Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109521 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« on: April 23, 2012, 10:24:23 PM »
Naj se tu začne novo poglavje.  :)
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #1 on: April 23, 2012, 10:37:13 PM »
Naj se igra prične...  ;D Imaš minuto do zmage  ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #2 on: April 23, 2012, 10:49:51 PM »
 :laugh:
9ZK 656

Offline santa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #3 on: April 24, 2012, 12:33:59 AM »
Lep pozdrav!  ;D

Prosila bi za pomoč in vpogled glede dvoma, ki me muči. Fant, ki se je ponovno pojavil v mojem življenju, je nekaj časa intenzivno iskal mojo družbo, zdaj pa se je povlekel nazaj in "izginil". Je precej muhast in nenavaden, zato si njegovega obnašanja ne znam razlagati. Ne vem, kaj točno čuti do mene in če je med nama sploh možno kaj več kot prijateljstvo.

Ker se bojim, da se bom opekla, in ker osel noče ponovno na led, bi bila zelo hvaležna za vpogled in kakršenkoli nasvet  ::)

Bodite v cvetju in pozitivi  8)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #4 on: April 24, 2012, 11:59:43 AM »
Lep pozdrav!  ;D

Prosila bi za pomoč in vpogled glede dvoma, ki me muči. Fant, ki se je ponovno pojavil v mojem življenju, je nekaj časa intenzivno iskal mojo družbo, zdaj pa se je povlekel nazaj in "izginil". Je precej muhast in nenavaden, zato si njegovega obnašanja ne znam razlagati. Ne vem, kaj točno čuti do mene in če je med nama sploh možno kaj več kot prijateljstvo.

Ker se bojim, da se bom opekla, in ker osel noče ponovno na led, bi bila zelo hvaležna za vpogled in kakršenkoli nasvet  ::)

Uh ... Tole se najbrž že kar vleče. In nonstop ti vzponi in padci. Ko že kaže, da se bo nekaj razvilo, iznenada popoln konec in zatišje. In spet in spet. Zgodba se kar ne more razviti in odviti. Mogoče sta poskušala že vse živo, na vse možne načine zastavit razmerje, ga končat, spremenit določene stvari, pa na koncu nič ne gre nikamor. On po mojem še sam ne ve, kaj bi rad. Ne bi bil v razmerju, ne bi pa tudi prekinil vseh stikov s tabo. To mora biti neka karmična zadeva, ker vaju vežejo neke energije, ki jih oba čutita, ne znata pa prekinit.
Jaz njega vidim, da se bo vedno znova vračal in izginjal. Možnosti za kakšno resno razmerje so žal precej majhne. Ti si pripravljena naredit precej v tem trenutku, da bi šlo, tudi sebe spremenit, da bi se stvari začele odvijati v željeno smer, ampak vprašaj se, ali je vredno, si želiš takega življenja? Boš lahko zaupala tako nestabilni osebi? Ker gre ves čas vse samo zelo strmo navzgor in potem spet padec do dna.
Sem še vprašala karte za nasvet ... Bodi samostojna oseba, živi svoje življenje in imej svoje cilje, ki so povezani samo s tabo in kjer se ti ni treba spreminjati, da boš ugajala komu drugemu. Preveč časa izgubiš za tuhtanje, kaj se dogaja.
Pa kakorkoli vprašam, vedno se izpostavi ta "gor in dol".
Razmisli, kako naprej.
9ZK 656

Offline santa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #5 on: April 24, 2012, 01:11:10 PM »
Lep pozdrav!  ;D

Uh ... Tole se najbrž že kar vleče. In nonstop ti vzponi in padci. Ko že kaže, da se bo nekaj razvilo, iznenada popoln konec in zatišje. In spet in spet. Zgodba se kar ne more razviti in odviti. Mogoče sta poskušala že vse živo, na vse možne načine zastavit razmerje, ga končat, spremenit določene stvari, pa na koncu nič ne gre nikamor. On po mojem še sam ne ve, kaj bi rad. Ne bi bil v razmerju, ne bi pa tudi prekinil vseh stikov s tabo. To mora biti neka karmična zadeva, ker vaju vežejo neke energije, ki jih oba čutita, ne znata pa prekinit.
Jaz njega vidim, da se bo vedno znova vračal in izginjal. Možnosti za kakšno resno razmerje so žal precej majhne. Ti si pripravljena naredit precej v tem trenutku, da bi šlo, tudi sebe spremenit, da bi se stvari začele odvijati v željeno smer, ampak vprašaj se, ali je vredno, si želiš takega življenja? Boš lahko zaupala tako nestabilni osebi? Ker gre ves čas vse samo zelo strmo navzgor in potem spet padec do dna.
Sem še vprašala karte za nasvet ... Bodi samostojna oseba, živi svoje življenje in imej svoje cilje, ki so povezani samo s tabo in kjer se ti ni treba spreminjati, da boš ugajala komu drugemu. Preveč časa izgubiš za tuhtanje, kaj se dogaja.
Pa kakorkoli vprašam, vedno se izpostavi ta "gor in dol".
Razmisli, kako naprej.

Najlepša hvala za tvoj nasvet, ki me je streznil. Sem ves čas slutila, da je tako. Očitno res gre za neko čudno karmično razmerje, ker sem nanj "prilepljena" že več let, ne glede na to, ali se sploh vidiva in imava stika ali ne. Edina oseba je, ki je ne morem pozabiti, ker do njega čutim neko nežnost in željo, da mu nudim ljubezen. Kar pa ni dobro, glede na to, da se očitno res ne more odločiti.

