Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma III  (Read 210693 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma III
« Reply #195 on: November 25, 2007, 06:32:13 PM »
ojej... pa smo spet tam.... :-\

tam, kjer si ne pustim blizu, pa ne znam iz začaranega kroga. tako. pa sem si priznala. na glas....ali pa tudi ne....
« Last Edit: November 25, 2007, 06:39:21 PM by Amfitrita »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #196 on: November 25, 2007, 08:13:19 PM »
tako. pa sem si priznala. na glas....ali pa tudi ne....

Pol poti si že naredila. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #197 on: November 26, 2007, 11:13:14 AM »
Bikec, nič se sekirat. Če si sanj ne zapomniš, jih očitno "ne rabiš". Tako vsaj pravijo stare vraže. ;)
Lepo se imej še naprej in sladko spi. ;D

Sej zdej k je dopust mi gre spanje kr dobro od rok še posebno k mi moj anglček pred spanjem da tabletku. ;D
Theta Practitioner™

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #198 on: November 26, 2007, 11:24:10 AM »
Evo malce za smeh, razlaga sanj definitivno ni potrebna ;D
Ponoči kar na lepem sanjam, da sem zaprta v majhen prostor brez zraka, duši me, ne morem dihat. Stene se začnejo še dodatno stiskati skupaj in prav čutim kako me tiščijo. Lovim zrak, ki ga kar ni, tišči, ne morem dihat... Bolečina postaja vedno hujša in zbudim se. Na obrazu mi leži maček Bajs (jah zdaj pa dihaj, če lahko ::)) name pa se je (prvič odkar jo imam na trebuh) spravila ležat tudi moja 60 kilska pasja trapa. Nisem vedela ali naj se smejim ali bom huda :D
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #199 on: November 26, 2007, 01:40:52 PM »
Sej zdej k je dopust mi gre spanje kr dobro od rok še posebno k mi moj anglček pred spanjem da tabletku. ;D

A to je kakšen dober recept po ayurvedi?   :o  :'(  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #200 on: November 26, 2007, 01:42:10 PM »
Evo malce za smeh, razlaga sanj definitivno ni potrebna ;D
Ponoči kar na lepem sanjam, da sem zaprta v majhen prostor brez zraka, duši me, ne morem dihat. Stene se začnejo še dodatno stiskati skupaj in prav čutim kako me tiščijo. Lovim zrak, ki ga kar ni, tišči, ne morem dihat... Bolečina postaja vedno hujša in zbudim se. Na obrazu mi leži maček Bajs (jah zdaj pa dihaj, če lahko ::)) name pa se je (prvič odkar jo imam na trebuh) spravila ležat tudi moja 60 kilska pasja trapa. Nisem vedela ali naj se smejim ali bom huda :D
lp
T.

Zelo dobra razlaga, Tejka. Nimam komentarja. 5+  :D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #201 on: November 26, 2007, 06:20:24 PM »
Hehehe, Tejka, ni cudno, da nisi mogla dihat :D tudi jaz sem enkrat sanjala, da se nisem mogla premikat, potem sem se zbudila in na postelji iskala macka (ko smo zaspali je bil pri mojem trebuhu), ki se je medtem premaknil nizje in moje noge uporabil za povster :D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #202 on: November 26, 2007, 06:23:54 PM »
Reginca, draga moja,

jaz necesa ne razumem.  ??? ;D Zadnjic si rekla, da se s temi mojimi adrenalinskimi parki moja zavest in podzavest pogovarjata. In kaj si pravita? Danes sem spet sanjala tobogane z vodo, zjutraj sem se spomnila nate, ampak vedela pa nisem zakaj ze to sanjam ???

A ker je voda, to pomeni, da se menita o custvih?

