Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma  (Read 264995 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma
« Reply #420 on: March 25, 2007, 07:09:58 AM »
Hvala Regina in povedati ti moram ,da se počutim ravno tako kot si napisala..mogoče je pa na tistem listku pisalo ,kako se naj odločim..pa še ni bil čas ,da bi izvedela.

Prav lepo nedeljo ti želim in hvala  :)

Darja :) ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #421 on: March 25, 2007, 10:20:42 AM »
Tudi tebi lepo nedeljo, Darja. :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #422 on: March 25, 2007, 09:50:21 PM »
Dober vecer Regina :)
danes sem sanjala, da sem nekje na trgu - mestnem, koli mene so bili 3 kipi (ali 4?), ne vem tocno  ::) bili so sive barve. eden izmed njih je bil zenski in je imel izrazito velika prsa  ;D te kipe sem obcudovala, nekdo pa jih je prestavljal. Razporejena so bila v krogu, zenska na sredi. Nato je prisel moj fant in sva nekam odsla. Ne vem, te sanje so imele nekako eroticen pridih  :P
Lepo pozdravljena!
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #423 on: March 25, 2007, 10:55:30 PM »
danes sanjala o enem znancu, ki mi je sicer že dolgo časa ful simpatičen, ampak to je tudi pravzaprav vse. ampak v sanjah sva se skupaj selila (kot par) v eno ful lepo novo večstanovanjsko hišo, v sanjsko stanovanje, bilo je pa polno stopnic....hiša je bila ob Dravi, imela sva pogled na reko. fasada hiše je bila živo rumena spredaj je na veliko pisalo GIUTA HIŠA  ;D (kar naj bi se prebralo "žuta hiša" ;D :o zanimivo, da smo se šele pripravljali na otvoritev, celotna zgradba pa je imela svoje skupne prostore (shrambo za smuči  :o :-\, neke vrste 2nd hand shop, pa zastavljalnico  ??? men se zdi, no, pa ful je bila moderna, varovana itd) ampak tik pred otvoritvijo sem pogrešila tega mojega prijatelja in našla sem ga spodaj v skupnih prostorih, sedel je za računalnikom in nekaj počel, ne spomnim se točno kaj. pravzaprav se mu ni dalo na otvoritev in čeprav mi ni blo vseeno ker sem si želela da bi bil tam in sem se nekako počutila zapostavljeno, sem si rekla: ma saj ni moja last, lahko počne kar hoče, bo že prišel, ko bo prišel...
aha! zdaj se spomnim, da je bila v igri še neka ženska, s katero naj bi se skupaj vselili, ampak se je ta ženska sama odločila, da se nama bo umaknila... hmmm. čudno

he he,še pred tem stanovanjem pa se mi je sanjalo o tem, da sem bila pri njem doma in sva se pogovarjala, pa mi je rekel, da naj bom sproščena, da sem zdaj tukaj doma in karkoli si želim lahko vzamem. in rekla sem da si vzamem njega in strastno sva se poljubila :D, no in potem se je začela zgodba s tisto rumeno hišo

uf, se mi dogaja  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #424 on: March 26, 2007, 08:59:20 AM »
danes sem sanjala, da sem nekje na trgu - mestnem, koli mene so bili 3 kipi (ali 4?), ne vem tocno  ::) bili so sive barve. eden izmed njih je bil zenski in je imel izrazito velika prsa  ;D te kipe sem obcudovala, nekdo pa jih je prestavljal. Razporejena so bila v krogu, zenska na sredi. Nato je prisel moj fant in sva nekam odsla. Ne vem, te sanje so imele nekako eroticen pridih  :P
Lepo pozdravljena!

Da ti ne gre kakšna avanturica po glavi?  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #425 on: March 26, 2007, 09:08:51 AM »

uf, se mi dogaja  ;D

Ja, dogaja se ti. ;D
Pa tudi dobro obdobje imaš za kakšno spremembo in temu primerno se tudi počutiš. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #426 on: March 26, 2007, 09:29:28 AM »
spremembo na ljubezenskem področju? :-* ;)
s tem taistim tipom (namreč že 2 x se mi je sanjalo v zadnjem času o njem)  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #427 on: March 26, 2007, 10:42:44 AM »
Zakaj pa ne? ;)
www.sepet-sanj.com

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #428 on: March 26, 2007, 06:33:52 PM »

meni pa se zadnje čase nonstop sanja vse mogoče, ampak trenutno nisem v fazi, ad bi se zjutraj česa spomnila, ko se zbudim ::) bo trebakakšen list papirja pa kuli pripojstli ;)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #429 on: March 26, 2007, 10:23:07 PM »
Lepo pozdravljena!

Da ti ne gre kakšna avanturica po glavi?  ;D

::)
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #430 on: March 26, 2007, 11:31:12 PM »
Kaj pa tako navihano gledaš, Azra?  :D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #431 on: March 26, 2007, 11:48:16 PM »
Kaj pa tako navihano gledaš, Azra?  :D

Bom raje tiho  ;D
lep vecer se naprej  ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #432 on: March 26, 2007, 11:52:42 PM »
Tudi prav.  ;D

Prijeten večer tudi tebi. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #433 on: March 26, 2007, 11:59:21 PM »
www.sepet-sanj.com