Author Topic: Hujšamo z astrologijo  (Read 90563 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
Re: Hujšamo z astrologijo
« Reply #60 on: July 21, 2010, 06:58:35 PM »
Jane...a lahko še malo mojo karto pogledaš..sem par kil v zadnjem letu nazaj dobila :-\

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #61 on: July 21, 2010, 07:40:40 PM »
tako sem nekje prebrala da 10 in 22 stopinja oz kozorg pomeni vse kar je kislega okusa.

logično, če dobro pomislim...kislo te skupi potegne  ;D isto kot Saturn

haha kakšna asociacija, nikoli ne bi pomislila da  :Sa kaj skup potegne. Kul.

ja takoj sem pomislila na to  ;) saj veš, T :Sa na ASC običajno vpliva tudi tako, da  shujšaš (  :Sa je obrnjen navznoter, krži, zmanjšuje - njegovo nasprotje je  :J, ki je obrnjen navzven, v ekspanzijo )

Sama  ne bom nikoli pozabila T  :Sa na moj ASC in kakšen apetit sem imela, kot nikoli prej - jedla sem non stop, ampak res non stop in hkrati hujšala. Me je v enem mesecu 10 kg pobralo  :o

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #62 on: July 21, 2010, 08:19:40 PM »
Kateri kisli črvi  :D

pa uni bonboni kisli črvi  ;D taki pisani so
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #63 on: July 21, 2010, 08:46:24 PM »
Kateri kisli črvi  :D

pa uni bonboni kisli črvi  ;D taki pisani so

:D :D Tisti so pa res kisli, da te skup potegne, me don't like te bonbone  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #64 on: July 21, 2010, 08:51:53 PM »

O hvala jane, to je bilo pa brzinsko :-*
Alora...mesa skoraj, da ne jem.  Načeloma jem hitro, bi rekla mimogrede. Redna prehrana ni ravno moja vrlina, na zdravi pa delam..se ravno zdaj mal igram in se grem presnojedko:) Načeloma ne jem veliko..do zdaj sem imela 2 obroka na dan. Zdaj, ko jem bolj surovo je teh obrokov malce več. So mi pa dobre tuje kuhinje, rada poskusim kaj novega.

Malo več gibanja bi mi vsekakor koristilo, pa tudi malce več reda:) Ne vem kje je ta moja devica, ki skrbi za red ??? :ohehehe

Kraljevski obroki?? Kaj to misliš tako veliki ali tako slastni?? S hrano sem se včasih res malce pocrkljala, zdaj pa ne več toliko ;D

Presnojedka res? Zanimivo....no to bo pa verjetno potem kar mars v devici, mislim da. Naj me kdo popravi če narobe razmišljam prosim. Oven že tako lahko je surovo, devica se gre makrobiotiko, daš to dvoje ksupaj pa imaš presnojedca  :D
A pa si kdaj jedla meso, ali ga že od nekdaj ne ješ?

Praviš dva obroka....koliko si pa naložiš na krožnik? Ni nujno, da veliko pomeni 500 krat na dan, lahko je samo dvakrat pa takrat večje porcije.

Tista tvoja devica, ki skrbi za red, je v sedmi hiši v tistem Tkvadratu, zato se pa nonstop krega okoli reda  ;D Ji ne ratuje najbolje, čeprav bi bilo ravno to mogoče potrebno.

Kraljevski obroki....kralj si vedno postreže najbolje...na sebi ne špara...tudi veliki, slastni, okusno pripravljeni.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #65 on: July 21, 2010, 08:54:32 PM »
Jane...a lahko še malo mojo karto pogledaš..sem par kil v zadnjem letu nazaj dobila :-\

Darja ti pogledam jutri proti večeru, razen če bo že kdo prej vskočil  :)

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #66 on: July 21, 2010, 09:27:23 PM »
Jane..rib nimam pretirano rada..ce so ok, sam nekih zelja pa nimam po njih (sem pa ravno dans jedla testenine s tuno). Od mesa (men je riba tud meso, glede na to, da ma oči in je žival) obozujem edino piscanca  :P
Tradicionalnež..ja  ::)
Spet pa ne jem pretirano kislo rada..ampak ce ze, najrajsi kislo in sladko. Moja dva favorita pri okusih. Tudi skupaj  ;)
In ne maram vročih reči in mrzlih..sem bolj za mlačno vse..tudi vodo  :D

No pol vseeno ješ kislo na nek način  ;D Zanimivo, skušam povezat to kar si rekla s tvojo karto, pa pri kakšnih stavreh ne vidim povezave. Recimo mlačne stvari pod koga spada domena mlačno  ???

