Author Topic: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 119083 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #450 on: April 02, 2012, 09:45:04 PM »
Jaz mam spet eno idejo v mislih, pripravljeno, da se realizira 8) Bo šlo skozi?? Hvalaaaa :-*

Karta kaže praznovanje, nazdravljanje, vesel dogodek ... torej bo  :D  :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #451 on: April 02, 2012, 09:48:59 PM »
Hvala Rena :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #452 on: April 02, 2012, 09:53:02 PM »
hvala Rena, kot vedno imaš prav! :))) se že oddaljujem, se že manj obremenjujem, potem pa pride en tak zmeden dan, pa se vse nakopiči in pol pfffffff, pri ušesih ven :) saj vem, da bo! trdno verjamem! hvala  :-* :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #453 on: April 02, 2012, 09:55:07 PM »
Nena in Aisha  :-*

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #454 on: April 03, 2012, 01:54:09 AM »
Bi lahko še jaz prosila...glede fantove službe? Hvala :-*

Žal vidim v bližnji prihodnosti razočaranje v zvezi s službo  ??? Morda si tvoj fant trenutno predstavlja zamisli, ki niso realno uresničljive, so neotipljive,  ideje preveč idealizirane. Za rešitev problema bo moral svoje kriterije prilagoditi, da ne rečem znižati, obrniti pa se bo moral tudi na strokovne osebe, ki mu lahko pomagajo najti v njegovih idejah in željah tisto, kar je njegovim željam najbližje. Pa morda čez nekaj časa spet pogledava...  :-*

ohh jaaa  ???

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #455 on: April 06, 2012, 03:15:45 PM »
A lahko prosim za en vpogled v točno določeno poslovno dogajanje? Kaj se kaže v nadaljevanju v zvezi s tem - če sploh kaj?
Naj naj hvala!

Torej...karte pravijo takole (a ti se le zanesi nase  ;)):

Trenutni  položaj: poslovna ponudba (i kajpak, saj po tem sprašuješ in karte, glej no glej, to potrdijo  ;)).
Bližnja prihodnost, lahko že v par dneh: nekaj novega,  zaveza, kar bo prineslo veselo novico, pomembna bo ženska, prijateljice…
Izid: Uspeh! V naslednje pol leta posel kaže na ugoden izid, dobro organizacijo, dobiček.
Dolgoročno: naslanjati se na zaupanja vredne osebe, osnovati dobro pravno podlago, paziti na poštenost sodelujočih oziroma v poslu stati na tleh z obema nogama in biti prisoten ter neodvisen od razpoloženj sodelujočih... pravi karta Svečenika, ki z dvignjenima prstoma kaže na prisego ter za katerega avtorica knjige meni, da je Merkur... In če astrološko veš bolj kot jaz, znanilec česa je Merkur,je tudi to napotek...  :D

Ooooooooooooooooo, krasno!  :D
Draga Rena, sploh si ne predstavljaš, kako sem vesela takega odgovora.  :-* :-*
Ja Merkur je lahko marsikaj... trgovec, tudi goljuf... tako da... enkrat sem že dobila Merkurjev odgovor in sem raje manifestirala svojo lastno prefriganost in hitro razmišljanje.  ;)
Hvala!  :-*

Kje se je pa pr temle zataknilo?.  :-X  ???

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #456 on: April 06, 2012, 03:54:54 PM »

Ja kaj, a je zadeva neuspešno in dokončno zaključena? Če ni, ne vrži še puško v koruzo. Ne vem, meni pravijo karte, ponovno, da bo nov začetek, rast...  Če pa ne, včasih so malo muhaste  ;). Zame osebno mi znajo napovedat čisti kontra od dejanskega, tako da jih sploh ne sprašujem več  :P

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #457 on: April 06, 2012, 03:59:46 PM »

Meni pa se en dopade, kaj jaz se njemu tudi kaj dopadem? Jaz bi kaj delala z njim 8) ???
  (Lahko kdo pogleda v karte?)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #458 on: April 06, 2012, 04:01:36 PM »

Meni pa se en dopade, kaj jaz se njemu tudi kaj dopadem? Jaz bi kaj delala z njim 8) ???
  (Lahko kdo pogleda v karte?)

Prvo povej, kaj bi delala z njim  :P. Nam gledala v karte, po pa videla kakšne scene  ;) ;D

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #459 on: April 06, 2012, 04:07:40 PM »
 Na kavo bi najprej šla? No, pa bi on sploh rad šel na kavo z mano? ::)
Delala pa bi mu marsikaj, huh :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #460 on: April 06, 2012, 04:12:15 PM »

Hehe, saj sem se šalila. Medtem sem pogledala v karte. In pravijo:

Ojej, spregovorila je karta, ki kaže, da so pred tabo (ne vem, lahko pa tudi pred ali za, fantom, ki ti je všeč) spremembe. Žal te spremembe ne bodo lahke, čeprav vemo, da so vse spremembe za nekaj potrebne in se zgodijo takrat, ko dozori čas, da naredimo korak naprej. Za razlago sem potegnila še dodatno karto, ki prav tako govori o tem, da je sicer marsikaj že doseženega, vendar je zadeva nekje na pol poti. Takrat ko nekaj že naredimo in lahko predahnemo, vendar nas čaka še kar nekaj, da pridemo do konca. Se pa že vidi pot naprej in izhodišče... Tako da...po moje še ni čisto napočil čas za novo.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #461 on: April 06, 2012, 04:13:32 PM »

Ja kaj, a je zadeva neuspešno in dokončno zaključena? Če ni, ne vrži še puško v koruzo. Ne vem, meni pravijo karte, ponovno, da bo nov začetek, rast...  Če pa ne, včasih so malo muhaste  ;). Zame osebno mi znajo napovedat čisti kontra od dejanskega, tako da jih sploh ne sprašujem več  :P

Ne, ni zaključena, samo dolgo zatišje (skoraj en mesec). No zdaj sem poslala en mail pa bom videla, kakšen bo odgovor.  ;) ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #462 on: April 06, 2012, 04:16:08 PM »

Povprašala karte še, če bi fant rad šel s tabo na kavo... Fant  nekako ščiti svojo zasebnost...se še brani, da bi spustil koga blizu...  :P

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #463 on: April 06, 2012, 04:22:21 PM »

Škoda, pa sem mislila, da bi lahko bla vsaj kaka avanturica z lepotcem ;) :laugh:

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #464 on: April 06, 2012, 04:26:15 PM »
Ne, ni zaključena, samo dolgo zatišje (skoraj en mesec). No zdaj sem poslala en mail pa bom videla, kakšen bo odgovor.  ;) ;)

Karte pravijo, da mora nekaj zgratat, ampak saj veš, življenje je le življenje. Poslovni partner je samozavestna, iznajdljiva, močna oseba, hkrati pa meni, da je nenadomestljiv in bi vse rad najraje opravil sam. Daj mu vedet, da ga boš razbremenila in naredila stvari tako kvalitetno, kot bi jih on sam, tačas pa se bo lahko posvetil drugim zadevam.  (I guess  ;) ).