: January 16, 2007, 10:39:20 PM »
Od teh sanj naprej poskusam premlet sanje in jih analizirat, sedaj si jih tudi na kratko zapisujem. To o stolpnici sem brala, da pomeni moje ambicije, vendar me je morda prevec strah.
Morda se kaksna interpretacija?
Hvala
Pozdravljena, apemaya.
"Od višine se zvrti", poje Kreslin, ampak... kaj če bi s svojimi ambicijami kar nadaljevala in ta strah v svojih zapiskih nekoliko razčlenila? Včasih se je treba le malo prilagodit, svoje želje uskladit z drugimi, pa je uspeh skoraj na dlani. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #26 on: January 17, 2007, 10:59:51 AM »
Hvala, Regina!

sele v zadnjem obdobju se zavedam, da mi sanje dejansko govorijo. Prej sem vedno razmisljala: oh, kaksne cudne sanje.

imam pa tudi 3 more, ki se mi v razmahih ponavljajo, najbolj cudna in smesna pa je, da sanjam da moram na WC. In ga tudi najdem, vendar je vedno kaj narobe: ali so vrata prenizka in me ostali vidijo, ali ni skoljke, je v vratih velika luknja,...ali pa sem v ogromni slacilnici, kjer je veliko wc-jev, so pa vsi zasedeni, ali pa pac ne morem nic opravit :D

To pa res ne razumem, kaj naj bi pomenilo, spet neka ovira, ampak vec kot to pa ne razumem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #27 on: January 17, 2007, 11:33:54 AM »
O tem je pa kar nekaj napisanega na moji spletni strani. Poglej pod analize sanj in sanjske simbole, pa mislim, da boš hitro ugotovila v čem je problem. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #28 on: January 17, 2007, 11:48:43 AM »

Pa je res ze nekaj napisanega. Pa sem ze iskala na tvoji strani, pa sem analize na desni ocitno spregledala.

No, sem si oddahnila, da nisem edina, ki ne more na WC :D

hvala

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #29 on: January 17, 2007, 04:19:44 PM »
Uh, težav z WC-ji je več, kot bi si kdo mislil. Je pa res, da nekateri lažje govorijo o kačah, izpadajočih zobeh ali preganjalcih, ki jih lovijo in drugih pogostih simbolih, kot pa o svoji prebavi. ;)
www.sepet-sanj.com