Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109516 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #30 on: May 05, 2012, 09:34:48 AM »
Jz bi pa prosila za vpogled glede dogajanja v moji primarni družini.
Brat..., starši...
Zapleteno... ne vem, kaj nardit, če sploh kaj, kaj je na meni, moja naloga, mama gre k psihiatru naslednji teden, ker ne zmore več, brat itak da brez tega ne bo šlo, je čisto zblojen, oče v totalni depri, vsem se meša, vsi na tleh, vsi obupani, noben pa noče videt niti slišat resnice o sebi najbrž.
Hvala za odgovor!  :-* :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #31 on: May 06, 2012, 06:02:03 PM »
Vprasala bi za en odnos ali ima smisel vztrajati? Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #32 on: May 06, 2012, 08:11:06 PM »
A bi lahko zopet prosila za vpogled v karte? Kaj kažejo karte za en odnos katerega imam v mislih? Nekaj se je zgodilo, pa ne vem točno kaj, ampak je zdaj neko nelagodje prisotno z obeh strani. Se bo vrnilo na stare tirnice, ali pa je bolje, da s to osebo  nima več nekih stikov?

Oj Luna. Karte pravijo, da bo vajin odnos okreval in na osnovi tega celo napredoval oziroma se razčistil :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #33 on: May 06, 2012, 08:25:27 PM »
Brat..., starši...
Zapleteno... ne vem, kaj nardit, če sploh kaj, kaj je na meni, moja naloga, mama gre k psihiatru naslednji teden, ker ne zmore več, brat itak da brez tega ne bo šlo, je čisto zblojen, oče v totalni depri, vsem se meša, vsi na tleh, vsi obupani, noben pa noče videt niti slišat resnice o sebi najbrž.

Oj Pikca, potegnila sem karte: mama - Cesarica, oče - kralj palic, brat - Zmernost, ti pa - bitke  ;) - petica palic. Kaj čem reči na ta položaj, ti praviš, da so vsi obupani, jz pa vidim, da bo mama znala ostati topla, ženstvena, prijazna, materinska, oče pa na pravem mestu in vreden zaupanja, opora družini. Za brata zmernost, mislim, da se bo vse skupaj malček umirilo, ti pa moraš preseči notranje bitke v sebi. Dvomim, da se z družino prepiraš, kar bi karta lahko pomenila, ne vem. Mogoče želiš, da bolj upoštevajo tvoje predloge, mogoče se še preveč angažiraš... Kdaj je preveč, ko gre za družino? Težko je to, ampak včasih moramo stopiti korak nazaj in kaj tudi pustiti, sprejeti, da naši najbližji storijo po svoje, čeprav se ne strinjamo...  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #34 on: May 06, 2012, 08:29:13 PM »
Pika, sem povprašala še nadangela Mihaela. Pravi: Odgovornost je na strani Boga, poskrbel bo za podrobnosti. Nehajte plavati proti toku, situacija teče po naravnem toku in pomembno je verjeti, da se stvari odvijajo v pravo smer. Rešitev je na obzorju, prepustite se življenju.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #35 on: May 06, 2012, 08:37:12 PM »

Res kaže na težave, utrujenost, kaže na notranje bitke ženske osebe, ki se mora osamljena spopadati z zunanjim svetom, ki se težko odpre, zaupa, ker je preveč navajena, da se mora naslanjati nase. A izid je pozitiven, vidim veselo družino  :-*

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #36 on: May 06, 2012, 09:17:17 PM »
Hvala Maja!  :-*

Poroka je za mano... Hkrati eden izmed najlepših dni v življenju, saj se je poročil moj najstarejši in najboljši prijatelj, hkrat pa eden najtežjih. Priznam, zlomila sem se... kot si rekla, nostalgija je udarila na polno, danes jokala cel dan kot dež... sploh ne morem nehat. grozno je, ko veš, da si z nekom povezan verjetno še iz prejšnjih življenj, a hkrati veš tudi, da ne moreš z njim in ne moreš brez njega  :'( :'( vsake toliko me zgrabi, da bi tulila... morda pa moram, ker nikoli nisem dala tega ven iz sebe... danes sem preutrujena za kričanje, morda jutri...

