Zdravo,
jaz bi tudi prosil za ene karte in sicer kako je v partnerstvu druga zadeva pa me zanima je kako je s posli, tistimi cilji in idejami ki jih imam.
Najlepša hvala 
Hm, tole partnerstvo mi kar v redu deluje. Temelji na podlagi medsebojnih dogovorov in pravil - ampak to še zdaleč ni mišljeno v negativnem smislu in strogo ter hladno kot se morda sliši. Vsak od vaju ve, kje mu je mesto, kaj so njegove pravice in dolžnosti in tako super funkcionirata. Zdi se, kot da je tako zastavljeno že od začetka odnosa. Srečala sta se, vsak s svojimi lastnostmi, željami, potrebami in s tem izredno dobro znata. Dobro kaže.
Tvoji cilji so zdaj zaenkrat še malo v fazi zorenja. Čeprav se ta že končuje, lahko pa, da se je že in se bo začelo premikati v smeri realizacije. Tudi tu izredno dobro kaže. Bo priložnost, da uresničiš, prav tako imaš sposobnosti. Go for it!
Si ti neko srečno dete, hehe ... 
Ooo hvala

super slišat, kar se tiče prvega dela, negative pri meni sploh ni

Gledam res na vsako stvar s pozitivne plati

Tako da glede partnerstva bom rekel samo to da bom vztrajal pri svojem cilju in tem da je to to

Glede poslov in realizacije poslov pa tako, da ubistvu že skoraj vsak dan kakšno idejo kako bi kaj lahko naredil, ampak zaenkrat sem osredotočen na tiste male, imam pa v glavi tudi tiste večje cilje, tako da super

navdušen zeloo
Kar se pa tiče zadnjega stavka

Zakon privlačnosti....pred kakšnim letom in pol je bila samo želja: Biti najsrečnejši človek na svetu, zame osebno sem
En velik hvalaaaa za tole

Polepšala dan zeloooo