Še en hujši nasvet: Oviram daj možnosti, da so si one nakopale tebe, ne ti njih. 
Vsa moč, usoda in sreča je odvisna od tebe. Samo pravilno moraš usmerit misli in interpretirat dogodke. Pa ne preveč subjektivno. Ko je*e.
Tretje osebe, hmmm, zanimivo ... V tarotu so se ti pojavljale tretje osebe ... In to zelo vsiljivo ...
Saj to je tisto. Meni se dogajajo te izkušnje, jaz vidim, kako oseba na drugi strani reagira, deluje. Ko sem začela vso zadevo, sem poslušala zgolj in samo sebe, in odločitev je bila več kot pravilna. Ja, z razologom se je ta ovira pojavila na poti, bom jo sprejela in premagala. Vse se zmore, če se hoče.
Tretje osebe... Vsak ima svojo besedo pri tem, se mi zdi. Problem je edino v tem, da druga oseba deluje tako zelo drugače, da ima vsak svoje v glavi, vsak ima svojo predstavo.
Saj sem jezna sama nase, zakaj ne poslušam sebe, zakaj ne pogledam na celotno situacijo tako, kot je, in ne tako, kot drugi pravijo, da naj bi bilo na podlagi dogodkov iz preteklosti.
Bolj kot kadarkoli dobivam potrditve, da je moja intuicija prava, da sem kanal za sporočila in za božjo voljo, naj že začnem poslušati sebe. Ko to sprejmeš, se ovire same odstranijo in se ti razkrije pot.