Nensi, sem kar nekajkrat prebrala in še vedno hodim brat tvoj odgovor. Bi te pa prosila še nekaj. Mi napišeš še nekaj besed o angelu Sefarinu, prosim.
Tea živjo,
Serafina je eden od angelov iz skupine "serafinov".
Bom ko najdem malo časa odprla še eno rubriko v smislu "kdo je kdo" med angeli, kjer bo na enem mestu par besed napisano o najpomembnejših med njimi in hierarhiji, tako da se bodo informacije zbirale in dopolnjevale na enem mestu in bo kasneje iskanje lažje.
Serafini spadajo v drugi/prvi nivo angelov, skupaj s "kerubini" in "prestoli" - obstajajo različna mišljenja in pojmovanja o tem ali so 3 ali 4 nivoji, jaz se bolj nagibam k razlagam o 4 nivojih, več pa v "novi" rubriki.
Lastnost serafinov je čista ljubezen, so "nebeška vojska" ki stalno ustvarjavibracije ustvarjanja novega, zadolženi so, da usmerjajo božansko energijo ki prihaja iz Izvora.
V angelskih kartah je angel Serafina predstavnica te skupine, je pa v funkciji angela družin.
Pazi na družine, najavlja spremembe v družini (novo rojstvo, vrnitev članov družine, prihod novih članov v družino).
Vodi in pomaga tio lahko v obdobju "priprav in prilagajanja" na te spremembe.
Zaupaš ji lahko vse dvome, skrbi. Pomaga ti spoznati in razumeti lastna čustva, povezana z družinsko tematiko.