Author Topic: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. Šesti del  (Read 156335 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
Re: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. Šesti del
« Reply #240 on: March 30, 2012, 08:07:31 AM »
Se strinjam s teboj Maja ;)

Delim zanimiv članek o EGU:
"Do njega prodremo z ozaveščanjem vzorcev, ki so nas držali v nenehnem ocenjevanju sebe skozi oči drugih, in s spoznanjem, da vse te številne sabotirajoče misli v resnici niso tako pomembne. Te namreč ne opisujejo nas, temveč nekaj, kar je v nas. Opisujejo tisti del nas, ki mu ves čas nekaj manjka.
Literatura je temu delu v nas nadela ime ego, čeprav je ego v zahodni psihoanalitični tradiciji (iz katere je ta izraz tudi izšel) povsem nekaj drugega. Po tej tradiciji ega ne enačimo z nečimrnostjo, sebičnostjo ali egoizmom. Gre za psihološko strukturo, ki je v vsakem izmed nas in nam, med drugim, omogoča zavest o sebi in kakovostno testiranje dejanskosti.
Oseba s šibkim egom je iz te druge perspektive oseba šibkega značaja, nestabilna, z malo samozavesti. Toda če hočemo zbrati dovolj poguma, da svoje srce odpremo drugim, moramo izhajati iz samospoštovanja. Brez samozavesti bomo težko odprli vrata ljubezni."

;)

Vir:http://www.sensa.si/osebna-rast/poiscite-svojega-notranjega-vodica/
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #241 on: March 30, 2012, 08:29:46 AM »

"Do njega prodremo z ozaveščanjem vzorcev, ki so nas držali v nenehnem ocenjevanju sebe skozi oči drugih, in s spoznanjem, da vse te številne sabotirajoče misli v resnici niso tako pomembne. Te namreč ne opisujejo nas, temveč nekaj, kar je v nas. Opisujejo tisti del nas, ki mu ves čas nekaj manjka.
Literatura je temu delu v nas nadela ime ego, čeprav je ego v zahodni psihoanalitični tradiciji (iz katere je ta izraz tudi izšel) povsem nekaj drugega. Po tej tradiciji ega ne enačimo z nečimrnostjo, sebičnostjo ali egoizmom. Gre za psihološko strukturo, ki je v vsakem izmed nas in nam, med drugim, omogoča zavest o sebi in kakovostno testiranje dejanskosti.
Oseba s šibkim egom je iz te druge perspektive oseba šibkega značaja, nestabilna, z malo samozavesti. Toda če hočemo zbrati dovolj poguma, da svoje srce odpremo drugim, moramo izhajati iz samospoštovanja. Brez samozavesti bomo težko odprli vrata ljubezni."

;)

No, ecco, tako si ga že od nekdaj razlagam jaz, zato se nisem nikoli mogla strinjat, da je moj dragi ego nekaj slabega.  ;D
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #242 on: March 30, 2012, 10:57:22 AM »
Itak..pa zihr še kak Saturn zravn, pa mamo dobitno kombinacijo, ne?
 :o :-\ >:D

Itak  :Sa  so kosti  ;)  Veš kaj draga moja, ne nori, uči se za faks, kaj ti še ni jasno  ;D  A ne kok sem pametna, sama pa vsak dan jamram  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #243 on: March 30, 2012, 12:44:55 PM »

;)

No, ecco, tako si ga že od nekdaj razlagam jaz, zato se nisem nikoli mogla strinjat, da je moj dragi ego nekaj slabega.  ;D

Tud jaz.   ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #244 on: June 13, 2012, 09:31:34 AM »
Eno vprašanje.
"Vzroki" za pojav uši na glavi??
Se pravi - paraziti na telesu, v telesu...
Gre za prijateljičine otročke, sinova si jih kar podajata in ne uspejo se jih losat.
Hvala!

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #245 on: June 13, 2012, 10:40:57 AM »
Eno vprašanje.
Gre za prijateljičine otročke, sinova si jih kar podajata in ne uspejo se jih losat.
Hvala!

ojla, prvo kar sem pomislila, da ju kar ona mal preveč sekira, in ne vesta kako ji to dopovedati, pa sta priklicala uši, naj jima pusti dihat, ona ima pa sindrom "sterilnosti" ko mora biti vse tipi topi in so jo uške prišle naučit, da je čisto ok če je kdaj kje kakšna smetka  8)
je pa panika ko se to zgodi ja, imeli tudi mi, ko sem svoje vzorce prepucala je bilo pa mi, pa ahat je od kristalov fajn proti ušem in klopom
papa, upam da uredijo čimprej  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #246 on: June 13, 2012, 10:55:13 AM »
Eno vprašanje.
Hvala!

ojla, prvo kar sem pomislila, da ju kar ona mal preveč sekira, in ne vesta kako ji to dopovedati, pa sta priklicala uši, naj jima pusti dihat, ona ima pa sindrom "sterilnosti" ko mora biti vse tipi topi in so jo uške prišle naučit, da je čisto ok če je kdaj kje kakšna smetka  8)
je pa panika ko se to zgodi ja, imeli tudi mi, ko sem svoje vzorce prepucala je bilo pa mi, pa ahat je od kristalov fajn proti ušem in klopom

