Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 248765 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #870 on: October 12, 2012, 01:35:28 PM »
Eh smola no. Al pa je stranka kej zmutila  ::)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #871 on: October 15, 2012, 09:29:30 AM »
Kako je lahko nekdo kar zoprn in se grdo drži brez razloga (naša čistilka)?
Kaj hoče s tem doseč?
Da bomo zdaj vsi zamorjeni? Da bomo sočustvovali?
Prav tista varianta - tak vtis meni daje - kot en trmast otrok, ki se kuja ... Pa hoče, da bo nekdo prav pokroviteljsko okrog njega skakal. Pa malo začinjeno z občutkom samozadostnosti.  :laugh:
Babe so itak večinoma rade ves čas nekaj jezne (brez razloga ali z razlogom - bolj ali manj tehtnim).

Je pa zanimivo opazovat in analizirat.  ;)
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #872 on: October 15, 2012, 11:45:09 AM »
Kako je lahko nekdo kar zoprn in se grdo drži brez razloga (naša čistilka)?
Kaj hoče s tem doseč?
Da bomo zdaj vsi zamorjeni? Da bomo sočustvovali?
Prav tista varianta - tak vtis meni daje - kot en trmast otrok, ki se kuja ... Pa hoče, da bo nekdo prav pokroviteljsko okrog njega skakal. Pa malo začinjeno z občutkom samozadostnosti.  :laugh:
Babe so itak večinoma rade ves čas nekaj jezne (brez razloga ali z razlogom - bolj ali manj tehtnim).

Je pa zanimivo opazovat in analizirat.  ;)

Opazuj sebe, kaj se dogaja v tebi, zakaj imaš sploh odziv na takšna obnašanja... ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #873 on: October 15, 2012, 12:27:12 PM »
Saj me ne moti. Naj bo taka. Samo kot pojav, kot fenomen opazujem. Kot pravim, vedno me zanimajo raznorazni prihološki in sociološki pojavi.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #874 on: October 15, 2012, 02:13:42 PM »
Saj me ne moti. Naj bo taka. Samo kot pojav, kot fenomen opazujem. Kot pravim, vedno me zanimajo raznorazni prihološki in sociološki pojavi.

Dobro je opazovati in to predvsem svoje odzive na dogodke in ja tudi mene zanimajo psihološki pojavi.
Zanimivo mi je kako sedaj opazujem ljudi, njihove reakcije in kako so mi super zrcalo, da se kaj naučim, ali da kaj spregledam in kako sem vesela, ko vidim, da sem kje naredila korak naprej.
Kot sem že večkrat zapisala, samo od drugih se lahko kaj naučimo, saj nam samo oni kažejo kaj je skrito v nas, kar sami ne vidimo.
Knjiga Ljubiti z odprtimi očmi je ena tistih, ki opisuje to zrcaljenje. Dobro je napisano, da pravzaprav ljudje vidimo samo svoje roke, noge,svoje telo, ne vidimo pa pravzaprav svojega obraza, zato potrebujemo ogledalo, da se pogledamo in joj kako šele je težko pogledati svojo zadnjo plat telesa, rabimo že kar precej dobro nastavljeno ogledalo-tako simbolično kot tudi v resnici svojo rit najtežje vidimo, pa še ta večini navadno ni všeč ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #875 on: October 15, 2012, 02:46:24 PM »
Ja, opazujem vse to ... Ampak ne čutim ničesar.  :laugh:
Svejedno mi je.  :laugh:

Razmišljam o zrcaljenju ... Zdi se mi, da ta fora pri meni ne deluje. Ker se tako dobro poznam, da mi ni treba zrcal, da bi se  videla ... Res. Ker si priznam vse in sprejemam vse svoje dele. Vem, kako me dojema okolica, pa ne samo splošen vtis - vem, kako me kakšen posameznik dojema. Kot da ljudem vidim v glavo.

Druge lastnosti ali tuja mnenja imajo name zanemarljiv učinek, če ga sploh imajo ... Mnenja v smislu vsiljevanj. Če je nekaj argumentirano in če širi moje obzorje in me dograjuje.

Sem dovršena in uravnotežena celota. To je moje trenutno počutje. Oooooooo-mmmmmm...  :laugh:
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #876 on: October 15, 2012, 03:04:58 PM »
Ja, opazujem vse to ... Ampak ne čutim ničesar.  :laugh:
Svejedno mi je.  :laugh:

Razmišljam o zrcaljenju ... Zdi se mi, da ta fora pri meni ne deluje. Ker se tako dobro poznam, da mi ni treba zrcal, da bi se  videla ... Res. Ker si priznam vse in sprejemam vse svoje dele. Vem, kako me dojema okolica, pa ne samo splošen vtis - vem, kako me kakšen posameznik dojema. Kot da ljudem vidim v glavo.

Druge lastnosti ali tuja mnenja imajo name zanemarljiv učinek, če ga sploh imajo ... Mnenja v smislu vsiljevanj. Če je nekaj argumentirano in če širi moje obzorje in me dograjuje.

Sem dovršena in uravnotežena celota. To je moje trenutno počutje. Oooooooo-mmmmmm...  :laugh:

Vau, super to mi je všeč, to kar si napisala dejansko pomeni,da imaš svoje dele uravnotežene in k temu stremimo, in temu je tudi namenjeno zrcaljenje. Super Majči :-*
Drugače pa zelo dobro razumem to kar si napisala: kot da ljudem vidiš v glavo- to se dogaja tudi meni in to je precej škorpijonsko, sama imam nampreč Plutona v 1. hiši in vladar 3. hiše je Škorpijon in ta kombinacija jah, vidiš pač v ljudi :-\ ;D Verjento pa je večina nas na forumu precej Plutonskih oz. škorpijonskih :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #877 on: October 15, 2012, 04:47:35 PM »
Sej ne bi o tem a ne, da cela firma dobi plačo, samo jaz ne?!?!?!?  :-X :-\ :o :o
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #878 on: October 15, 2012, 04:49:15 PM »
Sej ne bi o tem a ne, da cela firma dobi plačo, samo jaz ne?!?!?!?  :-X :-\ :o :o

:-\
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #879 on: October 15, 2012, 04:52:39 PM »

:-\

Je nekdo lahko prav srečen da nimam njegove mobitel številke, ker bi nardila CEL raztur zdele takoj  >:D >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #880 on: October 15, 2012, 06:16:00 PM »
verjamem

tudi to je v zbirki šikaniranj, ki si jih deležna. Ne se pustit sprovocirat
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #881 on: October 15, 2012, 06:32:23 PM »
Jane, ma brez besed sem, res  :o
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #882 on: October 15, 2012, 07:22:16 PM »
verjamem

tudi to je v zbirki šikaniranj, ki si jih deležna. Ne se pustit sprovocirat

Ah kje pa, tole zdaj je MOJ teritorij. Sej veš lepo vse po črki zakona....bom že dobila z obrestmi če bo treba.

Moja astro karta

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #883 on: October 15, 2012, 08:59:36 PM »
Srce se mi trga, ko gledam, kak novo vodstvo fura podjetje direkt v propad.
Bebci blesavi!  :'(

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #884 on: October 17, 2012, 09:17:28 AM »
Včasij se res čudim sama sebi, kje za vraga sem si jaz izbrala take izkušnje.  >:(
9ZK 674