Author Topic: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. Šesti del  (Read 156455 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Luna

• Mojster
Re: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. Šesti del
« Reply #285 on: October 21, 2012, 02:26:29 PM »
Ja saj problem je, da je večina stvari, ki jih sproti v trgovini kupiš, tako predelanih in polnih hormonov in kemikalij, da so zaradi tega nevarne/nezdrave. Tako da tudi jaz poskusim čim bolj domače, samo tudi na tržnici ni vse tako eko in bio kot pravijo. Ah ja, moje sanje so pa itak, da bi imela eno njivico za lastne potrebe, nekoč bo prišlo tudi to na vrsti, delam na tem:) Ne vem, se mi zdi da mora vsak zase pogruntat kaj mu paše in ustreza in kaj ne, zelo težko je na splošno govoriti o prehrani. Pač poskušaš, vidiš kje se fajn počutiš in potem vztrajaš na tisti prehrani.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #286 on: October 21, 2012, 03:06:43 PM »
Tako je! Vendar če ne poskusiš nekaj novega, ne boš vedel, kaj točno ti ne ustreza.

Meni laktoza dejansko sproža reakcijo na koži. Predvsem mleko... Strogo mleko brez laktoze, pa se rezultati že poznajo. Seveda pa traja, da se vse kemikalije izločijo iz kože ven, pa vztrajen je potrebno biti. Prav tako ni več napihnjenosti, ni več zgage, itd. Gluten pa.... Osebno se izogibam izdelkom iz bele moke, vedno sem imela raje polnozrnato moko. Meni osebno je dela bolje, čeprav so ljudje tako razvajeni z belim škrobom in sladkorji, da je to že groza! Opazujem pri nas doma, ko jedo strogo in samo beli kruh. No,odločitev je njihova, konec koncev.

Zelenjavo in sadje pa seveda, najbolje domače. Hvala bogu imamo res to srečo, da imamo večino zelenjave domače in ni težav z dodanimi kemikalijami.
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #287 on: October 21, 2012, 03:58:23 PM »
Ampak narod v povprečju preveč pretirava. Pa ponavadi so to taki, ki pojma nimajo ne, kaj je gluten, kaj je laktoza itd. Kako se določena substanca prebavi v telesu, kako reagira in na kaj vse vpliva.
Po krivem obtožijo neko hrano, ki najbrž sploh nima veze z njihovimi težavami, ker jim nekaj pade na pamet ali ker nekje to skišijo/preberejo ali pa ker kdo drug isto počne ...

Slišijo, da je gluten škodljiv ... U, zdaj je pa to tisto, kar mi povzroča težave, od naprej vse brez glutena.  ::)
Slišijo, da obstaja občutljivost na laktozo ... Mlečne izdelke brez laktoze.  ::)
Biti vegetarijanec je moderno. Vegan še bolj fensi. Zdaj bom to, bom bolj zdrav pa še bližje Bogu.  :laugh:

In pa migat je traba, migat ... Pa ne samo 100 korakov na dan pa 20 min pa tisti minimumi, ki se predpisujejo. Na hard je treba.  8) ;D :laugh:
Kakor je zdaj narod zaseden in zaležan, ni bil nikoli. A je čudno, da se vsa čreva zabašejo pa vse v njih zavre pa potem povsod ven buta ...  :laugh:

« Last Edit: October 21, 2012, 04:09:05 PM by Maja »
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #288 on: October 21, 2012, 09:11:20 PM »
Ja, se strinjam.

Povečini ljudje sploh ne vedo, kako določena hrana na njih vpliva. Pa tudi migajo ne. Mi gre po glavi, ko nam ni delalo dvigalo. Ljudem se riti ni dalo premakniti do 6. nadstropja, ker je bilo preveč za njih. Halo?! Potem se pa vprašajo, zakaj so bolni...
9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #289 on: October 21, 2012, 11:28:13 PM »
Gluten je moderen, pozablja se pa na škrob, ki se prebavlja izključno s slino v ustih in nikjer kasneje.

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #290 on: October 23, 2012, 08:44:28 PM »
Ja tudi jaz opažam da je izgled kože zelo vezan na prehranjevalne navade. Jaz sem umaknila vse mlečne in glutenske stvari, pa jajca, mesa že prej nisem. Pa je bila sprememba. Zdaj sem začasno ukinila tudi vse sladkorje (to mislim predvsem sadje) in uživam pretežno zelenjavo in je gromozanski napredek (kandida izgleda). Tako da se mi dozdeva, da je rešitev samo v spremembi prehrane...

Jem vse po malem. Težave s kožo sem imela tudi prej, ko nisem jedla mesa. Tako da v mojem primeru z mesom nimam težav ... niti z jajci, mlekom itd... vse v mejah normale. Ko sem zmanjšala uporabo izdelkov iz bele moke je bila edina razlika ta, da se koža ni več svetila.

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #291 on: October 23, 2012, 08:45:25 PM »
Kakor je zdaj narod zaseden in zaležan, ni bil nikoli. A je čudno, da se vsa čreva zabašejo pa vse v njih zavre pa potem povsod ven buta ...  :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh:

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #292 on: October 23, 2012, 08:48:13 PM »
Ja, se strinjam.