Ojla, Nensi, hvala!
Gre za mojo kolegico, sodelavko.
A veš da jaz imam pri njej pa čisto obraten filing. Je tip ženske, ki se niti slučajno ne sekira zaradi "malenkosti", dopušča oz. spregleda napake (za moj okus kar preveč) in se z njimi ne ukvarja. Prej jih pomete pod preprogo, se naredi, da jih ni, jih noče videt. Ma če kdo ne sekira svojih otrok, je to ona.
Ampak - nikoli nisem bila zraven, ko me ni bilo zraven.  :D  :D Tako da ne morem z gotovostjo trdit.
No mi je pa tvoje razmišljanje dalo mislit. Bom ji posredovala informacijo o ahatu.
Hvala ti!  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #247 on: June 13, 2012, 11:08:58 AM »
Eno vprašanje.
Hvala!

Ojla, Nensi, hvala!
Gre za mojo kolegico, sodelavko.
A veš da jaz imam pri njej pa čisto obraten filing. Je tip ženske, ki se niti slučajno ne sekira zaradi "malenkosti", dopušča oz. spregleda napake (za moj okus kar preveč) in se z njimi ne ukvarja. Prej jih pomete pod preprogo, se naredi, da jih ni, jih noče videt. Ma če kdo ne sekira svojih otrok, je to ona.
Ampak - nikoli nisem bila zraven, ko me ni bilo zraven.  :D  :D Tako da ne morem z gotovostjo trdit.
No mi je pa tvoje razmišljanje dalo mislit. Bom ji posredovala informacijo o ahatu.
Hvala ti!  :-*

Pišuka ej, sem se zdaj v zvezi s tem spomnila, kako sva bila v otroštvu z mojim bratom edina v vrtcu, ki nisva staknila uši (dobili so jih vsi, z vzgojiteljicami vred), mi smo imeli pa doma garantirano najbolj razmetano stanovanje v celem osončju.  :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #248 on: June 13, 2012, 11:09:41 AM »
Neptun v četrti, hi hi hi?  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #249 on: June 13, 2012, 11:16:16 AM »
Oj. Jz osebno pač ne bi uši upala prepuščat prepričanjem, drugim metodam (žal) kot pač zanesljivemu, čeprav do neke mere strupenemu, šamponu proti ušem  ::).
Je pa res, da so te zgage na glavah naših mulcev enkrat preživele dva  zaporedna tedenska šamponiranja. Gnide so menda še kar zavarovane v svojih ovojčkih na začetku. Po posvetu, verjemite ali ne, prijateljem živinozdravnikom  ;D, sem našamponirala, nato glavo ovila s polivinalosto vrečko in pustila nekaj minut.  Aja, pa kaj je še bil vzrok.... Ko ni bilo rezultata, vprašam jz sosedova mulca (so jih vsi istočasno imeli), kako so si odstranjevali uši. Fanta rečeta: ja s šamponom. Gledam, razmišljam, mi  kapne. Vprašam: s kakšnim šamponom pa? Onadva: jabolčnim :). No potem smo se zmenili, kaj in kako, da tudi onadva uporabita isti šampon. In šele nato smo zatrli zalego.

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #250 on: June 13, 2012, 04:13:49 PM »
Eno vprašanje.
Hvala!

Oprat VSE glave v stanovanju s protiušnim šamponom po navodilih.
Dezinficirat in dezinsektirat VSE omare.
Oprat, posušit in zlikat VSE obleke.
Očistit KOMPLETNO stanovanje.

Ja, bo kar en teden dela, ampak garantiram, da bodo uši "čudežno" izginile.

Ne se ukvarjat apriori z magičnim. Vzroki so velikokrat čisto posvetni.
Ne pojavi se trakulja zaradi prepričanja, ampak zaradi okuženega in premalo temperaturno obdelanega mesa.
Če želi kdo ugovarjat, me zelo zanima "argumentacija".

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #251 on: June 13, 2012, 04:18:59 PM »
Jernej ... Natanko moje mnenje, se strinjam!
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #252 on: June 13, 2012, 05:39:10 PM »

A z mano se pa ne strinjaš, a a?  ;) Če po pravici povem -  ko smo imeli mi uši - sem naredila kot sem navedla prej, oprala posteljnino, glavnike in krtače ter kopalnico tud rajtam, ostalega pa ne  :P. Ušem je bilo že to dovolj, da so spi....  ;D

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #253 on: June 13, 2012, 05:41:06 PM »

A z mano se pa ne strinjaš, a a?  ;) Če po pravici povem -  ko smo imeli mi uši - sem naredila kot sem navedla prej, oprala posteljnino, glavnike in krtače ter kopalnico tud rajtam, ostalega pa ne  :P. Ušem je bilo že to dovolj, da so spi....  ;D

:laugh:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #254 on: June 13, 2012, 07:24:26 PM »
Oh, Rena, seveda se strinjam s tabo.  ;)
9ZK 656