Author Topic: Angelske karte  (Read 153523 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: ANGELSKE KARTE
« Reply #30 on: October 08, 2007, 11:40:26 AM »
živjo Jane

hvala, me veseli da je razlaga ustrezna situaciji v kateri si.
Pozdrav.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #31 on: October 08, 2007, 11:49:46 AM »
Nensi, bravo :) lepo podajaš razlage kart.
Zanima me, ali si obiskovala kakšen organiziran tečaj in kje.

Obenem pa mi prosim vprašaj angelčke KAJ JE DOBRO ZAME V TEM ČASU, KAM NAJ USMERIM POZORNOST.

Lep pozdrav :)

živjo Princes,

hvala za lepe besede, zdaj pa k tvojemu vprašanju.
Zate pa prihaja obdobje, v katerem ti lahko uspe prav vse, česar se lotiš in to zelo dobro (npr. delo, ki izgleda čisto običajno lahko zaključiš kot zelo uspešen in odmeven projekt). Stvari o katerih boš razmišljala se bodo kar začele "dogajati", zato je zate v prihajajočem obdobju pomembno, da res misliš le tisto kar si želiš, ker tako kot lahko prikličeš uspeh, z negativnim razmišljanjem lahko sebi ustvarjaš probleme.
Pomembno je da poenostaviš svoje življenje, razreši nedorečene stvari s svojo mamo. Pa včasih dovoli, da ti kdo pri čem tudi pomaga, brez da imaš pri sprejemanju slab občutek.
Zate bo prihajajoče obdobje romantično (lahko je to nova zveza ali pa bo v obstoječi prišlo do poglobitve občutkov).
Uživaj  :D. Pozdrav.

Bi skoraj pozabila še prvi del vprašanja: ne nisem hodila na noben tečaj, karte so me kar "poiskale", potem sem pa precej brala o teh stvareh, pa razmišljala in po prvih poskusih se je kar začelo dogajati.
Lahko greva pa še kdaj kam skupaj pogledat, kako izgleda na teh tečajih  ;D

Nensi, HVALA :)

Občudujem tvoj način podajanja angelskih sporočil. Tako nežno in lahkotno prenašaš njihova sporočila na "papir". Zelo očitno je, da imaš močno intuicijo, tako, da jasno čutiš, slišiš,vidiš...kar nato napišeš.

Veš, nekateri pač moramo preko učiteljev priti do teh pretanjenih občutij, ker si enostavno ne priznamo, da nekatere od teh sposobnosti imamo.

Ker sem že načela to, te prosim, če mi lahko odgovoriš, na kakšen način občutiš prisotnost angelov. Sama jih bolj občutim kot vidim ali slišim (telesni občutki in vonj).

Kakor koli, hvala angelom, da so te poslali na ta forum, da nam  korajžno pomagaš. :)

Lep pozdrav

Princes,

hvala ti za te lepe besede. Angele občutim kot ščemenje v določenem delu telesa, ko dobim kako močno sporočilo je, kot da me strese elektrika. "Vidim" jih pa kot barve oz. barvni prah, ki je okrog mene, pred mano, včasih se vsipa kot žarek.
Tako nekako se še najbolje da opisati tisto kar se dogaja.
Jih pa vsak "čuti" na nek svoj način, nekateri jih slišijo kot šepet, drugi vidijo na njim lasten način.
Če v to verjameš, potem že sami poiščejo način komunkacije z vsakim posameznikom, ki je zanj najbolj ustrezen.
Uživaj v današnjem sončnem dnevu. Pozdrav.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: October 08, 2007, 08:22:02 PM »
Nensi, sem kar nekajkrat prebrala in še vedno hodim brat tvoj odgovor. Bi te pa prosila še nekaj. Mi napišeš še nekaj besed o angelu Sefarinu, prosim.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #33 on: October 08, 2007, 09:47:19 PM »
Daj mi na moj PM pošlji še njegovo ime če hočeš, da še nekaj pogledam.

