Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 248597 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #600 on: September 05, 2012, 01:49:49 PM »
Mah, sem še kar v redu, ko se zamotim z delom.
Sem žalostna, ker na nekem področju ne znam in ne znam ali pač ne zmorem nečesa preseči in potem vsake toliko časa seveda ta ista tema pride vedno znova ven kot lava iz vulkana... Pa me to žalosti. Zakaj težko prenašam prepire, nesoglasja s svojimi dragimi, zakaj eni znajo to tako zelo dobro odklopiti, me odrezati in jih to ne obremnjuje, mene pa razžira??

Isto.  :(
Jaz pa ne znam skomunicirat in poslat nekoga, ki zlepa ne razume, v p.m.
Zgubljam živce, ker oseba noče kapirat pod nos pomoljenih kart, pomete pod preprogo, noče videt, slišat, pa sem lahko bolj jasna samo še na način, da ji rečem: Dečva, odj***. Ne bo šlo, nočem več s tabo delat, spelji se, naprej grem sama, do česar imam vso pravico, ker sem vložila 90% dela in razvoja, ti pa osnovnega znanja v 6-ih letih nisi osvojila, si neprofesionalna, si večni otrok in bojiš se lastne sence.
Včeraj sva imeli debato po telefonu, sem povedala par stvari, pa sem govorila steni, ta pa si je očitno govorila, da imam samo slab dan.
:-\

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #601 on: September 05, 2012, 02:04:31 PM »
ne razume vsak ovnovske komunikacije, direkt s čelom u čelo  ;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #602 on: September 05, 2012, 02:08:21 PM »

Jah, jaz sem že ena izmed tsitih, ki jim ovnovska komunikacija ni najbolj všeč :)
Pravzaprav sem se je že malo navadila, saj se jo učim sprejemati že 7 let :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #603 on: September 05, 2012, 02:09:14 PM »

Sej sam še tega nisem nardila. Čelne spustila. Pa bi najbrž mogla. Pa sej ne verjamem več, da bi razumela, kaj hočem povedat.
Bi si najbrž razložila, da me spet ful glava boli, da mi je zmanjkalo tablet in sem sfalila steno.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #604 on: September 05, 2012, 02:29:19 PM »
Uf ovnovska komunikacija, ne mi od nje.... ::)

Pika kaj ji pa rečeš npr. da ne dojame?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #605 on: September 05, 2012, 02:34:08 PM »
Uf ovnovska komunikacija, ne mi od nje.... ::)

Pika kaj ji pa rečeš npr. da ne dojame?

5 + 5 = 10  >:(

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #606 on: September 05, 2012, 02:40:20 PM »
Mah, sej sem jezna nase. Daleč od ovnovske komunikacije.
Ker ji serviram prvih 5 z mašnico, drugih 5 ji pa vržem v zrak in pričakujem, da bo vseh 10 naenkrat ujela in še žonglirala z njimi.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #607 on: September 05, 2012, 02:44:56 PM »

Jah, jaz sem že ena izmed tsitih, ki jim ovnovska komunikacija ni najbolj všeč :)
Pravzaprav sem se je že malo navadila, saj se jo učim sprejemati že 7 let :)

Tudi jaz sem si izbrala moža, izrazitega  :ov, kar se komunikacije tiče ( tudi  :Me:ov ), pa mi začuda paše, moj Merkur je pa v   :te ...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #608 on: September 05, 2012, 02:47:02 PM »
He, njen  :Me je tudi v  :te.
Mogoče pa moram ovnovsko udarit.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #609 on: September 05, 2012, 02:48:50 PM »
Mah, sem še kar v redu, ko se zamotim z delom.
Sem žalostna, ker na nekem področju ne znam in ne znam ali pač ne zmorem nečesa preseči in potem vsake toliko časa seveda ta ista tema pride vedno znova ven kot lava iz vulkana... Pa me to žalosti. Zakaj težko prenašam prepire, nesoglasja s svojimi dragimi, zakaj eni znajo to tako zelo dobro odklopiti, me odrezati in jih to ne obremnjuje, mene pa razžira??