Povečini ljudje sploh ne vedo, kako določena hrana na njih vpliva. Pa tudi migajo ne. Mi gre po glavi, ko nam ni delalo dvigalo. Ljudem se riti ni dalo premakniti do 6. nadstropja, ker je bilo preveč za njih. Halo?! Potem se pa vprašajo, zakaj so bolni...

Točno tako! Najhuje je, ko se telo ne giba... gibanje je življenje.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #293 on: March 05, 2015, 06:45:20 PM »
Naj malce osvežim to temo  ;D

Kot sem napisala zadnjič, sem si nabavila knjige Theta healing,ker nimam časa, da bi se udeležila seminarja, in te knjige  so me dobesedno posrkale vase.
Vaaaav, vaaaav, vaaaaaa  ;D
Berem tisto nekaj,v kar verjamem že od nevem kdaj. Vse se mi zdi tako poznano...čeprav se  še do sedaj nisem nikoli poglobila v theto.
Ne jemljem je kot "čarobno palčko", ki uresničuje želje, pač pa kot "dobro prijateljico", ki ti pomaga v težkih trenutkih.

in sem včeraj zvečer poskusila (prvič) povezat z kreatorjem....
Povedala sem mu, da se imamo željo preseliti in ga povprašala o tem. V tistem sem zaspala in sanjala neverjetno čudovite sanje.
Sanjala sem eno hiško, ki sicer ni tista, ki si jo skrivaj oglejujemo, je pa nedaleč vstran in dejansko obstaja in je naprodaj.
Pa smo jo šli gledat. Sanjska hiška!!!! vsak košček hiše je bil po našem okusu, prav tako okolica, vrt....vse.
Hiško smo na koncu kupili (v sanjah seveda). Bila sem takoooo zelo vesela, kot najsrečnejši človek na svetu.
Še isti dan smo začeli s selitvijo...Počutila sem se neverjetno svobodno.
Od sreče in zadovoljstva smo vsi plesali v dnevni sobi....v tistem sem se zbudila.
Kakšne sanje  ;D...tisti zadovoljen občutek pa je trajal in trajal.....
Hotela sem se še enkrat povezat s kreatorjem, ampak nisem mogla izklopit sanj, zato sem se mu zahvalila za lepe sanje in zaspala nazaj.

Bi prosila vas, ki se ukvarjate s theto, ali se da ločit domišljijo od odgovora kreatorja?
Moja domišljija je namreč tako dobro razvita, da bi lahko brez problema plezala po drevesu, ki ne obstaja  :laugh:
Jooooj, res, domišlija mi res dela 100 na uro...zato me res zanima, če se da ločit med domišljijo in sporočilom.
Pa seveda me zanima, al lahko dobivamo sporočila tut skozi sanje.

Vesela bom vsakšnega vašega odgovor.  :-*

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #294 on: March 05, 2015, 07:39:52 PM »
No, Gloria, tako je. Seveda lahko vprašanja dobivamo skozi sanje, saj imamo na forumu celo temo o sanjah.  ;) 

Jaz sem sicer dala 3 tečaje Theta Healinga, vendar pa sem se nekako oddaljila od le-tega, ker imam svoje pomisleke. Theta mi je ogromno dala in še vedno uporabljam nekatere dele, vendar vsega pa ne. Mislim, da nas je veliko, ki smo sicer dali skozi tečaje, pa vendar smo se malce oddaljili od tega, tako da če želiš izvedeti prav o samem Theta Healingu, lahko vprašaš konkretno, kaj te zanima, pa ti odgovorim, kolikor pač vem, ostalo pa boš morala poiskati odgovore drugje.V Sloveniji je mislim da sedaj kar nekaj učiteljev, pa se lahko morda pozanimaš kaj več pri njih. Aja, pa celo pomagala sem prevajati knjigo o Theta Healingu, tako da ti lahko direktno povem kar nekaj zadev.  ;)
9ZK 674

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #295 on: March 05, 2015, 08:52:08 PM »
Super Saša, hvala za ponujeno pomoč...
Itak da bom vprasala in to kar se da čimbolj direkt.
A veš, to s sanjami nisem imela v mislih kot običajno razlago, ampak kot odgovor kreatorja.
Recimo kot zdejle v mojem primeru te sanje o nakupu te hiše...bi lahko šlo za odgovor kreatorja?
Recimo, kot da mi je dal odgovor, da naj gremo pogledat to hišo...ker se imamo željo preselit in sem ga o tem sprasevala ( in poleg zaspala)
Te hiše nismo nameraval drugače niti pogledati.
Zelo zelo se nam dopade ena druga...
Zdaj pa se sprasujem, a se mi je cisto po naklucju vceraj sanjalo o tej hisi, ker sem imela možgane zaposlene pač v to smer, ali je v vsem skupaj res kak večji smisel!?!? ::)

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #296 on: March 06, 2015, 09:25:09 AM »
Jah nimam ti kaj drugega rečt kot da boš žal morala to ugotovit sama. Ker odzivi so različni pri različnih ljudeh in vsakdo izmed nas ima odprt nek drug kanal za prejemanje sporočil.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #297 on: March 06, 2015, 09:26:28 AM »
Vse je možno Glorija. Občutke glede tega, kaj je res in kaj ne boš dobila s prakso.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #298 on: March 06, 2015, 09:26:56 AM »
no evo, kako sva usklajeni Saša  :)
www.Astro-Star.net