PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pa ne dolgo nepremično stat na enem mestu ali sedet brez miganja. Najboljša vaja za venske zaklopke je nekajkrat stopiti na prste in močno zategniti mečne mišice. Pomaga venskim zaklopkam, da pošljejo kri navzgor.
Quote from: Maja on September 23, 2011, 09:51:15 AMPa ne dolgo nepremično stat na enem mestu ali sedet brez miganja. Najboljša vaja za venske zaklopke je nekajkrat stopiti na prste in močno zategniti mečne mišice. Pomaga venskim zaklopkam, da pošljejo kri navzgor. Meni so všeč tisti čevlji z izgočenim podplatom, zato, ker treniraš mišice meč in hrbta tudi ko hodiš. Imam takšne teniske, pred kratkim sem si pa kupila še taKšne čevlje.
Quote from: Gaja on September 23, 2011, 04:35:37 PMQuote from: Maja on September 23, 2011, 09:51:15 AMPa ne dolgo nepremično stat na enem mestu ali sedet brez miganja. Najboljša vaja za venske zaklopke je nekajkrat stopiti na prste in močno zategniti mečne mišice. Pomaga venskim zaklopkam, da pošljejo kri navzgor. Meni so všeč tisti čevlji z izgočenim podplatom, zato, ker treniraš mišice meč in hrbta tudi ko hodiš. Imam takšne teniske, pred kratkim sem si pa kupila še taKšne čevlje. Meča je treba natrenirat, da fino stiskajo žile skupaj.
A mi lahko nekdo prosim pogleda kakšna so prepričanja za težave z Ahilovo tetivo?Nisem doma in zato ne morem pogledati v skripte in knjige, bi pa nujno rabila.
Gaia, hvala Zaenkrat ne bom delala zdravljenja, ker oseba je želela samo vpogled v karte, ampak ji bom tole tudi napisala v razmislek