Mogoče vrh 2 riba - hladno, neptun v strelca, vroče - pa pride skupaj mlačno.  ;D PK zdaj že bluzim, grem spat  ;D

Moja astro karta

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #67 on: July 21, 2010, 09:40:29 PM »

Hvala :-* :-* :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #68 on: July 21, 2010, 11:26:22 PM »

Presnojedka res? Zanimivo....no to bo pa verjetno potem kar mars v devici, mislim da. Naj me kdo popravi če narobe razmišljam prosim. Oven že tako lahko je surovo, devica se gre makrobiotiko, daš to dvoje ksupaj pa imaš presnojedca  :D
A pa si kdaj jedla meso, ali ga že od nekdaj ne ješ?

Praviš dva obroka....koliko si pa naložiš na krožnik? Ni nujno, da veliko pomeni 500 krat na dan, lahko je samo dvakrat pa takrat večje porcije.

Tista tvoja devica, ki skrbi za red, je v sedmi hiši v tistem Tkvadratu, zato se pa nonstop krega okoli reda  ;D Ji ne ratuje najbolje, čeprav bi bilo ravno to mogoče potrebno.

Kraljevski obroki....kralj si vedno postreže najbolje...na sebi ne špara...tudi veliki, slastni, okusno pripravljeni.

Jap, saj pravim, se malce poigravam s hrano. In zdaj mi paše to presnojedstvo;)
Včasih pa sm jedla meso, ampak ne pretirano. Sem vedno imela rajše sadje in zelenjavo. Zdaj pa že kakih 6 let, sem meso jedla nekje 1x na mesec, če je bila kak priložnost. Sama pa si ga ne kuham in ne kupujem.

Kar se tiče količine..en obrok je bil vedno kao obilen in to je bilo kosilo. Potem pa še nekaj proti večeru. Zajtrki pa nikoli niso bili moja vrlina.

Kar se tiče kraljevskih obrokov..ja ,če je možnost si privoščim dobro hrano.. Ne kupujem hrane, ki je kar nekaj. Ali je ok, ali pa raje ne kupim. Niso pa to nikoli neki veliki obroki, daleč od kraljevskih. Tukaj bi bolj veljalo, da so slastni, to pa ja. Predvsam mora biti vse sočno. Suhe hrane ne maram.
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #69 on: July 22, 2010, 02:04:40 PM »
Sama  ne bom nikoli pozabila T  :Sa na moj ASC in kakšen apetit sem imela, kot nikoli prej - jedla sem non stop, ampak res non stop in hkrati hujšala. Me je v enem mesecu 10 kg pobralo  :o

U kul, a bi recimo to isto prinesl T  :Sa ki dela  :tr z AC pa je v eni izmed drugih hiš in ne dela samega tranzita čez AC in prvo hišo?

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #70 on: July 22, 2010, 02:29:34 PM »
Jane - vsak Saturnov tranzit pomaga pri hujšanju, ker krči. Je pa odvisno če imaš obenem še kakšen Jupitrov vpliv, koliko bo to izrazito.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #71 on: July 22, 2010, 05:41:06 PM »
Kako misliš vsak tranzit? Tranziti me še niso jasni pa mogoče sprašujem gluposti, ampak recimo, če  :Sa dela T na deseto hišo ali vladarja desete itd verjetno ne bo prinesel kake shujševalne dijete, kot če dela tranzit na prvo, vladarja prve ali AC?

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #72 on: July 22, 2010, 05:56:03 PM »

Hvala :-* :-* :-*

2 hiša se ti začne v škorpijonu, vladar gre v dvanajsto. Me zanima če tudi ti na skrivaj ješ, ne v zdaj smislu da se skrivaš pred drugimi ampak mogoče da tudi sama sebi lažeš koliko poješ. Pa vedno kakšni prigrizki pri roki.
Škorpijon obožuje temno pa me zanima, koliko to drži zate, da ješ hrano temnejše barve ala temna čokolada, črna kava, melancani, redkvice, češnje itd. Ali si delaš ozimnico mogoče, pluton je tudi klet, pa imaš mogoče v kleti zalogo hrane? V  :tr:Ma  :B, uživaš v hrani, si gurman.

Z neptunom v drugi, mogoče nimaš pravega odnosa do hrane včasih, če ti pade razpoloženje, padeš po hrani, veliko znaš pojesti tudi v družbi drugih, kar je v nasprotju z uživaškim bikom, ki bi rad pri hrani užival.

Z luno v levu na ovnovi stopinji, uživaš v čem sladkem, mogoče medu? Tudi meso, če se da pripravljeno na hitro  ;)

Toliko za zdej, potem po tvojem feedbacku greva naprej  ;)

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #73 on: July 22, 2010, 06:48:40 PM »
Kako misliš vsak tranzit? Tranziti me še niso jasni pa mogoče sprašujem gluposti, ampak recimo, če  :Sa dela T na deseto hišo ali vladarja desete itd verjetno ne bo prinesel kake shujševalne dijete, kot če dela tranzit na prvo, vladarja prve ali AC?

vsak tranzit na osebne planete
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #74 on: July 22, 2010, 06:50:53 PM »
No viš, pa je le nekaj dobrega v temu premiku  :Sa v :te ;D :D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije