Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 265131 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #690 on: September 11, 2012, 10:37:32 AM »
Ugotavljam, da moja služba in z njo povezani občutki, negativno vplivajo na mojo prebavo.
Zdaj sem delala 3 dni dopoldne in te dni nisem šla na veliko potrebo ali pa zelo slabo. Pa imam isto rutino, kot takrat, ko dopoldne ne delam. Pol litra vode, šejk ... Potem me ponavadi navije. Te dni sem spila še več vode (do 5l) in ni šlo nič iz mene.
Danes sem doma ... In sem se zelo kvalitetno.  ;D

Kaj sporoča črevesje???

(Da je moja služba polna dreka?  :laugh:)

Ne, služba, ti ta drek v službi ne daš ven, pa ga raje nosiš domov.
Spucaj se v službi, povej kar jim gre, kar ti leži na  duši, daj ves drek ven, ne pa da ga tiščiš notri.... ;)

Problem je, da tam ne znajo sprejet dejstev, ne vidijo svoje primitivnosti ... Če kaj rečeš, ti takoj ponudijo odhod.
Saj najbrž sem že kaj preveč zinila in je spet kdo, ki doma nima drugega za počet, kot da preko avdio in video nadzora preverja, kaj zaposleni počnejo in se pogovarjajo, to slišal in se zdaj spet drži. Ni prvič.

kot sem že pisala nekaj postov nazaj - ta služba je ultra super lekcija, kako zadrževat svoje reakcije pod nadzorom.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #691 on: September 11, 2012, 11:41:01 AM »
Ugotavljam, da moja služba in z njo povezani občutki, negativno vplivajo na mojo prebavo.
Zdaj sem delala 3 dni dopoldne in te dni nisem šla na veliko potrebo ali pa zelo slabo. Pa imam isto rutino, kot takrat, ko dopoldne ne delam. Pol litra vode, šejk ... Potem me ponavadi navije. Te dni sem spila še več vode (do 5l) in ni šlo nič iz mene.
Danes sem doma ... In sem se zelo kvalitetno.  ;D

Kaj sporoča črevesje???

(Da je moja služba polna dreka?  :laugh:)

Ne, služba, ti ta drek v službi ne daš ven, pa ga raje nosiš domov.
Spucaj se v službi, povej kar jim gre, kar ti leži na  duši, daj ves drek ven, ne pa da ga tiščiš notri.... ;)

Problem je, da tam ne znajo sprejet dejstev, ne vidijo svoje primitivnosti ... Če kaj rečeš, ti takoj ponudijo odhod.
Saj najbrž sem že kaj preveč zinila in je spet kdo, ki doma nima drugega za počet, kot da preko avdio in video nadzora preverja, kaj zaposleni počnejo in se pogovarjajo, to slišal in se zdaj spet drži. Ni prvič.

kot sem že pisala nekaj postov nazaj - ta služba je ultra super lekcija, kako zadrževat svoje reakcije pod nadzorom.

Jah, potem boš pač zaprta in boš ta drek tenstala v sebi, v svojem črevesju...
Mislim, da ni rešitev imeti svoje reakcije pod nadzorom, ampak najti način kako jih pravilno podati naprej, da te potem ne boli želodec.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #692 on: September 13, 2012, 12:22:10 PM »
Malo se mi trga danes.

Jutri pridejo razbijat po kopalnici - seveda spet, ko pridem z nočne. Pa sva se pogovarjali z mami, je rekla, da ne bo takrat delavcev naročila, pa jih je vseeno ravno zdaj.

Ko sem že bila slabe volje, mi je v glavo udarilo še, da moram do konca meseca na zavod prinest potrdilo o diplomiranju (katerega seveda ni), sicer bom mogla vračat skoraj 3.000€ štipendije.