Posvetila se bom sebi in ga dala na stranski tir, ker mi je slika vedno bolj jasna. Poskusila bom ohraniti prijateljstvo, ker mi veliko pomeni, ampak bom  stopila z njim v stik šele, ko bom čutila, da je pravi čas in priložnost. Mislim, da je za zdaj bolje, da ga pustim čisto na miru. Upam, da bom prav ravnala.

Še enkrat najlepša hvala za pomoč, Maja, mi je marsikaj razjasnilo in zdaj lahko začnem graditi stvari na novo.

Lepo bodi!  :D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #6 on: April 24, 2012, 01:50:23 PM »
Me veseli, da ti pomaga in da si pripravljena storiti nekaj, da se rešiš iz te zagate. Želim ti vso srečo, sporočaj, kako bo.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #7 on: April 24, 2012, 02:51:34 PM »
Prosila bi za vpogled v nadaljevanje vitez-zgodbe.
Hvala!!  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #8 on: April 24, 2012, 05:16:48 PM »
tudi jaz bi vprašala za en projekt, ki ga želim začeti v jeseni. Kako kaj kaže - bo šlo in če bo izmenjava energije za vloženo delo in energijo primerna.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #9 on: April 24, 2012, 08:02:06 PM »
Prosila bi za vpogled v nadaljevanje vitez-zgodbe.
Hvala!!  :-*

Draga Pika, tvoj vitez je vsekakor čustven, simbolizirajo ga voda - čaše - čustva. Še prejšnjikrat je bil vitez čaš, sedaj pa že malo "zlezel" na položaj, postal je kralj čaš  ;D . Kralj je malček čustven, zasanjan in ga zgleda trenutno malo nosijo okoli valovi  ;). Ti pa praznuješ in se veseliš te zveze, tega odnosa. V bližnji prihodnosti vidim uravnovešenje, mirno harmonijo tako čustev kot prizemljenosti, karta morda napoveduje tudi telesno ljubezen ali vsaj uživanje na recimo temu fizičnem nivoju, razvajanje morda, v tej smeri pač... Huh in konec karta zveze, poroke, skupnost dveh ljudi, načrtovanje skupne prihodnosti... Tri karte: čaše, čaše, čaše...čustva valovijo  ;D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #10 on: April 24, 2012, 08:12:32 PM »
tudi jaz bi vprašala za en projekt, ki ga želim začeti v jeseni. Kako kaj kaže - bo šlo in če bo izmenjava energije za vloženo delo in energijo primerna.

Draga, za tvoj projekt cel Svet no Vesolje ;D . Stvar je zrela, pripravljena na uresničitev. No, pri denarju se pa zatakne, tu se bo treba pa pomatrat. Ta del vidim skozi osebo, ki s težavo nese en kupček palic, skoraj ne vidi predse, toliko si jih je naložil. Ampak vztrajen pa je, palice so dvignjene v zraku in čeprav ne vidi, jih nosi naprej  ;). Vztrajnost bo poplačana, fant zmagovalec, zmagoslavno bo prijahal z lovorjevim vencem. Aleluja  ;) :D Malo se moram pohecat, ampak vem, da kar vidiš sliko  :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #11 on: April 24, 2012, 09:20:15 PM »
Rena,

jaz imam pa vprašanje glede skupnega gnezda :) Kaj pravi tarot?
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #12 on: April 24, 2012, 09:23:36 PM »
Rena  :-* :-* :-* hvala

Hmmm, jap ... občutki so tudi pri meni taki. Projekt je pa resnično dozorel in je unikaten. Čez poletje še kaj popilim, pa gremooooooo.
Vztrajna pa sem  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #13 on: April 24, 2012, 09:50:17 PM »
Rena,

jaz imam pa vprašanje glede skupnega gnezda :) Kaj pravi tarot?

Katera ptica pa si, gnezdiš bolj v grmovju ali na drevesu?  ;) Sori, se moram danes malo hecat.
Že gledam.... šijuuu sem se oddahnila, ne smem toliko navijat, ko kaj gledam  :D
No takole...

Vidva sta mi pravi parček, a rada sanjarita in si zamišljata, kako bo lepo? Saša, želja pri tebi je, a še ni čisto izoblikovana ali kot da nisi čisto gotova ali ne veš,  na kakšen način bi jo uresničila. Tvojega dragega prav tako vidim kot idealistično osebo in hkrati se zaradi te lastnosti ne zna, noče spustiti na tla in spoprijeti z materialno osnovo ali podlago. Že v bližnji prihodnosti za vaju As kelihov, ki pomeni nov začetek, pomeni, da bosta znala poiskati iz sedanjih malo neotipljivih možnosti tisto pravo idejo. Ali še bolje, lahko da se bo nenadoma ponudila kakšna dobra priložnost sama od sebe. V malo bolj oddaljeni prihodnosti podoba plodnosti, materialne stabilnosti, izboljšanje položaja, iz česar lahko razberem pritrdilen odgovor za skupno gnezdece.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #14 on: April 24, 2012, 09:51:10 PM »
Rena  :-* :-* :-* hvala

Hmmm, jap ... občutki so tudi pri meni taki. Projekt je pa resnično dozorel in je unikaten. Čez poletje še kaj popilim, pa gremooooooo.
Vztrajna pa sem  ;D

To, tudi karte to vedo  :-* :-* :-*