Uf, Rena, čarovnica, me je kar pot oblil. 
Ma v bistvu sem z nogami na tleh, vsaj skušam bit oz. vsaj mislim, da sem, so pa močna čustva vpletena, ja. Tip je pa zelo čustven že po naravi, to je res. Ga je sama voda.
Mi lahko poveš, kateri dve karti si poleg kralja čaš še potegnila? Bi jih šla malo preučit...
Zveza... hmmm... težko si predstavljam, ampak človek nikoli ne ve. 
Neverjetno, da spet fizični opis ustreza... svetlolas moški. 
Hvala! 
Bližnja prihodnost je bila Zvezda. Ta karta je simbol "telesnosti" (ženska sproščeno uživa v naravi brez obleke

), pa še če gledaš, zajema vodo in jo izliva na zemljo...voda...zemlja...oboje enaka količina pretakanja, uravnovešanja... Še malo bolj oddaljena prihodnost: dvojka čaš (čista poroka).
Ampak Pika, ravnokar sem imela dooooolg pogovor s prijateljem, ki ima dolgoletne izkušnje pri delu z energijami, tehnikami, izobraževanj kar nekaj...., sem predebatirala z njim to o kartah, sanjah, kako sploh lahko delamo, kje se imamo "pravico" vmešati... Med drugim sva ugotovila tudi, da karte odslikajo trenutno situacijo. Tako kot je danes pripravljen "teren". Ne da zdaj ne bi zaupala izidu, ampak ko ti je ena nekje napisala, da bodi samozavestna...(a sem si prav zapomnila, ker res hitro tipkam, mam grozno gužvo v sl...), sem dobila res občutek tudi jaz:
zaupaj vase. Zaupaj vase, zaupaj vesolju, da bo poskrbelo zate, za tvojo družino... Pri pošiljanju tudi samo podpore moramo biti previdni....kaj če nekdo ne želi, zavrača alternativo...ko pošiljamo podporo, odslikavamo neko sliko trenutnega stanja skozi karte, počnemo drugo...moramo vedno dodati: če nekdo te energije ne želi, naj se vrne v svoj izvor. Tudi nekdo lahko reče, da želi, pa v svoji podzavesti to zavrača... Skratka Pika...uživaj in zaupaj si tudi glede poslovnih priložnosti...pa postavi se zase in naredi tudi rez, če je treba