Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 248519 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #735 on: September 17, 2012, 09:35:11 PM »
No vidiš, Maja, super se je rešilo  :-*

Samo pozitivna naravnanost je potrebna.  ;)
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #736 on: September 17, 2012, 09:42:03 PM »
In velika mera flegmatike ...  :laugh:
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #737 on: September 19, 2012, 10:41:46 AM »
 ??? Tričetrt ljudi, ki dela na mojih projektih, konča v bolnišnici.  ??? ??? Al pa crknejo mašine.  ??? ???

Nekaj delam hudo narobe.  ???

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #738 on: September 19, 2012, 11:22:24 AM »
Jaz pa že ko mislim, da se je nekaj pri šefu spremenilo, dobim take informacije od drugih, kaj govori o nas puncah, da glava boli.  >:(
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #739 on: September 19, 2012, 12:19:52 PM »
Stranka od predvčerajšnjim ima smrt v familiji, zato nič biznisa zaenkrat.
Ja pa dobr nooooooooooooooooooooooooo!  ??? ???

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #740 on: September 20, 2012, 12:44:56 PM »
Pri nas v službi pa zaposleni kar odhajajo ... 5 jih je šlo ta teden. Žal to ne bo nič spremenilo, ker so študentje in se takoj dobi nove ... Joj, joj, joj ...  :blank:
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #741 on: September 20, 2012, 03:42:08 PM »
Jaz pa že ko mislim, da se je nekaj pri šefu spremenilo, dobim take informacije od drugih, kaj govori o nas puncah, da glava boli.  >:(
Ne oziraj se na cvekanja in raznorazna opravljanja v sluzbi ali kje drugje, to je sama izguba energije, in nevredno tvojega casa in razmisljanja. Skoncentriraj se na POZITIVNO, vse ostalo ne dovoli, da se te sploh dotakne.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #742 on: September 20, 2012, 06:54:45 PM »
Ne oziraj se na cvekanja in raznorazna opravljanja v sluzbi ali kje drugje, to je sama izguba energije, in nevredno tvojega casa in razmisljanja. Skoncentriraj se na POZITIVNO, vse ostalo ne dovoli, da se te sploh dotakne.

Ma, fora je samo v tem, da on tako lagano sportski izrazi svojo nehvaležnost sodelavcem, ker itak ve, da pride to do nas.

Prav, govori, kar želiš, jaz delam od 9h do 5h in to je to, ostalo se lahko zmenimo proti plačilu, zastonj ne bom tam.

Saj mi ni hudega, definitivno ne, naredila sem si po svoje in sedaj uživam oz sem najdla "luknje v sistemu", da lahko uživam, pa naj on faflja kakor želi in zna.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #743 on: September 20, 2012, 07:03:34 PM »
Saša, sploh ne govori o šefih. Jaz sem danes že cel dan zaprepadena ... Imeli smo žrebanje, pri katerem je nekdo dobil določen znesek - pol naj bi se ga izplačalo v gotovini, pol v kuponu za igranje ... Pa se s tem ni strinjal ... Pa smo mu danes izplačali v gotovini, s tem, da je šla druga polovica z naše napitnine, ki se zbira in mesečno deli med zaposlene, ker je po zakonu ne smemo dat v lasten žep (ker jo država obdavči). Nihče ni nikogar nič vprašal, prišla je taka direktiva in tako se je naredilo. Se samo meni zdi, da je to kraja zaposlenim?
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #744 on: September 20, 2012, 07:20:41 PM »
Saša, sploh ne govori o šefih. Jaz sem danes že cel dan zaprepadena ... Imeli smo žrebanje, pri katerem je nekdo dobil določen znesek - pol naj bi se ga izplačalo v gotovini, pol v kuponu za igranje ... Pa se s tem ni strinjal ... Pa smo mu danes izplačali v gotovini, s tem, da je šla druga polovica z naše napitnine, ki se zbira in mesečno deli med zaposlene, ker je po zakonu ne smemo dat v lasten žep (ker jo država obdavči). Nihče ni nikogar nič vprašal, prišla je taka direktiva in tako se je naredilo. Se samo meni zdi, da je to kraja zaposlenim?

To JE kraja, definitivno. To se ni naredilo pravilno, pomoje bi lahko komu prijavili.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #745 on: September 20, 2012, 07:24:21 PM »
Ti, po mojem tudi ...

Ja, pismo, no, kje jemljejo!?

Jaz bom to lepo ostalim povedala. Pa če se bo razvedelo, da sem kaj rekla in bom zato izpadla pi**a, pa tudi, če me ven vržejo. Če sem se kdaj kaj zlagala, naj me kar mirne duše. Sicer bodo pa tudi drugi opazili, da manjka denar, ker beležimo, koliko ga je ...

V meni je danes ogromno gneva in ogorčenja in sploh ga ne morem ven spravit! Aaaaaaaaaaaaaa!!!
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #746 on: September 20, 2012, 07:30:19 PM »
Sicer pa ane, zakaj je gospod zavrnil nagrado? Vso pravico je imel vaš kazino kot izdajatelj nagrade njemu odtegniti polovico nagrade, če je bilo zapisano v pravilih, da se polovica izplača v kuponu za igranje.

Jao, tile vaši res krojijo pravila po svoje, saj ni čudno, da gre vse v franže...
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #747 on: September 20, 2012, 07:37:06 PM »
Halo vasa napitnina ??? WTF? Kraja totalna... sicer pa zakaj ze zbirate napitnino, kaj naredite potem z njim?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #748 on: September 20, 2012, 07:46:20 PM »
Napitnina se doda pri plači. Zabeležena kot stimulacija. Pa že tako gre davek od nje ...
Ja, oni je bil seznanjen z nagrado, kaj potem sploh sodeluje ... Ampak ker se strankam s sosednje države vedno tišči nos v rit, so mu pač dali. Naj mu potem iz svojega žepa da! Imajo plače po več tisoč, pa še stimulacije si dodajajo. Pri nas pa plača brez dodatkov znaša okrog 600 ...
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #749 on: September 20, 2012, 07:48:22 PM »
Ma, to je res bolano. Dej, sploh nimam komentarja, res.
9ZK 674