Naj malce osvežim to temo

Kot sem napisala zadnjič, sem si nabavila knjige Theta healing,ker nimam časa, da bi se udeležila seminarja, in te knjige so me dobesedno posrkale vase.
Vaaaav, vaaaav, vaaaaaa

Berem tisto nekaj,v kar verjamem že od nevem kdaj. Vse se mi zdi tako poznano...čeprav se še do sedaj nisem nikoli poglobila v theto.
Ne jemljem je kot "čarobno palčko", ki uresničuje želje, pač pa kot "dobro prijateljico", ki ti pomaga v težkih trenutkih.
in sem včeraj zvečer poskusila (prvič) povezat z kreatorjem....
Povedala sem mu, da se imamo željo preseliti in ga povprašala o tem. V tistem sem zaspala in sanjala neverjetno čudovite sanje.
Sanjala sem eno hiško, ki sicer ni tista, ki si jo skrivaj oglejujemo, je pa nedaleč vstran in dejansko obstaja in je naprodaj.
Pa smo jo šli gledat. Sanjska hiška!!!! vsak košček hiše je bil po našem okusu, prav tako okolica, vrt....vse.
Hiško smo na koncu kupili (v sanjah seveda). Bila sem takoooo zelo vesela, kot najsrečnejši človek na svetu.
Še isti dan smo začeli s selitvijo...Počutila sem se neverjetno svobodno.
Od sreče in zadovoljstva smo vsi plesali v dnevni sobi....v tistem sem se zbudila.
Kakšne sanje

...tisti zadovoljen občutek pa je trajal in trajal.....
Hotela sem se še enkrat povezat s kreatorjem, ampak nisem mogla izklopit sanj, zato sem se mu zahvalila za lepe sanje in zaspala nazaj.
Bi prosila vas, ki se ukvarjate s theto, ali se da ločit domišljijo od odgovora kreatorja?
Moja domišljija je namreč tako dobro razvita, da bi lahko brez problema plezala po drevesu, ki ne obstaja

Jooooj, res, domišlija mi res dela 100 na uro...zato me res zanima, če se da ločit med domišljijo in sporočilom.
Pa seveda me zanima, al lahko dobivamo sporočila tut skozi sanje.
Vesela bom vsakšnega vašega odgovor.