Author Topic: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 119092 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #525 on: April 12, 2012, 06:19:33 PM »

Bi te vprašala, če lahko še pogledaš kako se ta  :Lu:Le počuti v tem domu, je to primerno okolje zanjo ali bi bolje uspevala v prejšnjem domu, prejšnjem okolju. In še kako ji kaže za naprej.
Hvala, saj veš mama s preveč skrbmi.

Kot prvo bi rekla, to okolje je primerno zanjo, vsaj sodeč pri mami, ki se tako ukvarja in prizadeva s tem. Kljub naši pripravljenosti pa včasih ne najdemo prave poti ali besed, ampak kjer je volja, tam je pot. Govori mama s svojimi izkušnjami  ;D.

Zdaj pa še karte za  :Lu:Le:

V vašem domu je, mislim, pa sej to bi morda lahko rekla brez karte, ampak potegnila sem karto, ki pravi: vse je urejeno, lepo zloženo, v ozadju je ves trud in skrb. A kot da ni pravi čas, kot da posegajo drugi vzroki, človek ne zmore užiti te danosti, se obrača stran. Na nebu je mrk, ne vidi ali ne more začutiti te možnosti (še)... Vse pač rabi svoj čas, da premlejemo, da prebavimo, da sprejmemo...

V prejšnjem domu se je seveda počutila doma, vendar trenutno svoj prejšnji dom tudi idealizira, zida gradove v oblakih in je seveda v njenem spominu olepšan. Noče se še soočiti z realnostjo.

V bodoče pa karta poraza, zdaj pa težko rečem, ali za našo lunico v levu ali za vas. Pa prej menim, da zanjo, da bo nekako premagana, kar nemara pomeni, da bo morala sprejeti položaj. Potegnila sem dodatno karto, ki bi mi pomagala odgovoriti, na koga se nanaša poraz in dobila sem zopet: Pretres. Menim, da bo pri njej še nekaj čiščenja zadev, potem pa se bo počasi sprijaznila s situacijo. Glej, nisem pa še toliko "sprifana" in zato to domnevo dajem s previdnostjo.

:-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #526 on: April 12, 2012, 06:20:31 PM »
Uau pa res same 5ke :o

Madoniš moja matematika je pa res ... ;D No bom kar macolo imela v pripravljenosti, če ne rušilca hihihi ;)

Moške avtoritete bodo kar bežale pred tabo  ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #527 on: April 12, 2012, 09:24:57 PM »
Uau pa res same 5ke :o

Madoniš moja matematika je pa res ... ;D No bom kar macolo imela v pripravljenosti, če ne rušilca hihihi ;)

Moške avtoritete bodo kar bežale pred tabo  ;)

Se mi zdi, da jih je itak že zmanjkalo v moji bližini  ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #528 on: April 13, 2012, 08:02:44 AM »

Bi te vprašala, če lahko še pogledaš kako se ta  :Lu:Le počuti v tem domu, je to primerno okolje zanjo ali bi bolje uspevala v prejšnjem domu, prejšnjem okolju. In še kako ji kaže za naprej.
Hvala, saj veš mama s preveč skrbmi.

Kot prvo bi rekla, to okolje je primerno zanjo, vsaj sodeč pri mami, ki se tako ukvarja in prizadeva s tem. Kljub naši pripravljenosti pa včasih ne najdemo prave poti ali besed, ampak kjer je volja, tam je pot. Govori mama s svojimi izkušnjami  ;D.

Zdaj pa še karte za  :Lu:Le:

V vašem domu je, mislim, pa sej to bi morda lahko rekla brez karte, ampak potegnila sem karto, ki pravi: vse je urejeno, lepo zloženo, v ozadju je ves trud in skrb. A kot da ni pravi čas, kot da posegajo drugi vzroki, človek ne zmore užiti te danosti, se obrača stran. Na nebu je mrk, ne vidi ali ne more začutiti te možnosti (še)... Vse pač rabi svoj čas, da premlejemo, da prebavimo, da sprejmemo...

V prejšnjem domu se je seveda počutila doma, vendar trenutno svoj prejšnji dom tudi idealizira, zida gradove v oblakih in je seveda v njenem spominu olepšan. Noče se še soočiti z realnostjo.

V bodoče pa karta poraza, zdaj pa težko rečem, ali za našo lunico v levu ali za vas. Pa prej menim, da zanjo, da bo nekako premagana, kar nemara pomeni, da bo morala sprejeti položaj. Potegnila sem dodatno karto, ki bi mi pomagala odgovoriti, na koga se nanaša poraz in dobila sem zopet: Pretres. Menim, da bo pri njej še nekaj čiščenja zadev, potem pa se bo počasi sprijaznila s situacijo. Glej, nisem pa še toliko "sprifana" in zato to domnevo dajem s previdnostjo.

:-*

Hvala Rena :-* 
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #529 on: April 13, 2012, 10:01:22 AM »
Saj bo ok, a ne da bo? :-\
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #530 on: April 13, 2012, 10:28:39 AM »
Prosim za pomoč :) Menjava službe in selitev, bo kaj ali ne? ???

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #531 on: April 13, 2012, 12:55:19 PM »
Joj imam še eno vprašanje :) In sicer glede mojih delvnic in glede izdaje knjigice, ter palčkovih kart...bo to ratalo do jesni, tako kot sem si zadala? Hvala  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #532 on: April 14, 2012, 07:26:31 PM »

Itak da bo. Imaš več možnosti, kot si misliš. Premalo si zaupaš in podcenjuješ svoje sposobnosti. Odloči se raje, da se nasloniš nase in svojo notranjo moč. V bližnji prihodnosti še kaže burnejše obdobje: nove izzive, možnosti novih izobraževanj, nepredvidljive dogodke. Vendar, zmožna si vse to speljati in rešiti, tako da, go for it.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #533 on: April 14, 2012, 07:41:42 PM »
Prosim za pomoč :) Menjava službe in selitev, bo kaj ali ne? ???

