Author Topic: KARMIČNA ASTROLOGIJA 2.del  (Read 230886 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: KARMIČNA ASTROLOGIJA 2.del
« Reply #120 on: May 29, 2012, 12:15:04 PM »
Hvala Taja :-*
Jaz pa živela nekje ob Pacifiškem morju :D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #121 on: May 29, 2012, 01:11:20 PM »
Pri meni se ni mogel odločiti Evropa ali Egipt  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #122 on: May 29, 2012, 01:42:30 PM »
Sej mene je tudi razvlekel od Anglije čez Italijo do Palestine.
No... glede na današnjo fizionomijo - pa res nisem bla lih english. Mogoče sem bila anglež, ki je bil v prejšnjem življenju cigan.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #123 on: May 29, 2012, 01:49:34 PM »
Tvoja današnja fizionomija nima veze s tem kaka si bila v prejšnjih življenjih  ;) 
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #124 on: May 29, 2012, 01:51:10 PM »
 ::) ::)
Hmmm... a ni da podeduješ od samega sebe določene fizične značilnosti?
...da se potem lažje najdeš na internetu.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #125 on: May 29, 2012, 02:07:35 PM »
hehehe, ja če samo zato, da se najdeš na netu, pol mogoče  ;D  Ne, glej načeloma ne, razen če si naprimer prejšnje živčjenje umrl določene smrti in te to ful mori, ti na določenem mestu ostane kako znamenje itd. Ampak jaz sedaj ko sem se fizično videla v treh regresijah, si recimo v dveh nisem bila NIČ podobna. V enem pa koker toliko, vsaj po barvi las  ;D

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #126 on: May 29, 2012, 02:14:07 PM »
hehehe, ja če samo zato, da se najdeš na netu, pol mogoče  ;D  Ne, glej načeloma ne, razen če si naprimer prejšnje živčjenje umrl določene smrti in te to ful mori, ti na določenem mestu ostane kako znamenje itd. Ampak jaz sedaj ko sem se fizično videla v treh regresijah, si recimo v dveh nisem bila NIČ podobna. V enem pa koker toliko, vsaj po barvi las  ;D

Si se zdela sama sebi domača, ko si se videla (si se počutila v svoji koži, si se čutila od znotraj navzven, videla ljudi iz tiste sebe ven) , ali si videla tujko, za katero si pač izvedela, da si ti in si to vzela kot golo informacijo...
Ma ne vem... če se gradimo od znotraj navzven, potem se nam mogoče vsaj v očeh prepozna tisti bivši jaz in v njem jaz ta predbivša... razmišljam... firbcam...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #127 on: May 29, 2012, 07:28:14 PM »
Hehe,

jaz pa Atlantida  ;D

Pa čist sem se našla v opisu, haha, ne morš verjet. Mi Uran res povsod ven seka.
9ZK 674

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #128 on: May 29, 2012, 10:24:52 PM »
    Long ago, one of your likely past lives was in an ideal nature setting, where you were known for your courage and for your ability to heal.  From this distant lifetime you are less likely than most people to be dominated by others and you are usually inclined to carry your share of responsibilities. This experience may have been in South or Central America as a member of one of the native cultures in the Amazon forest of Brazil or the Aztec Indians of Mexico.

Your most prominent past life was probably an Atlantean one, Nezka Usnik, where you may well have been quite influential in unifying teachings for the moral, intellectual, and material uplift of others. In the present, you can best aid seekers -- whether beginners or advanced students, laymen, the great or the would-be great -- in knowing their true relationships to their souls, their God, and their overall purpose for being here, through the application of spiritual guidance and philosophy. You may be the greatest help to others by giving advice which aids them in their seeking for truth, without becoming dogmatic. Such an activity is likely to bring you the greatest blessings as well.

Nekaj podobnega sem pa že slišala ;)

« Last Edit: May 29, 2012, 10:29:22 PM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #129 on: May 30, 2012, 11:17:07 AM »

At times you may be considered by others as somewhat different, although on your own part, when those of comparable mental ability are part of your experience, you are known as a soul with nobleness of purpose and high-mindedness of principles.

Long ago you may have been part of the once mighty Mongolian people of the ancient Gobi desert, or among the culturally advanced Chinese.  From such lifetimes as these, you have the ability to perform what is expected of you and to do what is necessary without being held back by your feelings or by considerations of a personal nature.  This is a strength you inherited from one or more past lives in these remote Asian cultures, whose people shared this self-denying trait.
Perhaps you were once a young Chinese woman who gave birth to many children, ran a large household and pleased the master of the house.  You may have done all this while quietly enduring the agony of brutally bound feet which was once a rather cultural requirement of the true ladies of ancient China.

Tole je zanimivo, ker imam en nenavaden strah pred materinstvom. Strah me je nosečnosti, poroda, materinstva ko  hudič!  :o
Hehe, samozatiranje ..  ;D Po eni strani znam biti zelo kruta do sebe (čeprav sem to večinoma že prerasla). Če sem kdaj trpela, sem trpela na polno in se še sama dodatno trpinčila s črnimi scenariji namesto, da bi se rešila iz težav. No, zdaj imam bolj optimističen stil ...   ;D
Bi pa rekla, da izredno obvladujem svoje reakcije. Navzven delujem hladen človek, ki ga nič ne gane ... Sem se že včasih zamislila, ko sem opazovala druge osebke, ki se evforično navdušujejo in pretirano izražajo svojo vznesenost, vzhičenost, ki so oh in sploh ves čas nekje v zraku ... Da ni z mano kaj narobe? Pa ni. Imam močna občutja, le pokažem ne. Sploh pa ne, če ni vredno tega. Zame bolj velja, da globoko v sebi nosim svoje močne strasti, hehe.  :laugh:

One or more prominent afterlife experiences in the realm of Uranus are indicated through this pattern, which was in effect for only a few days in the month when you chose to begin a new earth life.