Diplomirat nisem mogla in tudi ne bom mogla v tem podjetju, kjer sem, ker marketinga ni in ker me celo vodstvo grdo gleda oz. me ignorirajo, kot sem pisala par dni nazaj. Iz neznanih razlogov.
Poiskat bi mogla novo podjetje in novo temo diplomske naloge. K mentorju na govorilne ob petkih ne morem (upam, da mi bo ustregel in dovolil, da pridem kakšen drug dan). Razložit mu moram situacijo in prosit, da mi napiše, da nisem mogla diplomirat, da mi bo zavod še malo odložil rok za začetek plačevanja. Itak diplomirala BOM, bedno mi je, da bi plačevala zdaj ... Samo njihova pravila so njihova pravila.

Moj črn scenarij:
Mentor mi ne bo odobril ničesar, potem bom mogla plačevat. Aprila mi poteče pogodba in mi je ne bodo podaljšali - glede na to, kako se vedejo do mene, se lahko zgodi. Kje naj potem staknem denar?

Moji ukrepi:
Že sem poslala mail mentorju za govorilne ure.
Izbrala sem alternativo za temo naloge.
V mislih sestavljam, kaj bom povedala ...
Pozitivno sem naravnana in zaupam v višjo podporo.
Vem, da te težave, ki me pestijo danes, čez npr. 5 let ne bodo več tu, ker bodo že rešene.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #693 on: September 13, 2012, 12:38:28 PM »
Joj, Maja, saj človek ne ve, kaj bi rekel.

Napisanega je bilo že veliko, zdi se brezveze karkoli drugega dodajat.

Je pa fino, da si pozitivno naravnana in da se ne pustiš, da te to potre.

Črni scenarij pa se itak ne bo uresničil.  :-*
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #694 on: September 13, 2012, 12:43:41 PM »
Maja zakaj pa vseeno ne moraš pisat o tej temi, pa pač prosiš drugo firmo, ki se s temi zadevami ukvarja?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #695 on: September 13, 2012, 01:00:51 PM »
Ja, tudi to je ena izmed opcij ...
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #696 on: September 13, 2012, 02:28:34 PM »
Čudoooooooooo, kolegica dela kot zamorc, je skoraj ne dohajam!  :laugh:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #697 on: September 13, 2012, 02:54:06 PM »
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
OK SEM ŽE DOBER  :-\   :-X   :-\
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #698 on: September 13, 2012, 02:55:13 PM »
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
OK SEM ŽE DOBER  :-\   :-X   :-\

Kvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dogaja?  :o

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #699 on: September 13, 2012, 03:02:29 PM »
Mah nič takega, glej bo že bolje. Sama nase se jezim. Mam šolo iz natančnosti, totalno. Halo JAZ  :dv  po  :So  in AC in  :U  v šesti hiši in na vrhu 10 hiše. V službi pač zahtevajo od mene FORENZIČNO NATANČNOST. Težko ti razložim kaj to pomeni, ampak recimo danes sem izpisala za stranko bilanco in je bil en konto podvojen, znesek in rezultat pravi, ker sem ga preverila, samo nisem opazila, da je konto dvakrat. In me je šefe sedaj napadel, da kako lahko dam tako poročilo od sebe, da sem nenatančna, da ne morem tako delat, pa da je treba na take stvari pazit bla, bla....sem mu že hotla zabrusit da z uranom v šesti hiši v  :op  na  :Ma  mu lahko samo srednji prst pokažem, če hoče  :-\ 

Pa ko bi bla stranka jezna bi zastopila, čisto lepo je vprašala, a je napaka, sem se opravičila in je rekla OK. Un pa ven padel, da dobro da ima stranka tako dobre živce z mano, če ji tako skorpucalo pošljem.
Zdaj pa prav uno, OK a je to šola natančnosti ali je to šola enkrat za veke vekov, da naj neham delat nekaj kar ni zame. Kmalu bo saturn po 6-ti drkal, treba je nalogo dobro opravit  ;D

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #700 on: September 13, 2012, 07:58:49 PM »
No sem se prehitro veselila, kolegica nehala delat ob treh.  :laugh: :laugh: Jaz se pa še kar naprezam in je že 8 zvečer.
Ampak me ne črviči, ker itak vem, da bo pač dobila toliko, kot bo dela vložila in ne bo slabega občutka - pri meni.

No vidiš Jane, jaz imam pa obraten problem, trpim zaradi "prenatančnosti" oz. ne trpim jaz, ampak drugi, ki jih za dlako v jajcu sekiram. No za njih je dlaka, zame je cela miš in najbrž ni tako nepomembna, če sem jo v sekundi opazila. Je pa res, da ne padem ven, če nekdo napako prizna in se opraviči. Pozabim takoj.

Mogoče je pa šola potrpežljivosti za šefa.
Saturn v 6 je pa najbrž kar tvoj šef?? Uf. Ja zakaj imam občutek da se ti bo srednji prst občasno sprožal?  :laugh: Kaj hujšega pa najbrž ne bo.  ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #701 on: September 14, 2012, 04:31:05 AM »
Joj, Maja, saj človek ne ve, kaj bi rekel.

Napisanega je bilo že veliko, zdi se brezveze karkoli drugega dodajat.

Je pa fino, da si pozitivno naravnana in da se ne pustiš, da te to potre.

Črni scenarij pa se itak ne bo uresničil.  :-*

Danes grem v akcijo. Na govorilne ure k mentorju. Danes je edini dan, ko lahko grem ta mesec. Sicer bom bolj malo spala po nočni, ampak to je za naredit danes.

Tudi štemanje po kopalnici smo odpovedali. Bo drug teden. 8)

Še upam, da mi bo šel tip na roko in mi bo pomagal ...  :blank:
Čez par ur bo že vse jasno ...
Če bo pomagal, super. Če ne bo, iskanje drugih načinov za rešitev situacije.

Ma, ne dam se.  ;D
Zmorem in zdržim, kar mi je naloženo.  ;D
Sem v polni pripravljenosti za akcijo.  8)
Nisem žrtev usode, višje sile, česarkoli, ampak sem kreator in transformator svojega življenja!  8)
Moč imam vedno v svojih rokah (kako ne, ko pa imam tak biceps  :laugh:).
To niso polena pod noge, samo pospešek pri tistem, kar bi mogla že končat.  ;)

EDIT: In tole je moj 4545. post.
« Last Edit: September 14, 2012, 04:38:38 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #702 on: September 14, 2012, 05:32:56 AM »
Bravo Maja, tako se govori. Fajn, da si se odločila, da se soočiš in rešiš zadevo. Tvoja spremljevalna karta za pogovor pri mentorju je: trojka čaš (veselo rajanje z dvignjenimi kupami  ;) ).

Jz sem se tudi zbudila od skrbi, zaradi službe, ker si v mislih nastavljam zadevo, ki bi že morala bit dodelana, pa se je prej kdaj še ni bilo "časa" lotit. Pač zastavit pravno, z akti, predračuni, kar sicer vemo, da je osnova realna in že počnemo... Zadnji cajt, kajti situacija se vedno bolj zaostruje in pregleduje...

Pol pa pomislim na delo drugih v isti sferi dela, lahko ima pa dopust cel mesec, jz pa ne sfolgam, pa dva tedna komaj izostanem s šihta in tudi me nihče ne nadomešča....in me malo jeza ali celo favšija prime.... :o Pa ne direkt do une osebe, tako no, da imamo tako različne službe za ista in dokazano še slabša plačila na enakih delovnih mestih v različnih sektorjih, na zahtevnejših delovnih pa tudi... In spet, kot je rekla Maja, sem že od prej zjutraj v postelji še razmišljala, da je to, če že ne brcanje, pa vsaj počasno potiskanje naprej. V NAPREDEK!

Jej, smo že zjutraj ustvarjalno razmišljujoči. JUTRO  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #703 on: September 14, 2012, 06:20:34 AM »
Vse gre vedno naprej in navzgor!!!
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #704 on: September 14, 2012, 06:22:11 AM »

Mogoče je pa šola potrpežljivosti za šefa.
Saturn v 6 je pa najbrž kar tvoj šef?? Uf. Ja zakaj imam občutek da se ti bo srednji prst občasno sprožal?  :laugh: Kaj hujšega pa najbrž ne bo.  ;)
Saturn še ni v šesti, bo polno zaposlen tam čez kako leto, ravno ko se vrnem s porodniške in bo treba spet začet delat  ;D

Moja astro karta