Srčna hvala ti Nensi za tvoje spodbudno sporočilo, sem ti poslala na ZS; se bom priporočila za dodatne namige, kot si mi svetovala.  ;) :D

hvala Nensi in sve dobro ti želim  :D

Taja še enkrat pozdravljena v tej temi,

zdaj z imenom je pa slika bolj jasna. Vajin odnos ima potencial, da se zelo poglobi, ne vidim ničesar bistvenega kar bi ga oviralo.
Zate osebno je pomembno, da najprej sama pri sebi "počistiš" z navlako iz preteklih zvez, ki ti edina ovira, da te zveze že sedaj ne vidiš take, kot je v resnici. Zveza ti omogoča da preprosto skočiš v vodo in plavaš, ponesla te bo tja kamor je prav.
Ne vem zakaj, ampak mislim da imaš rada živali, pojdi na sprehod in v pogovoru s samo seboj se ti bodo začeli pojavljati tudi odgovori, ki jih iščeš.
Ko si vprašala kakšen je partnerjev namen v tej zvezi: odgovor je, da moraš ti najprej definirati svojega in potem boš z lahkoto prepoznala njegovega.  ;)
Pozdrav.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #34 on: October 08, 2007, 10:03:02 PM »
Nensi,

vse kar si napisala, JE RES.  ;D Moja navlaka iz pretekle zveze...me malce zavira, to vem...delam na tem dnevno ;) ljubim živali; ravno prejšnji teden sem se poslovila od mojega pasjega prijateljčka, ki me je spremljal 15 let in dva meseca. V naravo hodim, s sabo se veliko pogovarjam - moj namen v tem odnosu pa je seveda posledično enkrat DA drugič RAJE NE  ;D

Iz srca ti hvala Nensi in vse pohvale z moje strani  :D

sončka ti pošiljam Taja

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #35 on: October 08, 2007, 10:05:58 PM »
Nensi, sem kar nekajkrat prebrala in še vedno hodim brat tvoj odgovor. Bi te pa prosila še nekaj. Mi napišeš še nekaj besed o angelu Sefarinu, prosim.

Tea živjo,

Serafina je eden od angelov iz skupine "serafinov".
Bom ko najdem malo časa odprla še eno rubriko v smislu "kdo je kdo" med angeli, kjer bo na enem mestu par besed napisano o najpomembnejših med njimi in hierarhiji, tako da se bodo informacije zbirale in dopolnjevale na enem mestu in bo kasneje iskanje lažje.

Serafini spadajo v drugi/prvi nivo angelov, skupaj s "kerubini" in "prestoli" - obstajajo različna mišljenja in pojmovanja o tem ali so 3 ali 4 nivoji, jaz se bolj nagibam k razlagam o 4 nivojih, več pa v "novi" rubriki.

Lastnost serafinov je čista ljubezen, so "nebeška vojska" ki stalno ustvarjavibracije ustvarjanja novega, zadolženi so, da usmerjajo božansko energijo ki prihaja iz Izvora.

V angelskih kartah je angel Serafina predstavnica te skupine, je pa v funkciji angela družin.
Pazi na družine, najavlja spremembe v družini (novo rojstvo, vrnitev članov družine, prihod novih članov v družino).
Vodi in pomaga tio lahko v obdobju "priprav in prilagajanja" na te spremembe.
Zaupaš ji lahko vse dvome, skrbi. Pomaga ti spoznati in razumeti lastna čustva, povezana z družinsko tematiko.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #36 on: October 08, 2007, 10:08:44 PM »
Najlepša hvala Nensi

Odprla si čudovito tematiko in nam širiš znanja in seveda veliko pomagaš. Res hvala  :D
www.Astro-Star.net

