Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma III  (Read 210730 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ajja

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma III
« Reply #15 on: October 07, 2007, 09:51:33 PM »
Pozdravljeni!

Sicer (še) nisem redna člananica vašega foruma, ker sem ga šele danes odkrila...

Sanje so mi že od nekdaj zanimive. Kaj sanjam se zjutraj spomnim le poredko, a kadar se jih, jih znam opisati do zadnje podrobnosti.

Prosila bi vas za razlago sanj, ki sem jih sanjala že dolgo nazaj, a nekaj v njih mi ne da miru...

Torej...

Zvedela sem, da sem noseča (ne vem čisto točno od koga, nekega zdravnika pač) in takrat, ko sem zvedela da bova z možem dobila dojenčka, se mi je kar na lepem poznal že mal trebušček-prej pa nič. Potem sem odšla do profesorja telovadbe na faxu (videla sem ga 2-krat v življenju) in mu povedala, da sem noseča, on mi je čestital in mi dal neke bone za nakup opreme za ta malga in še ene knjižice mi je dal (nekaj o vzgoji otrok). Potem sem se poslovila in odšla po neki ulici, kjer so bila razbita okna, vse je bilo ožgano, na tleh je bilo polno pločevink, zmečkanega papirja, polno rabitega stekla. In potem pride kar naenkrat en fant (lep, črnolas, postaven) in se mal pogovarjava o tem vandalizmu, nakar začne gledati grdo in se zlobno nasmihne. V desni roki je držal bikov rog in si ga pomakne proti glavi (kjer rogovi rastejo), jaz pa sem mu rekla, naj mi ne naredi nič, ker sem noseča. Takrat pa pridejo dve punci in en fant in ga zmotijo. Punci prideta k meni-ena je bila moja bivša sošolka-je bolj močne postave in nosila je kavbojsko mini krilo, druge punce nisem poznala. Fant z rogom in še drugi, ki je prišel v družbi deklet sta se zagovorila. Me smo odšle v nek center (mogoče nakupovalni center, kakšno zdravstveno ustanovo...) in takrat sem jima povedala, da bo ta fant z rogom vse pobil in naj se gremo skrit v stranišče, ki je bilo v tem centru, blizu vhoda. Ko smo odhajale v stranišče sem slišala krike in vpitje-vedela sem, da ta fant z rogom mori in da se moramo čimprej skriti. Strašna gužva je bila v WC-ju, in sem eni punci rekla, da sem noseča in če me lahko spustijo naprej, pa je rekla, če skupni wc-ji pa niso dobri...in sem odhitela v skupni WC, kamor sta za namo prišle tudi bivša sošolka (ki je nisem videla že 5 let) in njena prijateljica, vsedla sem se na WC zraven še druge moje šošolke in ta je vprašala uno močnejšo sošolko kje je pa dobila to krilo. (pa da razložim skupni WC-lesena ograda okoli 10 wc-jev, s tem da smo se vsi ki smo bili na wc-jih lahko gledali, ograda, pa ni bila do stropa, ne do tal-je imela luft). Nakar slišim, da se silovito odprejo vrata v WC prostore in zopet krik in vpitje. Mi v skupinskih Wc.jih smo bili tiho in smo se sklonili proti sredini prostora. Kar naenkrat je vse postalo tiho in mislili smo, da je že odšel, a je z rogom v roki hotel ubiti tudi nas čez ogrado. Najprej je potolkel po hrbtu fanta zraven mene (a ga ni ubil, ker ni mogle tako globoko z roko v ogrado), potem je mene preskočil in šel k drugim, nato se je vrnil name in me z rogom večkrat v hrbet (med rebrami in hrbtenico). Komaj sem zdržala, da nisem padla v nezavest, potem je odnehal. Zopet tišina, nato je mirno odšel iz WC prostorov.

In potem sem se zbudila.
Pa takšne sanje sem imela prvič, vsaj glede tega, da bi se kdo pobijal, pa da bi ped kom bežala. Sem pa že sanjala, da sem bila noseča z dvojčki, ki jima je bilo ime Eremija in Izahija (iz Biblije). Sploh večkrat sanjam, da sem noseča in vedno ko izvem za nosečnost (seveda v sanjah), sem mirna, vesela, kar nek občutek da lebdiš, in večkrat pričakujem dvojčka (v rodu jih nimam ne jaz, ne mož).

Upam, da mi boste pomagali razvozlati moje sanje.

Hvala!
« Last Edit: October 07, 2007, 09:54:24 PM by ajja »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #16 on: October 08, 2007, 05:16:06 PM »
Sicer (še) nisem redna člananica vašega foruma, ker sem ga šele danes odkrila...

Sanje so mi že od nekdaj zanimive. Kaj sanjam se zjutraj spomnim le poredko, a kadar se jih, jih znam opisati do zadnje podrobnosti.

Prosila bi vas za razlago sanj, ki sem jih sanjala že dolgo nazaj, a nekaj v njih mi ne da miru...