Draga Fresita, pri menjavi službe še vedno vidim zadržke v tebi sami. Služba bo, ko se boš res odprla in z vsem srcem začutila, da si dozorela in odločena za spremembo. Nekako se še zadržuješ v svojem svetu, ne upaš se podati ven iz svojega varnega  zavetja, ne upaš "poleteti", čeprav si bistra, logična, poštena, stvarna. Vse želiš imeti dodelano, za novo pa je treba stopiti v neznano...čuvaš obstoječe stanje in s tem oddajaš blokade: ne odide staro ne pride novo...

Selitev: nekaj je narejeno, pripravljeno, trenutno zadeva stoji in "počivate". Svetujem, da še ne siliš na vso silo v selitev. Pretehtaj še malo vse dejavnike za selitev oziroma se bo sčasoma situacija sama izkristalizirala.
Vse dobro  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #534 on: April 14, 2012, 08:04:17 PM »
Joj imam še eno vprašanje :) In sicer glede mojih delvnic in glede izdaje knjigice, ter palčkovih kart...bo to ratalo do jesni, tako kot sem si zadala? Hvala  :-*

Huh, zgodba v kartah. Na še dve dodatni vprašanji o izidu sem dobila paža palic, ki obeta nove načrte, katerih uresničitev terja veliko poguma, domišljije in ustvarjalnosti, kaže obete za službo ali da se ti oglasijo sorodniki iz tujine...

Pač glede na tole zgodbo kart, v katerih so tri karte "palice", ki ponazarjajo umetniške in ustvarjalne sposobnosti in potrjujejo, na katerem področju sva, vidim pri tebi še dvome, kolebanje...Dvojka palic, v eni roki drži zemljo in se odloča o potovanju v nov svet, v levi popotno palico. Kot da se še ne moreš čisto odločiti, seveda, vedno je potreben pogum, da stopimo na novo pot. Sedmica palic pravi, da se boš v tem "svetu" morala braniti in znati postavljati zase, nič kolebati. Nadalje boš morala ob svoji ustvarjalni dejavnosti uporabljati razumski pristop in imeti racionalna pričakovanja, znati postavljati zahteve na pogodbenih in materialno utemeljenih dejstvih, nekako znati slalomirati med svojo ustvarjalnostjo in poslovnostjo. Vodi naj te jasna izbira, kaj želiš in včasih boš morala kaj tudi tvegati. Torej pozitiven izid, ti pa le pogumno in odločno, ne daj se "pokolebati", to pa bo tudi potrebno, da se vse to izvede.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #535 on: April 14, 2012, 09:12:26 PM »

Itak da bo. Imaš več možnosti, kot si misliš. Premalo si zaupaš in podcenjuješ svoje sposobnosti. Odloči se raje, da se nasloniš nase in svojo notranjo moč. V bližnji prihodnosti še kaže burnejše obdobje: nove izzive, možnosti novih izobraževanj, nepredvidljive dogodke. Vendar, zmožna si vse to speljati in rešiti, tako da, go for it.  :-*

:-* :-* :-* Nimam kaj drugega rečt
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #536 on: April 15, 2012, 11:36:58 AM »
glede pričakovanj, kaj pa vem.
imam pač ena svoja merila pod katera ne grem in pika. tako bo tudi ostalo v prihodnosti.

bom malo razmislila o tej smeri....čeprav ????

hvala :)

Lisa, saj ne, da bi imela prenizka pričakovanja in s tem ne bi cenila same sebe. A premisli, kje so tvoja merila morda previsoka, kje pričakuješ tisto, s čemer partnerju mogoče omejuješ določeno mero osebne svobode, s čimer mu ne zaupaš, pri čemer se bojiš sprememb, prilagoditev, novega...opustiti moraš odvečno in nepotrebno.  :-*

ja, tukaj bo še veliko dela.
zelo se bojim sprememb, zaupam tudi ne preveč, prilagodljiva pa tudi nisem... :(

Rena, prosim še za en v pogled v karte!

Zanima  me moški, ki mi je zelo všeč.Tako zelo všeč, da se mu celo izogibam.Ne znam se obnašati, ko je on blizu.Je zelo zadržan, resen in drugačen kot ostali.Izstopa iz množice.
Daje signale, da sem mu tudi jaz všeč.Ampak na žalost je vse zelo zakomplicirano. ::)

Ali lahko pričakujem kaj lepega v povezavi z njim?
Bom premagala samo sebe in se mu odprla, najprej pa seveda približala?

HVALA!! :-* :-*

« Last Edit: April 15, 2012, 11:40:05 AM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Luna

• Mojster
« Reply #537 on: April 15, 2012, 12:08:12 PM »
Lahko še jaz eno karto. Mi ni čisto nič več jasno, ma pa seveda vez z osebo moškega spola (aj pa druzga haha). Kaj lahko pričakujem? Naj bom bolj aktivna, pasivna, naj čakam in ne naredim nič? Ne vem, kaj bi bilo najbolje. ???

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #538 on: April 15, 2012, 03:46:52 PM »
Tukaj tudi prosim.
V sredo potujem pa bi želela eno tarot karto za popotnico.
Hvala!  :-*

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #539 on: April 15, 2012, 06:40:34 PM »
Muči me služba in črnoglede napovedi. Septembra kaže kako novo zaposlitev? ::) ::)