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #37 on: October 08, 2007, 10:14:40 PM »
Tako smo navalili na to našo novopečeno nensi, da še dihat ne bo mogla. Ampak... lahko še jaz vprašam, kateri je moj angelček? Sigurno ima kakšno sporočilo zame. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #38 on: October 08, 2007, 10:16:34 PM »
Tako smo navalili na to našo novopečeno nensi, da še dihat ne bo mogla. Ampak... lahko še jaz vprašam, kateri je moj angelček? Sigurno ima kakšno sporočilo zame. ;)

No, tko smo pač navajeni ...  ::) :P
www.Astro-Star.net

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #39 on: October 08, 2007, 10:19:04 PM »

Se ve. Tudi že preveč uigrani, da bi se odvadili.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #40 on: October 08, 2007, 10:24:32 PM »
Nensi,

vse kar si napisala, JE RES.  ;D Moja navlaka iz pretekle zveze...me malce zavira, to vem...delam na tem dnevno ;) ljubim živali; ravno prejšnji teden sem se poslovila od mojega pasjega prijateljčka, ki me je spremljal 15 let in dva meseca. V naravo hodim, s sabo se veliko pogovarjam - moj namen v tem odnosu pa je seveda posledično enkrat DA drugič RAJE NE  ;D

Iz srca ti hvala Nensi in vse pohvale z moje strani  :D

sončka ti pošiljam Taja

Taja,

hvala za odgovor, zdaj lažje razumem pomen karte angela živali, ki prej nekako ni šla v kontekst najine teme.
Angel Ivona je zaščitnik živali in ker očitno prebolevaš slovo svojega pasjega prijateljčka te to tudi na nek način "obremenjuje" in zato se je karta pojavila med ostalimi.
Ne skrbi, dobro mu je. Je pa tako, da tudi vse živali, ki smo jih kdajkoli ljubili ostanejo z nami kot angeli varuhi. Ljubezen do njih jih tako za večno obdrži v naši bližini.
Hvala za sončka, ga bom uporabila jutri za na sprehod.
Pošiljam zvezdico za lepe sanje.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #41 on: October 08, 2007, 11:07:52 PM »

Ni panike, kar gre, je pa res, da imam trenutno malo več časa in lahko še kar ažurno odgovarjam.
Mi je pa na tem forumu zelo všeč, ker so vse debate tako pozitvne in na nivoju, vse skupaj vibrira v blazno dobri energiji.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #42 on: October 08, 2007, 11:10:23 PM »
Hvala Nensi,

moj pasji angelček me je že prišel v sanjah obiskat  ;)no zdaj so mi pa spet čustva navrela...ja pasja ljubezen je resnično nekaj posebnega  ;)

Hvala Nensi, v tolažbo in v veselje mi je to, da vem, da se mu je na tej zemljici krasno godilo, saj je bil obdan s polno mero ljubezni. Da ne govorim, koliko je on nas naučil s popolno predanostjo  ;)  :D

Hvala Nensi in še enkrat sončka tebi in vsem na tem forumu  :D

Taja

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #43 on: October 08, 2007, 11:11:19 PM »

Ni panike, kar gre, je pa res, da imam trenutno malo več časa in lahko še kar ažurno odgovarjam.
Mi je pa na tem forumu zelo všeč, ker so vse debate tako pozitvne in na nivoju, vse skupaj vibrira v blazno dobri energiji.

Hja celo portir je nekako začuden nad našo novo članico Nensi. Če bi bila tako efektivna vsaj vsaka deseta bi bil ta naš forum ne le alfa, temveč super alfa.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #44 on: October 08, 2007, 11:15:28 PM »
Nensi, ko bo kaj časa, bi še jaz prosila... No moje (bi se lahko reklo kar družinske, saj se z mamo večinoma skupaj bojujeva z njimi in ena drugo vlečeva ven) finančne težave in pa seveda poslanstvo, glede na to, da sem v fazi iskanja le tega. Na nekaj področjih sem se že našla, nekatera mi pa povzročajo kar hude preglavice. Sem nekako napol zgubljena ;D
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna