Malo se mi trga danes.
Jutri pridejo razbijat po kopalnici - seveda spet, ko pridem z nočne. Pa sva se pogovarjali z mami, je rekla, da ne bo takrat delavcev naročila, pa jih je vseeno ravno zdaj.
Ko sem že bila slabe volje, mi je v glavo udarilo še, da moram do konca meseca na zavod prinest potrdilo o diplomiranju (katerega seveda ni), sicer bom mogla vračat skoraj 3.000€ štipendije.
Diplomirat nisem mogla in tudi ne bom mogla v tem podjetju, kjer sem, ker marketinga ni in ker me celo vodstvo grdo gleda oz. me ignorirajo, kot sem pisala par dni nazaj. Iz neznanih razlogov.
Poiskat bi mogla novo podjetje in novo temo diplomske naloge. K mentorju na govorilne ob petkih ne morem (upam, da mi bo ustregel in dovolil, da pridem kakšen drug dan). Razložit mu moram situacijo in prosit, da mi napiše, da nisem mogla diplomirat, da mi bo zavod še malo odložil rok za začetek plačevanja. Itak diplomirala BOM, bedno mi je, da bi plačevala zdaj ... Samo njihova pravila so njihova pravila.
Moj črn scenarij:
Mentor mi ne bo odobril ničesar, potem bom mogla plačevat. Aprila mi poteče pogodba in mi je ne bodo podaljšali - glede na to, kako se vedejo do mene, se lahko zgodi. Kje naj potem staknem denar?
Moji ukrepi:
Že sem poslala mail mentorju za govorilne ure.
Izbrala sem alternativo za temo naloge.
V mislih sestavljam, kaj bom povedala ...
Pozitivno sem naravnana in zaupam v višjo podporo.
Vem, da te težave, ki me pestijo danes, čez npr. 5 let ne bodo več tu, ker bodo že rešene.