Moreover, such a prominence of Uranian experience between lifetimes directly points to a prominent lifetime long ago in ancient Atlantis. That civilization, in many ways far more advanced than our current Western culture, yet paralleling it in many ways, no doubt offered you many unique opportunities for soul development and mental advancement.
Therefore, exceptionally high-minded, your thought and experience are tempered by esoteric, symbolic and mystical influences from a likely indwelling in the Uranus dimension of consciousness.
As an Atlantean -- as well as a Uranian -- you have the clairvoyant capacity constructively to use unseen forces through such natural mysteries as nature spirits and the like.

Futuristic sciences, parapsychology, astrology, esoteric philosophy, depth psychology as it treats of the conscious, subconscious and superconscious mind, mystical events, coincidences, symbols, charms and other aids to psychic sensitivity are also likely to be of special interest to you.

In part these interests are from past lives, especially in Atlantis, which probably featured many unusual experiences. You have a sense of the dramatic along with writing abilities which should be applied, even though not a single word were published (yet may well be).
Also indicated as career outlets for your talents are teaching and acting as a legal intermediary for groups and corporations, especially where you can include the use of electro-mechanical devices, like computers and electronic media.

Izgleda, da nas je bilo več s potopljenega kontinenta ...  :laugh:
Spominov nimam nobenih ...  ::)

Bi pa tu držalo, kar je napisano o mojih interesih in mentalnih sposobnostih.

9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #130 on: July 12, 2012, 11:19:37 AM »
Jane, najbrž si do vratu in čez zasedena.
Zelo me firbec matra okrog karme mojega brata in staršev, posebej moja mama mislim da je precej povezana s tole situacijo. No moj merkur (brat?) je tud retrograden (me je že večkrat prešinilo, da je eden izmed mojih grehov iz l. 1957 ;) ), enako tudi v natalki moje mame (retro merkur - sin?) se mi zdi, da prav ven tolče njena 12. hiša, da bo morala precej skrbet zanj in ji bo neke vrste "zapor".
Bi ti naročila enkrat ob priliki.  ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #131 on: July 12, 2012, 11:22:18 AM »
Pika ta teden oddelujem "stare grehe"jih je kar nekaj. Pošlji mi mail, pa za drug teden lahko kaj rečeva.

Moja astro karta

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #132 on: September 19, 2012, 04:32:45 PM »
Še jaz pristavim svoj piskerček sem ;)
V prejšnjem ali prejšnjih življenjih sem bila kak duhovni vodja/nekdo na javnem položaju (ali pa kak šaman, nuna itd..). Ali pa kak drug "modrec", ki so ga zasmehovali  ::) Moje inkarnacije so si ble podobne..mam občutek da sem umrla kake nasilne smrti, ker me nekaj podzavestno muči..kot majhna sem še posebej imela nočne more  (:sek :PL)...bojim se vode :) ( :NE?)
Verjetno sem tudi jaz sprejela kako odločitev, ki sem jo obžalovala, pa se nisem nekomu opravičila ali pa si nismo odpustili...ko sem bila majhna, sem hodila non stop k spovedi, ampak nisem znala povedat svoje grehe  :laugh: hehehe
Kot majhna sem vedela, da je moja "misija", da pomagam ljudem v stiski. Sanjala sem pač, da bom kaka nuna, ki bom delovala v skupini in da bom poučevala kak inštrument, petje, itd...velikokrat sem bila pri nunah, in zdelo se mi je da je to moj dom :laugh: z eno nuno sva bili tako povezani, in sem jo ravno pred enim tednom vidla (nisem je vidla že od leta 94).
Kakih posebnih karmičnih lekcij verjetno nimam, učit pa se moram sprejet mojo  :Ve, odnos do sebe in telesa, se ne spreminjat zaradi drugih, prevzemat njihove energije..itd..in ko se bom to naučila, pa upam da mi življenje nameni tako službo ;D...že od nekdaj si želim delat z osebami, ki imajo motnje hranjenja. Družino sem si izbrala, zato, ker so mi veliko dali (duhovni razvoj)..z očetom sva si mogoče kej karmično povezana..
v življenju sem imela že veliko udarcev od ljudi in veliko sem se zapirala sama vase (12.h), bila sem tiha  :te :Ma-sam ta  :Ma se je zdej že okrepil (sploh ko je šou  :Sa čez), pa tudi 12.hišo bolj sprejemam (nima samo - lastnosti ;D) in svoje telo (ko je šou :PL čez konjunkcijo)
Naj še omenim, da imam veliko piko spodaj na trebuhu, operacija rodil (pač posledica nesprejemanja in nezaupanja vase..itd)
nevem kaj pomeni mlin..sem nekaj vidla ko sem bila 4.leta stara :-X

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #133 on: November 19, 2012, 10:20:15 AM »
Najnovejša vrsta

• Jernej
  • Andres
  • Princes
  • Sanjalka
  • Taja
Če bo vse po sreči Jernej dobi danes, drugače pa jutri  ;D Malo sem vas zanemarila, ampak evo da vas zrihtam vse pred porodom  ;)

Moja astro karta

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #134 on: November 19, 2012, 10:50:24 AM »
uiiiii javim se, da nas porihtaš pred porodom  ;D

:-*