Če so se sanje zgodile že dolgo nazaj, bi se do danes že moralo izkazati, kako in kaj. Razmisli pač, kaj te je v zadnje času najbolj obremenjevalo, pa bomo skupaj podebatirali, kar sicer velja (če si opazila) tudi za vse naše redne člane.
Sicer pa dobrodošla med nami, ajja in naj ti bo prijetno druženje z nami. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline ajja

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #17 on: October 08, 2007, 09:37:12 PM »

Sicer pa dobrodošla med nami, ajja in naj ti bo prijetno druženje z nami. ;)

Hvala za dobrodošlico! :)

Sicer zadnje čase sanjam bolj malo, ker tudi spim bolj malo - vzrok pa je moj 6. mesečni sin! ;)

Offline ajja

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #18 on: October 08, 2007, 09:48:12 PM »

Če so se sanje zgodile že dolgo nazaj, bi se do danes že moralo izkazati, kako in kaj. Razmisli pač, kaj te je v zadnje času najbolj obremenjevalo, pa bomo skupaj podebatirali, kar sicer velja (če si opazila) tudi za vse naše redne člane.

Hm, sanje o "Eremiji in Izahiji" sem imela res že dolgo, dolgo nazaj - še predno sva se začela "trudit" za najinega sina, ki sva ga "delala" pol leta, ampak glede an moje zdr. stanje je uspelo zelo hitro. Pa še babica v porodni sobi je takoj rekla, da ima ta otrok neko posebno karmo. Očitno bo nekaj na tem.

Kaj bi me zadnje čase preganjalo - mogoče nemogoča svakova punca, ki nam je vsem zagrenila življenje - od moje poroke, nosečnosti,..

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #19 on: October 08, 2007, 10:31:32 PM »
Malo si oglej tipične sanje in razlago simbolov na moji spletni strani, mogoče ti pade kakšna asociacija.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #20 on: October 09, 2007, 07:36:41 PM »
danes sem sanjala, da me je pičila kača :o v levo nogo, na levi strani pete.  >:(

hm.... :-\

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #21 on: October 09, 2007, 07:41:28 PM »
ups, v desno nogo, ne levi strani pete  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #22 on: October 09, 2007, 08:18:19 PM »
Ja šment no, kje si pa ti ranljiva, Amfitrita?  ::)
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #23 on: October 09, 2007, 08:27:41 PM »
v srček. ne v peto  ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #24 on: October 09, 2007, 08:41:57 PM »
v srček. ne v peto  ;)

Ah, ne?  Samo v pogon se moraš spravit. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #25 on: October 09, 2007, 08:59:12 PM »
v srček. ne v peto  ;)

Ah, ne?  Samo v pogon se moraš spravit. ;)

hmmm. malce bo težko. z mojim sanjskim moškim se srečujem samo še v sanjah  :'(

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #26 on: October 09, 2007, 10:50:34 PM »
hmmm. malce bo težko. z mojim sanjskim moškim se srečujem samo še v sanjah  :'(

Mogoče ga je pa treba zamenjat za kaj bolj otipljivega. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #27 on: October 11, 2007, 08:58:23 PM »
Regina,

danes sem sanjala, da sem bila v Ameriki- v Mid Westu- karkoli pac to je (vem da je to nekdo izgovoril). Bilo je mesto sredi puscave (no ne kot Sahara, kot amerika puscava). No, in sem bila zelo vesela, da smo v tem mestu, ker je tam bil zelo znan zabaviscni park (med najvecjimi in najbolj spektakularnimi na svetu). Gremo notri in v bistvu so bile vse naprave v stilu vesoljskih dogodivscin- nekje je bil zelooo visok prosti pad, drugje si sel v brez teznostno komoro, ki je bila tudi kar visoka. Moj fant je bil zelo navdusen, jaz pa niti slucajno in me je vleklo ven. No, zunaj smo bili pred nekim odrom in se pogovarjali, ko sem kar vzela pot pod noge in sla malo raziskovat to mestece. Sem se ustavila na enem stantu in kupila eno svecko, vendar ko sem placevala sem si mislila, kaksen beden suvenir bom nesla domov- takega lahko najdem kjerkoli.

glede na to, da sem bila v prejsnjih sanjah malce zalostna zaradi neke kritike, ali te sanje govorijo o cem bolj spodbudnem. Se spomnim, da ko sem opisovala o adrenalinskem parku, da si bila zadovoljna oz. da je bilo to nekaj dobrega.

Potovanje- v knjigi pise da se lahko nanasa na custveno ali intelektualno potovanje. Ne vem, nic takega se ni zgodilo. Samo si ne morem kaj, da ne bi dodala, da me res nekaj tale Amerika vlece, pa ne vem zakaj, malo me je strah, po rugi strani pa me privlaci.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #28 on: October 11, 2007, 10:34:28 PM »
Pozdravček Regina

Po dolgem času sem imela danes ponoči zopet takšne  čudne sanje...sanjalo se mi je o malih muckah,ki so bile bele barve in imele so črne pikice...bile so takšne kot dalmatinčki,pa še božala sem jih ,nato se je v okolici pojavilo nekaj moških oseb...sosedje in so nekja kramljali...kaj pa ne bi vedela.

Te muce mi ne gredo iz glave.. :D

Lp,Darja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #29 on: October 12, 2007, 07:33:12 AM »
Samo si ne morem kaj, da ne bi dodala, da me res nekaj tale Amerika vlece, pa ne vem zakaj, malo me je strah, po rugi strani pa me privlaci.

Poskusiva najprej to "obljubljeno" deželo razčlenit. Mislim, da se prav v tej privlačnosti in strahu nekaj skriva.
www.sepet-sanj.com