Še jaz pristavim svoj piskerček sem

V prejšnjem ali prejšnjih življenjih sem bila kak duhovni vodja/nekdo na javnem položaju (ali pa kak šaman, nuna itd..). Ali pa kak drug "modrec", ki so ga zasmehovali

Moje inkarnacije so si ble podobne..mam občutek da sem umrla kake nasilne smrti, ker me nekaj podzavestno muči..kot majhna sem še posebej imela nočne more (

)...bojim se vode

(

?)
Verjetno sem tudi jaz sprejela kako odločitev, ki sem jo obžalovala, pa se nisem nekomu opravičila ali pa si nismo odpustili...ko sem bila majhna, sem hodila non stop k spovedi, ampak nisem znala povedat svoje grehe

hehehe
Kot majhna sem vedela, da je moja "misija", da pomagam ljudem v stiski. Sanjala sem pač, da bom kaka nuna, ki bom delovala v skupini in da bom poučevala kak inštrument, petje, itd...velikokrat sem bila pri nunah, in zdelo se mi je da je to moj dom

z eno nuno sva bili tako povezani, in sem jo ravno pred enim tednom vidla (nisem je vidla že od leta 94).
Kakih posebnih karmičnih lekcij verjetno nimam, učit pa se moram sprejet mojo

, odnos do sebe in telesa, se ne spreminjat zaradi drugih, prevzemat njihove energije..itd..in ko se bom to naučila, pa upam da mi življenje nameni tako službo

...že od nekdaj si želim delat z osebami, ki imajo motnje hranjenja. Družino sem si izbrala, zato, ker so mi veliko dali (duhovni razvoj)..z očetom sva si mogoče kej karmično povezana..
v življenju sem imela že veliko udarcev od ljudi in veliko sem se zapirala sama vase (12.h), bila sem tiha

-sam ta

se je zdej že okrepil (sploh ko je šou

čez), pa tudi 12.hišo bolj sprejemam (nima samo - lastnosti

) in svoje telo (ko je šou

čez konjunkcijo)
Naj še omenim, da imam veliko piko spodaj na trebuhu, operacija rodil (pač posledica nesprejemanja in nezaupanja vase..itd)
nevem kaj pomeni mlin..sem nekaj vidla ko sem bila 4.leta stara