In kako ves, da slutim, da bo naslednje leto stresno?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #203 on: November 26, 2007, 08:33:26 PM »
Ta adrenalinski park ti res buri duhove, kaj?  ;D
Mislim, da sem ti že enkrat omenila, da lepo ponazarja tvoje razpoloženje. Poskusi ga primerjat z realnimi občutki - kamorkoli se obrneš, vedno je nekaj nepredvidljivega. Pa saj si že kdaj bila v kakšnem adrenalinskem parku? Ljudje so videti prav zanimivi, situacije pa prav komične. Ene zajame prava otroška radovednost, vse bi radi preizkusili in povsod se spravijo, drugi se hočejo bolj izkazat s pogumom in drznostjo, kot da bi v resnici uživali, tretje pa je tako strah, da jih zagrabi prava evforijia, ko se vse okrog njih vrti, dviga, spušča, itd., ampak se spet ne dajo. Če so že v igri, se pač igrajo. ;D
Torej, iz takih sanj lahko prepoznaš, kako se počutiš, kako pristopiš h kakšni situaciji ali kako na kakšno reagiraš.

Iz tvoji poročnih obredov, ki te tako vztrajno spremljajo. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #204 on: November 27, 2007, 09:18:23 AM »
Dobro jutro  :)
moje sanje so bile prav "stresne"  ;D v sanjah sem spala s fantom moje prijateljice.  :o Tudi v bazenu sva bila in videl naju je nas skupen prijatelj. Rekel je, da ne bo nicesar povedal ...
Prava groza
 ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #205 on: November 27, 2007, 01:48:09 PM »
Sanje so verjetno izraz dolgočasja na enem področju, je pa zato na drugem bolj pestro. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #206 on: November 27, 2007, 03:45:18 PM »
Sanje so verjetno izraz dolgočasja na enem področju, je pa zato na drugem bolj pestro. ;)

Hmmmmmmm  :P
 ;D
Hvala Reginca
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #207 on: November 27, 2007, 06:44:27 PM »
Reginca povej mi, ki čem dns sanjat, da bom jutre ozdravu? Kdns sm čist brez voje in se samo po posli valam moja pa me razvaja.

by bik7
Theta Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #208 on: November 27, 2007, 08:09:42 PM »
Reginca povej mi, ki čem dns sanjat, da bom jutre ozdravu? Kdns sm čist brez voje in se samo po posli valam moja pa me razvaja.

by bik7

Hehe, ti si pa faca. Prej bi ti lahko povedala obratno, ampak poskusi no. Kakšna sanjska pokrajina iz katere veje svežina, prijetno vreme in čudoviti razgled bi ti sigurno pomagala. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #209 on: November 28, 2007, 09:43:46 AM »
Ta adrenalinski park ti res buri duhove, kaj?  ;D
Mislim, da sem ti že enkrat omenila, da lepo ponazarja tvoje razpoloženje. Poskusi ga primerjat z realnimi občutki - kamorkoli se obrneš, vedno je nekaj nepredvidljivega. Pa saj si že kdaj bila v kakšnem adrenalinskem parku? Ljudje so videti prav zanimivi, situacije pa prav komične. Ene zajame prava otroška radovednost, vse bi radi preizkusili in povsod se spravijo, drugi se hočejo bolj izkazat s pogumom in drznostjo, kot da bi v resnici uživali, tretje pa je tako strah, da jih zagrabi prava evforijia, ko se vse okrog njih vrti, dviga, spušča, itd., ampak se spet ne dajo. Če so že v igri, se pač igrajo. ;D
Torej, iz takih sanj lahko prepoznaš, kako se počutiš, kako pristopiš h kakšni situaciji ali kako na kakšno reagiraš.

Iz tvoji poročnih obredov, ki te tako vztrajno spremljajo. ;)

Hvala, da si mi se enkrat razlozila. :-*

Ja, ocitno imam zadnje case bolj skrcen repertoar sanj- vedno sanjam isto :D

Sem bila letos v Gardalandu, pa sem bila med unimi bojeckami :D Tudi v sanjah kolebam, ali bi se spustila po toboganu ali ne, pa bi zelo rada in gledam ostale kako uzivajo, mene je pa tako strah- tudi v resnici :(

Mogoce se mi bo pa na stara leta utrgalo ;)
« Last Edit: November 28, 2007, 09:46:47 AM by apemaya »