Nensi, ali te lahko prosim, da še zame malo angelčke povprašaš?
Tako, na splošno?
Saj veš, vsako mnenje je dobrodošlo.
Pozdravček 
Nataša
okrog tebe so zelo močne energije, mislim da do zdaj zaenkrat tega ob vpogledu v karte še nisem doživela tako močno. Najprej mi je kar vse karte iz roke "razmetalo" naokrog, so kar brez reda v kupih ven letele. Sem si morala narediti kar dosti močnejšo zaščito kot ponavadi, da je bil mir.
Sem pa delala s kartami boginj, tvoje energije sem čutila tako, da so se mi te zdele najprimernejše.
Trenutno si zaskrbljena, te tvoje projekcije strahu so ti lahko prepreke na tvoji poti. Stopi v svetlobo, ki bo razjasnila tvoje misli. Zaskrbljenost tudi blokira dobre energije, sile ki te iščejo.
Lahko si dovoliš tvegati če to želiš, podaj se v smeri ki ti jo kaže tvoje srce.
Svoj sveti prostor poišči v sebi, tam boš odkrila simbole in energije ki so resnično močni. Krepili se bodo bolj ko se boš povezovala z njimi in božanskim.
Svoj dom na enega od načinov očisti nakopičenih energij. Svoje telo in misli očisti nakopičenih "strupov".
Poklicana si, da pomagaš pri varstvu okolja, Zemlje. Tukaj je s tabo Mawu, afriška boginja lune, za katero verjamejo, da je s svojim možem, sončnim bogom Lizom ustvarila življenje.
Izida, egipčanska visoka svečenica in boginja Lune se ti pojavlja kot vez z preteklimi življenji. Mogoče moraš razčistiti še spomine in dogodke iz preteklih življenj? Z delom svojega bistva si nekako zasidrana v spominih iz daljnje preteklosti. Ko take spomine zakopljemo se zaščitimo pred stisko ali bolečino povezano z njimi. Ko si te lekcije razkrijemo, se pomaknemo naprej, kako pa ti veš tudi sama, saj si povezana z starodavnimi znanji.
Je pa Izida tudi znana kot boginja božanske magije in alkimije. Lahko jo pokličeš pri razreševanju spominov iz preteklih življenj, če to želiš.
Kar močan zalogaj, a ne?

Nočko Nataša.