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #37 on: May 06, 2012, 09:20:01 PM »
No tudi za Majo je poroka  :D . Komaj čakamo, da se javi  :laugh: :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #38 on: May 06, 2012, 09:54:06 PM »
No tudi za Majo je poroka  :D . Komaj čakamo, da se javi  :laugh: :-*

Da se javi Maja z novim priimkom  ;D
9ZK 674

Offline Luna

• Mojster
« Reply #39 on: May 07, 2012, 12:44:36 AM »
A bi lahko zopet prosila za vpogled v karte? Kaj kažejo karte za en odnos katerega imam v mislih? Nekaj se je zgodilo, pa ne vem točno kaj, ampak je zdaj neko nelagodje prisotno z obeh strani. Se bo vrnilo na stare tirnice, ali pa je bolje, da s to osebo  nima več nekih stikov?

Oj Luna. Karte pravijo, da bo vajin odnos okreval in na osnovi tega celo napredoval oziroma se razčistil :-*

O super, hvala ti :-* Vse tvoje napovedi so bile do zdaj zelo točne, tako da tudi v tole ne dvomim.  :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #40 on: May 07, 2012, 07:35:25 AM »

Res kaže na težave, utrujenost, kaže na notranje bitke ženske osebe, ki se mora osamljena spopadati z zunanjim svetom, ki se težko odpre, zaupa, ker je preveč navajena, da se mora naslanjati nase. A izid je pozitiven, vidim veselo družino  :-*

O, Rena hvala za tole vzpodbudo :-* :-* :-*
Sem vprašala zase, tako da tole velja zame... Res sem že utrujena, komaj čakam, da se T :Sa že premakne z moje N :Lu in neha delat  :op na N :Sa, upam da bo potem kaj bolje.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #41 on: May 07, 2012, 07:42:57 AM »

Sem vprašala zase, tako da tole velja zame... Res sem že utrujena, komaj čakam, da se T :Sa že premakne z moje N :Lu in neha delat  :op na N :Sa, upam da bo potem kaj bolje.

No, žal še astroloških aspektov zaenkrat ne poznam (jej, še drugi načrti pred tem  ::) ), ampak mogoče se skrivaš za tem, v resnici moraš pa z nečim enostavno pomest in pika (itak vem, kako je, sama tudi cincam, samo naučila sem se, da če ne bom znala pri sebi delat rezov, ne bo boljše...).  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #42 on: May 07, 2012, 07:43:35 AM »

O super, hvala ti :-* Vse tvoje napovedi so bile do zdaj zelo točne, tako da tudi v tole ne dvomim.  :D

Prosim  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #43 on: May 07, 2012, 08:34:30 AM »

No, žal še astroloških aspektov zaenkrat ne poznam (jej, še drugi načrti pred tem  ::) ), ampak mogoče se skrivaš za tem, v resnici moraš pa z nečim enostavno pomest in pika (itak vem, kako je, sama tudi cincam, samo naučila sem se, da če ne bom znala pri sebi delat rezov, ne bo boljše...).  :-*

Saj pometam in delam neke reze, zato pa je težko. Verjetno bi bilo lažje samo mižat :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #44 on: May 07, 2012, 08:53:11 AM »
Brat..., starši...

Oj Pikca, potegnila sem karte: mama - Cesarica, oče - kralj palic, brat - Zmernost, ti pa - bitke  ;) - petica palic. Kaj čem reči na ta položaj, ti praviš, da so vsi obupani, jz pa vidim, da bo mama znala ostati topla, ženstvena, prijazna, materinska, oče pa na pravem mestu in vreden zaupanja, opora družini. Za brata zmernost, mislim, da se bo vse skupaj malček umirilo, ti pa moraš preseči notranje bitke v sebi. Dvomim, da se z družino prepiraš, kar bi karta lahko pomenila, ne vem. Mogoče želiš, da bolj upoštevajo tvoje predloge, mogoče se še preveč angažiraš... Kdaj je preveč, ko gre za družino? Težko je to, ampak včasih moramo stopiti korak nazaj in kaj tudi pustiti, sprejeti, da naši najbližji storijo po svoje, čeprav se ne strinjamo...  :-*

Naj naj hvala, Rena. Odgovori so me v bistvu presenetili... ker sem postavila vprašanje po tistem, ko mi je mama obupana in zlomljena tulila v telefon in za njo sem slišala še očeta vsega obupanega, jaz pa se ravno nekako trudim ostat "na distanci"...  to, da bi se kregala, sploh ne, niti ne vsiljujem svojega mnenja... poskušam pomagat, se pa z njihovim načinom pri sebi ne strinjam. Drugače pa, ja, tudi jaz imam občutek, da se stvari urejajo.
Hvala!  :-* :-*