pa menjas mentorja, eni pac komplicirajo.
Rada bi delala pri tem, bo hitro spravil skozi potem, ko bo treba pa še teme ima v izi. Sploh pa ne bi več menjala mentorja. Skoraj neverjetno, ampak to zdaj bo že 4. poskus začetka pisanja diplomske naloge na tem faxu!!! ???
Prvič je šel potencialni mentor v pokoj. Drugič mi je mentor zahinavil in sploh ni odgovoril 2 meseca, potem pa izvem, da je šel delat na ministrstvo in sploh ne dela več na faxu. Tretjič sem morala zdaj prekinit, ker v našem podjetju NI marketinga ... Kaj je to, višja sila? Ni čas za to še? OK, če je tako ...
Maja, a ni tudi neka možnost, da se zmeniš, da se ti podaljša rok za vračilo štipendije (v primeru, da ne diplomiraš)?
Pogajanje z mentorjem žal neuspešno. 
Kaj zdaj ...
Kakorkoli bo, itak bom rešila.
Samo škoda se mi zdi, da bi morala vračat štipendijo ... Ker diplomirala BOM.
Po drugi strani bi pa najraje plačala tole pa diplomiram brez vseh teh pritiskov.
Pa skrbi me, če plačam in spomladi ostanem brez službe ... To bo problem ...
A na zavodu se ne da nič dogovorit - da ti podalšajo rok?
Fora je, da so me že lani klicali na pogovor na zavod, ker nisem diplomirala v času absolventskega staža in smo določili ta rok. Zdaj mi pa tudi ni uspelo. Naredila sem 3 izpite, tega žal ne, pa še v podjetju nonstop eno sranje ... Najprej nisem vedela, ali bom še ostala tu, da bom lahko pisala diplomo, zdaj je marketing umrl ... (No, saj podjetje že imam novo, to ne bo problem).
Poskusila bom poslat prošnjo na zavod, če še enkrat podaljšamo. Ker mi je brezveze zdaj plačevat, če bom pa potem itak diplomirala. Mislite, da bi šlo?