Lep pozdrav! 
Prosila bi za pomoč in vpogled glede dvoma, ki me muči. Fant, ki se je ponovno pojavil v mojem življenju, je nekaj časa intenzivno iskal mojo družbo, zdaj pa se je povlekel nazaj in "izginil". Je precej muhast in nenavaden, zato si njegovega obnašanja ne znam razlagati. Ne vem, kaj točno čuti do mene in če je med nama sploh možno kaj več kot prijateljstvo.
Ker se bojim, da se bom opekla, in ker osel noče ponovno na led, bi bila zelo hvaležna za vpogled in kakršenkoli nasvet 
Bodite v cvetju in pozitivi 
Uh ... Tole se najbrž že kar vleče. In nonstop ti vzponi in padci. Ko že kaže, da se bo nekaj razvilo, iznenada popoln konec in zatišje. In spet in spet. Zgodba se kar ne more razviti in odviti. Mogoče sta poskušala že vse živo, na vse možne načine zastavit razmerje, ga končat, spremenit določene stvari, pa na koncu nič ne gre nikamor. On po mojem še sam ne ve, kaj bi rad. Ne bi bil v razmerju, ne bi pa tudi prekinil vseh stikov s tabo. To mora biti neka karmična zadeva, ker vaju vežejo neke energije, ki jih oba čutita, ne znata pa prekinit.
Jaz njega vidim, da se bo vedno znova vračal in izginjal. Možnosti za kakšno resno razmerje so žal precej majhne. Ti si pripravljena naredit precej v tem trenutku, da bi šlo, tudi sebe spremenit, da bi se stvari začele odvijati v željeno smer, ampak vprašaj se, ali je vredno, si želiš takega življenja? Boš lahko zaupala tako nestabilni osebi? Ker gre ves čas vse samo zelo strmo navzgor in potem spet padec do dna.
Sem še vprašala karte za nasvet ... Bodi samostojna oseba, živi svoje življenje in imej svoje cilje, ki so povezani samo s tabo in kjer se ti ni treba spreminjati, da boš ugajala komu drugemu. Preveč časa izgubiš za tuhtanje, kaj se dogaja.
Pa kakorkoli vprašam, vedno se izpostavi ta "gor in dol".
Razmisli, kako naprej.