Uh, ravno sem ti v astro sobi odgovorila, zdaj pa naletim na tole. Jap  8)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #610 on: September 05, 2012, 02:59:56 PM »

morda pa res, čeprav vprašanje kak bo učinek...jaz sem drugače tudi zelo direktna ( morda  :de ), če pa želim znam pa odlično diplomatsko speljat zadeve...meni se zdi,d a v večini primerov, čeprav je to površno gledanje, vem, se morate  :ov naučiti potrpežljivosti, vsaj malo diplomatske ali sočutne komunikacije...osredotoči se nase in ne nanjo, kako zadeve zaključit, prerezat ali za karkoli gre

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #611 on: September 05, 2012, 03:10:10 PM »
Ker ji serviram prvih 5 z mašnico, drugih 5 ji pa vržem v zrak in pričakujem, da bo vseh 10 naenkrat ujela in še žonglirala z njimi.

Ja no potem ne zavijaj v mašnico če ne vidiš da ne dojame. Povej tko ko je, ne pa ej oprosti ampak a veš, tole pa ni blo glih najboljš a bi lahko naslednjič mogoče....če to ne pali po parih poskusiš, rečeš enostavno ej glej zdaj pa tko pa tko PRIČAKUJEM IN ZAHTEVAM, drugače ne morem delat, stroške in posledice nosiš sama, bla, bla....kar pač mata, saj ne vem.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #612 on: September 05, 2012, 03:20:05 PM »

morda pa res, čeprav vprašanje kak bo učinek...jaz sem drugače tudi zelo direktna ( morda  :de ), če pa želim znam pa odlično diplomatsko speljat zadeve...meni se zdi,d a v večini primerov, čeprav je to površno gledanje, vem, se morate  :ov naučiti potrpežljivosti, vsaj malo diplomatske ali sočutne komunikacije...osredotoči se nase in ne nanjo, kako zadeve zaključit, prerezat ali za karkoli gre

Ona je tudi  :de  :D
Moj problem je pretirano sočutje. Nismo vsi ovni glih. Ne udarim, ne napadem, preveč mislim na drugega, ko skušam zaključit zadeve. Preveč sočutna, tudi preveč potrpežljiva, preveč prijazna. In zelo dolgo je trajalo, preden mi je film počil. Je pokal drugim prej že ob tem, ko so me gledali, kaj prenašam in čakali, kako dolgo bom še.
Preveč čutim želodec drugih, ko skušam poskrbet za sebe.
Oven sem pri drugih stvareh. V neposrednem odnosu do ljudi pa ne.
Evo spet se mi ona zdi bogica revica nebogljena, pa ji pustim dihat nesrečnici božici nesposobni, sej ne zmore ob treh otrocih in saturnu v kvadratu z vsem mentalnim in kapacitetnim, treba jo je razumet, meni bo pa jetra skurilo.  >:D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #613 on: September 05, 2012, 03:24:37 PM »

Ja no potem ne zavijaj v mašnico če ne vidiš da ne dojame. Povej tko ko je, ne pa ej oprosti ampak a veš, tole pa ni blo glih najboljš a bi lahko naslednjič mogoče....če to ne pali po parih poskusiš, rečeš enostavno ej glej zdaj pa tko pa tko PRIČAKUJEM IN ZAHTEVAM, drugače ne morem delat, stroške in posledice nosiš sama, bla, bla....kar pač mata, saj ne vem.

Japajade ... z R :Me  8)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #614 on: September 05, 2012, 03:25:29 PM »

Ona je tudi  :de  :D
Moj problem je pretirano sočutje. Nismo vsi ovni glih. Ne udarim, ne napadem, preveč mislim na drugega, ko skušam zaključit zadeve. Preveč sočutna, tudi preveč potrpežljiva, preveč prijazna. In zelo dolgo je trajalo, preden mi je film počil. Je pokal drugim prej že ob tem, ko so me gledali, kaj prenašam in čakali, kako dolgo bom še.
Preveč čutim želodec drugih, ko skušam poskrbet za sebe.
Oven sem pri drugih stvareh. V neposrednem odnosu do ljudi pa ne.
Evo spet se mi ona zdi bogica revica nebogljena, pa ji pustim dihat nesrečnici božici nesposobni, sej ne zmore ob treh otrocih in saturnu v kvadratu z vsem mentalnim in kapacitetnim, treba jo je razumet, meni bo pa jetra skurilo.  >:D

Opažam, da največkrat lepo živimo nasprotno kompatibilno znamenje  :)
www.Astro-Star.net